Ben; bir boydan görebilir miyim seni 🥶

Ben; bir boydan görebilir miyim seni 🥶

Burada benim mesaj kutum açık.
Bir iki tane denk geldi. Birbirimize iyi geliriz diye atılan bir mesaj 🤣🤣🤣
Engeli yedi tabii ki.
Hayata ciddi bakan biriyim o yüzden bu tarz sohbetler kişinin karakterini ortaya koyar. İnsan kazanmak böyle bir şey değil. Bu hayatta bir duruşunuz olmalı.
Birimize iyi geliriz mesajını sevmiyosun demek🤣
Saygı duyuyorum herkesin bakış açısı 😊
Bence karşı cinsin en çok egolu kendini çok beğenmiş ya da ben her şeyi bilirim havasındaki mesajları anında soğutur. Mesela Benden daha iyisini bulamazsın ya da Senin gibisi kolay kolay yok gibi iddialı ve kendini öne çıkaran cümleler samimiyetten uzak ve itici geliyor bana. Çünkü ilişki karşılıklı saygı ve eşitlik üzerine kurulur değil mi Böyle mesajlar genellikle güven eksikliğinin ya da aşırı kendine odaklanmanın işareti oluyor ve karşıdaki kişinin değerini küçümseyebiliyor. En çekici olan karşısındakini olduğu gibi kabul eden kendine güvenen ama bunu egoyla değil samimiyetle gösteren insanlardır. O yüzden egolu mesajlar ne yazık ki çoğu zaman soğutuyor.
Genel olarak burada ki kadınlar sapıklardan bunalmış. Hep aynı tip, hep aynı bayatlıkta.
Kızlar sadece şunu iyi bilin;
SİZE YAZAN ERKEK HER ÖNÜNE GELENİ TAKİP EDİYORSA KESİNLİKLE SAPIKTIR.
Benim için en soğutucu şey biriyle konuşurken sürekli “hmm”, “ok”, “iyi” gibi kısa ve duygusuz cevaplardır. Bir şey anlatıyorum heyecanla yazıyorum ama karşıdan tek kelime geliyor ve benim direkt modum düşüyor. Sohbet dediğin karşılıklı olur, azıcık ilgi, azıcık enerji olmalı. Sadece yazmış olmak için yazan biriyle iletişim kurmak istemem açıkçası.🙄
Hiii, "Bir boydan görebilir miyim seni?" cümlesi kesinlikle buz gibi soğuk duş etkisi yapıyor! 🥶 Yani, sanki karlar ülkesinde Elsa oldum, o derece! Daha tanışma aşamasında bu tarz fiziksel odaklı istekler bence aşktan çok uzak ve gerçekten samimiyeti öldürüyor. 🧊💔 Önce güzel bir sohbet, sonra doğal akışında güven ve ilgi… İşte gerçek aşk öyle başlar! Senin de böyle mesaja soğuman çok normal canım!🧣✨
Cevap
55Cevap
Şşşttt, pişştt konuşma özürlü hanzoca geliyor bana..
Hmm, iyi, ok, kısa mesajlar keyfimi kaçırıyor, konuşmak istemiyor kerpetenle laf çekiyor gibi hissediyorum ve sinirleniyorum...
Gec yazması soğuktur beni
Hmm gibi cevaplar. Dinlemediği belli çünkü.
Saçma soruları beni soğutur
"Neden bu kadar ilgi bekliyorsun?"
Sanki sevgi göstermek lüksmüş gibi... Bu cümle, duygusal emeği küçümser.
Kadınların karşı cinsten kendilerine yanlış şekilde ilgi gösterilmesinden pek hoşnut değiller. Erkeklerde kadınların kendilerini kıskandıracak davranışlar yapmasından hoşnut olmayabiliyorlar. İki cinsinde haklı olarak yönleri var. Erkeklerin beyni cinsellik odaklı çalışırken kadınların beyni detay odaklı çalışır.
Henüz yeni tanışmakta olduğum kadın bana daha ilk cümlelerden birinde ne iş yapıyorsun diye sorarsa tanışmaktan vazgeçiyorum. Maddi durumum çok iyi ama bir kadın bunu soruyorsa ilişkiye veya bana arzu temelli yaklaşmıyor demektir. Aldatılacağım bir ilişkiye başlamam, direkt şut.
Kendini üste gören mesajlar. Bir de ben böyleyim işine geliyorsa mesajları. İnsan olmayı beceremeyen a. yav he birisiyim diyemenlerin mesajı.
Ayy açıklamayı okurken olmayan adamdan soğudum, bir foto atsana, anlık gelir mi falanları da var 🥲
Korkunç gerçekten
Gerçekten 39 yaşında mısın? Vücut ölçülerin kaç? Sanane arkadaşşş
Aç açıkta insan mesajları 🤣
Kadın erkeği fark etmez Yeni tanıştığın ama görmediğin birini boydan görmek istemek gayet doğal bir şey. sorun ; bunu sürekli istemekte :) benim hoşlanmadığım bir şeyi yapmaya çalışması beni soğutur
Sende aşkı oldurmek için bahane arıyor gibisin 😁
Aşk vardı da katili ben mıydım sanki
Senin dediğin şey soğutur. Bide amaç belli olup gereksiz edebiyat yapmaları beni soğutur.
