Devir değil de bakir olmayan bakire aramasın. Bir çok kızla yatıp bakire isteyen ya da bir çok şeyi yaşayıp bakir erkek isteyen kafayı ben anlamam. Bakirse bakire istesin
Herkesin bi geçmişi var herkes bir geçmişle geliyor fakat cidden herkes cok bozulmuş derece de şu an benim en normal gördüğüm opusme sadece o da bu devirde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bak yalancı kötü kalpli biri olmadığı surece ve aldatan biri olmadığı sürece sorun olmaz
Geçmişi kötü biriyle sevgili olmuştum, geçmişi kötü dediğim önceki sevgilisiyle zina yapmıştı
Cinsellik mi yaşamıştı
Yoksa normal opme sarilma falan mi
Cinsellik yaşadı, öpme sarılmayı her sevgilisiyle yaşadı
Opme sarilma normal yine de
Sadece 1 sevgilisiyle cinsellik yaşamış o kötü
Evet cinsellik yaşaması gercekten kotu öpmüş hadi opme sarilma falan neyse onu Şu an herkes yapiyo gerçi cinsellik de öyle de ne bileyim
Biri vardı hayatımda evet bazı durumları yaşamıştı herşeyiyle kabul ettim iyileşince gitti
Hep oyle olur zaten
Öyle oluyor vallaha ya biz yeterince kötü olamıyoruz ya da yetmiyoruz hanımefendi
Kötü olun gerekene
Yok karakterime uygun değil kötü olmak beddua da etmem kimseye kendi halimde biriyim topraktan geldik toprağa gitmicek mi
Sertifikası varsa evlenmem
Göreceli bir kavram heralde
Bazıları opusme sarilma varsa da kirlidir evlenmem diyo bide bu devirde
Devir değil de bakir olmayan bakire aramasın. Bir çok kızla yatıp bakire isteyen ya da bir çok şeyi yaşayıp bakir erkek isteyen kafayı ben anlamam.
Bakirse bakire istesin
Zaten olması gereken budur fakat her haltı yemiş hala bakir bakire olan erkekler kadınlar var ona ne demek gerekir?
Önden değilse arkadan yapan var
Onlar için de yazdım okuduysan
Herkes bi çeşit olmus evlenilmez bu devirde
Ben evlenmiyorum zaten bu yüzden
Herkesin bi geçmişi var herkes bir geçmişle geliyor fakat cidden herkes cok bozulmuş derece de şu an benim en normal gördüğüm opusme sadece o da bu devirde
Ben normal bir şey görmüyorum herkes her şeyi yapıyor. Neyse. Burada daha fazla uzatmayayım.
Hayır olmaz
Aslında göreceli bir kavram
Bazilari sadece sarilmis opusmusse de kirli diyo
okadar değil yani aktif bir cinsel hayıtı olmuştur kastım bu
Oldu da etmem bida
Göreceli bir kavram heralde
Bazıları opusme sarilma varsa da kirlidir evlenmem diyo bide bu devirde
Kız eskorttu
Oha nasıl kabul ettin
Sonradan öğrendim desek doğru birde beni terk etti o geçmişi ile şimdi evleniyor 😂
Nasıl evleniyor ya saka gibi
Tuhaf evet
O sırada sadece geçmişte opustum diye beni terk eden sevgilim ahshahshahsh
Defolsun boş ver
Bana herşeyi anlatır ise ve sever isen sorum etmem
Her seyi kabul edersin yani
Sever isem olur ben neler yaşadım bi bilsen 😂😂
Ben opusmenin ilerisine gitmedim
Yazar mısın bana