Bi erkekle buluşacağım zaman heycanlanıyorum?

Öncelikle lütfen dalga geçmeyin. Ben 24 yaşındayım önceden buluştuğum tanıştığım kişiler oldu ama o kişilere ısınana kadar karnım ağrır yüzüm ellerim çok fena terler. O kişiyi yakışıklı bulmasam bile erkek olmasi yetiyor. Bazen kendimi o kişiye layık görmüyormuyum diye düşündüm ama çirkin biri değilim. Kendimi övmek için demiyorum asla pasif biriyim zaten. Kişiyi ciddiye almadan ya da arkadaş olarak konuşsam bile bulusana kadar fenalıklar gelir ertelerim.. buluşacağım gün terlemekten makyajım iğrenç olur bu arada kışın bile yuzum vıcık vıcık terliyor heyecan yapıyorum. Sanki ingiltere prensiyle görüşüyorum... Son 1 senedir evden taş patlasın 3 ya da 4 kere çıktım sosyal hayat 0 sadece telefonla ilgileniyorum kimseyle buluşmuyorum. Mesaj atanla konuşuyorum arkadaş gibi kişi duygu belirtince ya da buluşma talep edince heyecan karın ağrısı vs oluyor buluşmak istemiyorum bu yüzden. Nereye kadar diyeceksiniz muhtemelen beni daha önce tanıyan biriyle ilişki kurarim çünkü bukadar strese kalbim dayanmaz lütfen bana aynı sorunu yaşayan ya da beni anlayanlar yazabilirmi neyapabilirim

Bi erkekle buluşacağım zaman heycanlanıyorum?