Uzun zamandır tümör illeti ile uğraşıyorum, bu süreçte sevgi şefkat vb insan bir yerde sevilmek güvenmek istiyor uzun zaman önce benden ayrılan eski sevgilim tekrar yazdı bende istemediğimi söyledim sebebini vb sorduğunda uzun zamandır zaten hasta olduğumu söyledim onun tepkisi de bunu en başında söyleseydin vakit kaybetmezdim seninle hiç sevgili olmazdım oldu bir insan bir hastalığını sizden gizlediği zaman sizi sevmediği için değil sizin üzülmenizi istemediği içindir gerçekten şu dünya üzerinde kadınlar neden böyle? Sadık olmak sevmek sevilmek bu kadar zor mu geliyor size?
Hastalığımı öğrendiğinde en başında seninle sevgili olmazdım diyen eski sevgilim hakkında?
Allah şifa versin inşallah. İlk olarak, empati yoksunu ve sevgiye sığ bakan insanların varlığı gerçekten üzücü. Kötü insanlar hep olacak ama herkes böyle değil. Allah sabır versin güzel abim.
Şifa dilemiyoruz kardeşim, aradığım bir şifa değil ki. İnsanlar değişmeler geçmiş veya geleceklerinde aynı olacaklardır o yüzden insanlığı sorgulamayı bıraktım ve teşekkür ederim
Adalet kelimesi. U dünya için fazlasıyla ağır bir kelime bu yüzden bunu aramakta bir okadar ağır olacaktır benim gibi biri için olumlu düşüncelerin için nekadar teşekkür etsem de az teşekkür ederim...
En azından böyle bir insan şu an hayatında olmadığı için şükürler olsun. Derdin her neyse allah şifasını da versin. Hastalıklarla baş etmenin en iyi yolu moral motivasyon. Umarım dermanı olan bir şeydir dostum 😕
Açıkçası uzun zamandır bu tür bir şey ile yaşadığım için bir derman aramayı bıraktım eskisi kadar mutlu veya yaşam dolu değilim önceden çok düşünür çok yazar çok yaşardım şimdi bir hiçliğin içinde yalnızca bekliyorum ve teşekkür ederim
Hayatı yaşanılamayacak seviyeye getiriyor yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama mesela alzheimer gibi ama değil de kısa süreli unutkanlıklar saati nerede olduğumu ne yapacağımı bir anda unutmam durup dururken sinirlenme veya duygusal olarak farklı ruh hallerine girmem bazen yutma konuşma yeteneğimi kaybediyorum birden bire oluyor nefes bile alamıyorum başağrısı kusma tonla şey var yani bu durum gerçekten hayatta yaşayan birinin başına gelecek son hastalık olmalı
Tatlım, burada insanın içi acıyor gerçekten... Kimse böyle bir lafı hak etmiyor. Sağlıkla ilgili bir mücadele veriyorsun ve yanında güçlü, samimi bir destek olması gerekirken, böyle yüzeysel bir tepkiyle karşılaşmak kalp kırıyor. Sen duygularını saklamamışsın, onun seni üzmemek için sustuğunu anlaması gerekirdi. Her kadın böyle değil, ah bir bilsen! Sadakat, sevgi, şefkat isteyen milyonlarca insan var hala bu dünyada. Senin değerini bilecek, derdini paylaşacak o kalp elbet karşına çıkacak, inan! Güçlü dur, kendine inanmaktan vazgeçme! 💖🌈
Kalpsiz ergene bak ya bir de azarlar gibi konuşuyor djfjf bu asalk ömür boyu sağlıklı kalacağının garantisini mi almış merak ediyorum. Rabbim şifa versin umarım bir an önce kurtulursun bu durumdan.
Senın mutlu olman gerekıyor bu devırde gercek sevgı yok denecek kadar az kaldı malesefki senı herşeyınle yanında olucak bırını gercek sevenı bulursun umarım
Mutluluğu aramayı bırakalı aslında çok uzun bir zaman oldu bir çok şeyi boş vermiş durumdayım ama bazen yalnızca baktığım da acaba diyorum... Nasıl biriyim ki bu derece görünmez olabiliyorum ve teşekür ederim
Teşekkür ederim meow olumlu ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim ama yıllar içinde görmezden geldiğim sağlığım son evrelerinde ve sonra kapıyı zorluyorlar
gliblastoma yazması beni çok yoruyor o yüzden multiforme diyerekten her zaman bu konu hakkında konuşmaktan kaçıyorum yani bilmiyorum yıllardır kendimden ve bu durumdan okadar kaçtım ki anlatmak istesem bile bu beni güçsüz göstereceği için anlatamıyorum...
Meow meow sen gerçekten çok Kibar ve iyi birisin ama inan bana sana kalkıp yazsam anlatmaya nereden başlayacağımı bile bilmiyorum bir okadar da rahatsız ederim düşüncesi ile çekiniyorum
Ya hanımefendii ben anlatma nereden. Başlayacağımı biliyor muyum sizce hani size soruyorum meow hanım sizce kaç kere biri kalkıpta bu zamana kadar bana neyin var anlat demiş olabilir ki bu zamana kadar içime atarak yaşadığım şeyler yüzünden anlatma yetimi başlı başına kaybettimm