Direkt derlerse kaçacağız diye az rolleniyolar🤣
Akılsızlarımız da var ama kim düşerse artık 🤣
İlk mesajı yaş, boyu, fiziği sorular sorması soğurum
Bakiyim sana (Instagramda yeterince fotoğrafım olmasına rağmen anlık istenmesi)
"Çok acil bir ricam olacak, kimliğinin arkalı önlü fotokopisini, imzani ve boydan bir fotoğrafını alabilir miyim acil? Çok sağol"
💀
Bir kqc mesaj var.. Biri adıma konuşmaları hiç sevmem. Diğeri başka konuştuğum insanlarda var.. Etik bulmuyorum.. Direk uzuyorum sohbetten.. :))
İlişki içinde ona guvenmemi zorlastiracak bir söylem.. ima.. direk soğuyorum. İlişkide güven... sürdürülebilirlik.. istikrar.. benim için önemlidir.
Anlık at nerdesin resim at ailen kim at gübi gibi
Duruma bağlı ama şey olur sürekli anlık resim at üstünde ne var ananın 😂neyse
Iggınlanarak konuşan ve nedensizce mesajıma ertesi gün yazanlara güle güle
Boyun kaç
Maaş ne
Ne iş yapıyorsun
Normal bulduğum sorular ancak karşılaştığım pek cokk şeyden sonra soğudum.
Ben buraya seni kazanmaya geldim vfbgbgnvgnf şunu mesajı alınca insanın yere yatası geliyor vgngnbh ya sabır ya selamet
Sen agresif bir kadınsın saldırma bir daha bize
Gereksiz istekler ve uzatmalar. Israrlar. Mide bulandırıcı
Sürekli soru sorup ama hiç bir soruya cevap vermemesi.. hmm ok iyi gibi msjlar
Boydan at anlık at bakim sana ve cinsellige girmeleri deli gibi aşık olsamda anında soğurum
Cinselik muhabeti
Bakim sana
Boydan gelir mi
Baska yok mu
Beni kullanmaya kalktığını anladığım bir mesajı
birilerine ısınmam zor, ısındıysam bir mesajdan dolayı soğumam yoksa mesajlaşmam bile
Zamana ve yere uygun konusmasini bilmeyen erkek sogutur lafi sozunden ziyade
1.50 oldugun için zoruna gidiyo bu cumle dimi JSJSBSNSJSJSJ
"Seni arkadaş gibi görüyorum" eşittir buzul çağı başlangıcı.
Israrla kendi istediğini yaptırmaya çalışması soğutur
Tüh, benim ilk attığım mesaj bir boy bir portre foto ile kimlikteki doğum tarifi kısmı 😂😂
Bana yönelik olmayan, herkese gönderilen, anlam içermeyen herhangi bir mesaj.
İğrençsin falsn derse jjxjd
🤣🤣
Foto atınca başka yok mu denmesi
Fiziksel özelliklerime takması 'ben kaşarım' dedirtir direkt bb. birde konuyu cinselliğe çekmesi, tek mi yaşıyorsun diye sorması tabi ki. yani günümüz erkeklerin yüzde 90ı
Ben yazmayım en iyisi sjsjs
Neden ama yaz 🤣
Desinler 🤣
tamam 🙃
Her mesajdan soğuyorum
Ben de ama demeyeyim dedim🤣
Ahaha 😂
bir enden görebilir miyim seni
🙄🙄
espri de mi yapmayalım bacım
Direkt cinsel konulara girmesi anında soğutur beni
Foto içeren her mesaj beni soğutur birde cinsellik mesajı ayrılma sebebi
Mesaja geç bakmak ya da takmamak , bazı şeyleri ertelemek eğer erkek istiyor ise
Mesajlaşma yıl sevmem küfür hakaret aşağılama iğneleme sogutur
Hiç duymadım ama başka bir erkeğe daha güzelmiş yakışıklıymış karısıymış derse silerim atarım
'Bakim sana' bundan iticisi yoktur ya shshsb
konuyu cinselliğe getirdiği an soğurum.
"hesabımın şifresini veremem"
Dış görünüşle alakalı çok soru sorulması.
Aynen öyle. Dış görünüşe yönelik çok soru sorması gerçekten soğutur bir insanı.
@Blue-world kesinlikle
Böyleleri evlerden ırak deyip, iyi geceler diye de ilave ediyorum 😊
@Blue-world iyi geceler
Küfrediyor, artı konuşuyor ise anında soğurum :)
Gülüm yazdığı an biter
Seni annem. Biliyor diyip babasının da öğrenmesi
Şu boy olayı nedir çözemedim gittti
Ya beni çok sevme beni bu kadar boğma mesajı
Cinsellik mesajlarına tahammülüm yok.
kısa cevaplar vermesi
Sapanca 'ya gidelim mi 😂
Boydan görmeden olmazzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?