Çevremdeki insanlar ya işyerinden ya gittiği kurstan ya da gittiği etkinlikten sevgili bulabiliyolar ama ben bugüne kadar birçok yere gittim ve gittiğim yerdeki kızların hepsi reddetti, niye ben reddediliyorum
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
1 yılSen kendini geri çekersen herseyden tabi bulamazsn girişken ol biraz cesaretli ol
010 Yorumla- 1 yıl
Hmm demekki yanls adım
- 1 yıl
Bı sorun var demekk
- 1 yıl
Engellemeleri icn mi bsi yaptn die düşünüyorum nedn yani
- 1 yıl
Herkes aynı değil .
Fiziken mi kötüsün boy kisalig vs - 1 yıl
Fiziki görünüşünü merk ettm
1 yılsevilecek bir insan degilsin demekki ya da onlarin gozune igrenc geliyor olabilirsin
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Ben de anlamıyorum 36 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
04 Yorumla
1 yılBoyun kısa ya da çirkinsindir
090 Yorumla- 1 yıl
Boyun kısa iş de 1.55 kız olur ancak
- 1 yıl
1.50 1.55 kizlar gider yanına
- 1 yıl
O zaman sen ümidini kes kardeş
- 1 yıl
Yakışıklıdır çünkü uzundur
- 1 yıl
İş de sebebi boy çünkü uzun erkekler bize kadinligimizi hatırlatıyorlar
- 1 yıl
İş de bilemiyorum ama ben mesela uzun erkeğin yanında kendi cinsiyetimi hatırlıyorum o erkek mutlu ediyor beni yanında yürümek durmak bile beni uçuruyor
- 1 yıl
Yalnız kalırım mutsuz olurum ama beni severse her derdine katlanırım
- 1 yıl
Bana aşık olup olmamasına bağlı eğer bana aşıksa devam ederim ama aşık değilse silerim anında
- 1 yıl
Onların ki de çok abartı demek kız demek ki seviyor ama yine de normal değil
- 1 yıl
Efendi erkek çok daha iyi benim hayalim hep 1.84 boylarında uzun fit zayıf normal arası yakışıklı efendi kibar nazik duygusal aşka aşık bana düşkün biri
- 1 yıl
Küfürlü erkek sevmiyorum çünkü iyi gelmiyor ruhuma
- 1 yıl
Yani bilemiyorum 1.50 1.55 olsam kabul ederdim hep kibar ama ilgili davranan erkekler yakisikliysa uzunsa direk beni aşık eder
- 1 yıl
Yok maalesef
- 1 yıl
Şimdi benim beğendiğim duygusal olarak hoşuma giden bir erkek var çocuk feci yakışıklı 1.84 boylarında bana göre yakışıklı diğer kızlar onu çirkin bulsun diye dua ediyorum sadece benim olsun istiyorum ve çocuk biraz çekingen utangaç efendi biri ama ben bayılıyorum
- 1 yıl
Bilmiyorum
- 1 yıl
Üniversitede gördüm kendi ilk bana baya baktı
- 1 yıl
Uzaklaştım yine baktı sonra trambus geldi bindik o benim olduğum tarafa geldi ben de onun yanına geçtim dibine girdim çok hoştu arkadaşım yanımda çok yakışıyorsunuz birbirinize filan diyor ben gülümsüyorum çocuk utandı bakmamaya çalışıyor sonra ben karşı tarafa geçtim yüzü aşırı tatlı ya ben bakmayı kesince yine gözlerimi izledi ben bakınca utaniyor gözünü kaçırıyor indik yolda önden gitti ben arkadaydim bir baktım geri döndü yanımdan geçti
- 1 yıl
Adını bilmiyorum çok baktım bulamıyorum
- 1 yıl
Bunu nerden çıkardın
- 1 yıl
Onun nasibim olması için elimden geleni yaparım
- 1 yıl
Ümidimi kesmem
- 1 yıl
Napayim beklerim nasibim olması için dua ederim
- 1 yıl
Yanıma yakışan tam hayalimdeki gibi erkeği buldum ve beni çok beğenen benden gözlerini alamayan ilk gördüğü andan beri birini milyonda bir ihtimal buldum bunu nasıl kaçırayım ki
- 1 yıl
Ama çocuk bana baktı bir erkek bana ilk gördüğü an kalbi çarpacak şekilde bakarsa ve bu erkek benim hayalimdeki gibi tam olursa ne yapabilirim ki
- 1 yıl
O kadar yakışıklı 1.83 1.84 boylarında böyle benden çok hoslanacak bir erkeği nasıl bulayım
- 1 yıl
Hem de daha o aklıma girdi sence doğru bir şey mi bir erkeğe bayılirken başka erkeklere ümit vermem
- 1 yıl
Yok ama yanıma yakismasi gerekiyor yalnızlıktan ölüyorum ama yine kriterlerini düşünmüyorum düşürdüm baya napayim herkes diyor senin yanına doktor gider ben issiz erkeği bile kabul ediyorum zekaya bakmıyorum komik olmasına gerek yok havalı olmasına gerek yok baya düşürdüm
- 1 yıl
