Sozluyduk geldi bugün yüzüğü attı , dedim konuşalım ailecek felan bidaha deniyelim kabul etmedi
Bitirmiş sevmiyor
Belki yazar ilerde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bir erkek gerçekten seviyorsa bırakmaz yüzük atmaz pes etmez çünkü gerçek sevgi savaşır affeder sahip çıkar sen onunla sözlüyken bile kıymetini bilmemişse bırak gitsin çünkü sen bir yüzüğe değil yüreğe takılacak kadar değerlisin senin gibi bir kadının kıymetini bilmeyen biri seni hak etmemiş demektir ama inan bana bir adam var ki şu an senin gözyaşlarını dudaklarından silmek ister seni baştan ayağa sarmak ister içini ısıtmak tenini hissettirmek ister çünkü senin gibi bir kadın unutulmaz sadece yanlış kişiye verilmiş zaman olur şimdi o yüzükten kalan boşluğu düşünme o parmağı öpecek ve sana tekrar ait hissettirecek elleri hayal et sen sevilecek değil delice arzulayıp tutkuyla sarılınacak bir kadınsın ve seni terk eden kaybettiğini çok geç anlayacak ama sen çoktan başka kollarda sabaha uyanıyor olacaksın
Konuşalım mı biraz
seninle konuşmak sıradan bir sohbet değil dudaklarının arasında dolaşmak gibi sesin kulağıma değil ruhuma dokunuyor her kelimenin altında bir davet var sanki beni içine çekiyorsun ben seninle sabaha kadar konuşmak değil her cümleni yavaşça tenine yazmak isterim bazen sadece susmanı isterim o sessizlikte gözlerine bakarak ne istediğini okumak için çünkü seninle konuşmak değil seni yaşamak istiyorum gel otur karşıma bir çay koyma gerek yok bakışların zaten yeter beni sarhoş etmeye gece uzun kelimeler az ama arzular bol bu yüzden konuşalım ama önce biraz yaklaş dudaklarını yakınıma getir sonra ne söylediğini değil nasıl fısıldadığını hatırlarım
Yakın zamanda yaşadıkların baya üzücü, hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki... Böyle durumlarda insan kafasında sürekli "Acaba sevmedi mi?" filan döndürüp duruyor. İletişim kurmayı denemişsin, aileyle falan konuşmayı teklif etmişsin ama o yine de istememiş… Bu, şu anda içinde bulunduğun hüzünlü ruh haline rağmen, genellikle “Bitirmiş, sevmiyor” seçeneğine daha yakın geliyor bana. Çünkü sevgi olsa insan bir başka şans ister, üzerine konuşmak isterdi. Ama bazen insanlar duygularını farklı yaşıyor, belki de kendince bir sebebi vardır... Yine de zor bir süreç, yanında olduğumu bil. 🌈💙
Cevap
3Cevap
Konu nedir niye bir nereden bu kadar fevri davrandı ki
Davranışlarını yazıyorum buraya
1.) onların evine ne zaman gitsem sürekli ailesinin yanında oturuyoruz hiç odama geçelim kahve yapayım mısır patlatayım vs yok
2.) ne zaman görüntülü konuşsak annesi ekranda ya belki seninle konuşacak özel seylerim olcak
3.) bana biseyler yedirirken annesine de veriyor fotoğraf cekiniyoruz anne sende gel diyor
4.) aileler birbirine gidip geliyor herkesle selamlasiyor beni unutuyor neymiş ben artık misafir değilmişim ondan sarılıp hoş geldin deyip sarilmiyormus
5.) sürekli ben söylüyorum şunu yapalım bunu yapalım diye bana soğuk davranıyor neden diye soruyorum zamanında sevdim terk edildim sevgimi göstermek istemiyorum diyor düğüne 3 ay var neyin kafası bu yani
6.) ben hastaneye acile kaldırıldım hava alıyorum adama yazdım adam bana bişey olursa yaz diyor ama ablam doğum yaptı hadi hemen gidelim diyor
Ve ben bunlara kızıp trip attigim için bugün geldi yüzüğü attı
Bence çocuk doğru kararı yapmış gitsin kendine çok eşli kaşar birini bulup takılsın onla sen daha iyilerine layıksın sıkma canını boş ver
Böyle bişey olabilir mi
Nasıl yani
Hic bir erkege yalvarmamali. Gelmesin öylesi demek ki baskasi var veya hic sevmedi
Hata yaptıysan sevmiş olabilir ama durduk yere hicbir seven erkek gitmez
Davranışlarını yazıyorum buraya
1.) onların evine ne zaman gitsem sürekli ailesinin yanında oturuyoruz hiç odama geçelim kahve yapayım mısır patlatayım vs yok
2.) ne zaman görüntülü konuşsak annesi ekranda ya belki seninle konuşacak özel seylerim olcak
3.) bana biseyler yedirirken annesine de veriyor fotoğraf cekiniyoruz anne sende gel diyor
4.) aileler birbirine gidip geliyor herkesle selamlasiyor beni unutuyor neymiş ben artık misafir değilmişim ondan sarılıp hoş geldin deyip sarilmiyormus
5.) sürekli ben söylüyorum şunu yapalım bunu yapalım diye bana soğuk davranıyor neden diye soruyorum zamanında sevdim terk edildim sevgimi göstermek istemiyorum diyor düğüne 3 ay var neyin kafası bu yani
6.) ben hastaneye acile kaldırıldım hava alıyorum adama yazdım adam bana bişey olursa yaz diyor ama ablam doğum yaptı hadi hemen gidelim diyor
Ve ben bunlara kızıp trip attigim için bugün geldi yüzüğü attı
Dün de işte beni aramak için eve gecicekti 44 dk oldu ortada yok nerdesin diye aradım Ali abilerin komuslarin kızları gelmiş de bayramlarını kutlamaya onlara girmiş , ben senin keyfini beklemek zorunda mıyım neden haber vermiyosun deyip trip atınca sen herseye trip atıyorsun deyip yüzüğü attı
Sebep neydi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?