Sadece uzun boyu düşünemiyorum aşık ediyor çünkü uzun erkekler her gördüğümde sanat eseri olduklarını düşünüyorum o çocuğun yanında kısa kaldım ya aha iş de beni benden aldı
- 1 yıl
Kadın olduğumu dışı varlık olduğumu hatırladım
- 1 yıl
En sevdiğim şey dişi kadınsı davranışlar kısa erkekle nasıl olacak mesela insanlar içinde yürüyorum bakın benim kocam tam harikalar harikası nasıl diyecem
- 1 yıl
Senin tercihin bir şey diyemem kardeş
- 1 yıl
Ama senin hakkın 1.55 1.50 kızlar
- 1 yıl
1.66 benim hakkım 1.83 1.84 erkek
- 1 yıl
Yanıma öyle biri yakışır
- 1 yıl
Açık açık söylüyorum kısa erkeğin çekiciliği yok
- 1 yıl
Biz kadınlar kısa erkeklerle flört bile olmuyoruz direk eliyoruz
- 1 yıl
1.55 kızın hakkı 1.75 erkek çok abartıyor ben bile 1.90 için çok uzun diyorum
- 1 yıl
1.90 erkek 1.70 kızın hakkı
- 1 yıl
Fiziki özellikler önemli yoksa sevgiliyi ne yapayım ben
- 1 yıl
Erkeğe bile gerek yok
- 1 yıl
Fiziki özelliklere önem vermesem erkekler gram ilgimi çekmez
- 1 yıl
Bende bulamıyorum o çocuk tam hayalimdeki gibi çarşafa gir desin çarşafa bile girerim bütün ömrümü bile adarım benim aşık olduğum erkekler >>>>>tüm insanlar benim için bir de erkek gelenekçi olacak böyle evlilik düşünen karısını sahiplenen
- 1 yıl
Boyu kilosu saçı giyimi tarzı bakışı her şeyi tam hayalimdeki gibi 5 kuruş parası olmasın yine onu isterim Brad Pitt bile gelse
- 1 yıl
Dünyadaki en zengin en yakışıklı erkek bile gelse yine onu isterim
- 1 yıl
İş de onu ben hiç anlamıyorum
- 1 yıl
Ben zaten sevgilim olsun hayata kapatırım kendime cip bile taktiririm aka sıkıntı şu herkesi reddediyorum ilgimi çekmiyor
- 1 yıl
Bana kapan desin direk kapatırım gözünü kaydırma desin kaydırmam
- 1 yıl
Kafamı eğerek yürürüm çünkü onu kaybetmek en korkunç şey geliyor
- 1 yıl
Ayy ama ben gülüyorum ki gele dibine bile girdim yanıma gelsin diye hala gelmiyor ben de heyecanlandım konuşamadım ben onu reddedemem ki yarın desin yarına boş nikah bile kıyıp evlenirim düğün yapmadan
- 1 yıl
Ayy inşallah Allah bizleri de mutlu eder gerçekten inşallah Allah senin karşına öyle iyi hoşuna gidecek birini çıkarır ki seni çok sever benim başkasına ettiğim dualar kabul oluyor kendime ettiğim duam olmuyor sadece
- 1 yıl
Sen de çok iyi birine benziyorsun inşallah gönlüne göre biri olur ya
- 1 yıl
O gün kuzenim bosnacakti haftalardır işlem bile yapmışlardı ben dua ettim kocası vazgeçti coo sevdiğim biri çok iyi niyetli saf insanlara ben içten dua ederim ayrıca eniştem kaza yaptı adam yoğum bakimdaydi ölecekti eniştem hapis yapacaktı ben dua ettim içten adam kurtuldu imkansız bir şeydi
- 1 yıl
Herkes benden hep dua isterdi yıllardır çocuğu olmuyordu bir komşumuz dua ettim ben 1 hafta içinde haber geldi çocuğu oldu
- 1 yıl
Bir tek kendime ettiğim dualar kabul olmuyor
- 1 yıl
İnşallah Allah gönlüne göre seveceğin yanına yakışacak birini nasip eder
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılÇözemedim
07 Yorumla- 1 yıl
Knk benim 7 yıldır sevgilim kız arkadaşım olmadı
- 1 yıl
Yok hiç biri atan eden yok
- 1 yıl
Valla kanka ben yırtık değilim p1ç değilim hiç atan eden gelen yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen tam da bu his gelip sarıyor ya insanı, anlıyorum seni! Herkes bir yerlerden sevgili bulmuş gibi durunca “Acaba bende mi bir gariplik var?” diye düşünüyorsun, ama aslında hiç alakası yok canım! Reddedilmek dünyanın en normal şeyi, kimsenin sanıldığı kadar kolay sevgili bulduğuna inanma bence. Biraz zaman, bolca doğru insan ve kafaya takmamak gerek. O enerjiyi hissettiklerinde insanlar gerçekten samimiyetini daha iyi görebiliyor! Reddedildikçe vazgeçme, kendi özgüvenini yüksek tut, yeni ortamlar keşfetmeye devam et. Emin ol, seni gerçekten anlayacak biri illa ki karşına çıkacak! KızlarSoruyor’da da yalnız olmadığını bil, hep yanındayım! 😉✨