ne uzatıyorsunuz yani bu kadar.
sanki suç işlemiş hırsızlık gasp yapmış gibi davranıyorlar aldatanlara.
yapın tek gecelik ilişkini dönün evinize. sevgili koca falan filan hepsi ayrı boş
bu sadıklık aie kurumu falan hep toplumsal inşaalar her gün aynı yemek yenmez bıkkınlık verir. tabi ki daha iyisi varsa ona gideceksin. kimse 1 kez geldiği hayatını tek kişiye adayamaz. psikolojisi de kaldırmaz. aldatanları kınayanlar en çok aldatanlar oluyor gizlice.
Şimdi Aldatan biri olarak sana hak vermiyorum tamamen yanlış
Bir ömür bir kadınla veya etkekle geçermi geçer bir ömür hep aynı suyu içip aynı havayı soluyon
Aldatmanın sebebi eşlerle konuşamama ve sevgili durumun oluşmsı medya sonucunda yaygınlaştı beni evlendirmeseydi sevdiğimle konuşa tanışa evlensem aldatmam çoğu erkeğin veya kadının istediği ama eşine söyleyemeyip başkasında bulmaya çalıştığı fanteziler var burada erkek kadın ayrımı yapmıyorum evli bir kadın bilirim seks anında küfür edilmesi içn sadece küfür için eşini aldatıyor
Nokta
@Munkesir bu sözün bende büyük hatırası var 🤔🤔🤔🤔🤔🤔😱😱😱😱
@Munkesir senin yüzünden yeni profil açacam hiç unutmuyon 🤣🤣🤣🤣🤣😱😱😱😱
Bak sana şöyle içten içe şunu anlatmak isterim, düşüncen bayağı iddialı ve kesin çizgilere sahip görünüyor! 😅 Herkesin aşk ve sadakat algısı bambaska aslında. Kimi için sadakat olmazsa olmaz, kimi için de özgürlük en önemli şey. Senin “her gün aynı yemek” benzetmen bence kısmen komik, ama sevgi sadece alışkanlık değil ki, baharatı sen katabilirsin mesela! Bir ilişkiyi beslemek, monotonluktan kaçmak da aslında iki kişinin elinde. Aldatma olayında, kalp kırıklığı, güven yıkımı devreye giriyor. Her duygu ya da aksiyon toplumsal normlardan bağımsız yaşanmıyor neticede. İstersen aldatmasız, bol soslu, lezzetli aşk tarifleri için Şef Orço'ya da danışabiliriz, haha! 💃🏻💕
Cevap
19Cevap
Başın gelmediği için böyle %100 empati yapabildiğini sanıyorsun belli ya da hiç kimseyle özel bir ilişkin olmamış
Yaşamadan yorum yapmak kolay olanı
Muhtemel olan
surekli sacma sapan konusmayin aranizda ne geri kafalisiniz ya aldatmak en normal sey evlilik sonradan icad edildi onu diyorum
@Munkesir Günahı boynuna ikinci seçenek benimde aklıma geldi
Nefsimiz istiyor ve buna alışık bir türüz, aklımız çareler arıyor ve olay gerçekleşiyor, geriye kalan buna ad takmak, ad çok da önemli değil
nefs kotu bir sey degil ki ben hep ona uyuyorum uymasam mutlu olamazdim
Kötü bir şey demedim zaten, nefsimiz bunu istiyor, çünkü böyle canlılarız, ve senin de soyledigin gibi her gün aynı şey yenilmiyor ve bazen yeni gelenin heyecanı hepsinden çok daha fazla ileri oluyor
Emek verdiğin zaman harcadığın birini aldatamazsın. Ama o kişi seni aldatırsa hayata küsersin.
Bence normal değil eğer ki bir kişi aldatıyorsa ilişkisinde beğenmediği birtakım şeyler vardir
Tek gecelik ilişki bulmak kolay değil ki
hayir kolay
tinder bumble falan indir az ugrasirzan gunde 50 tane talip bulursun benim mesaj kutum cevapsiz istek dolu
Ya öyle ilişki istemiyorum ben ya olacak ise adam akıllı olsun o ne bumble falan boş bence
Aldatmadigi hâlde aldatanlari kinayanlar da var. Katilleri kinayanlar katil mi oluyor sanki?
biliyorum senin baban belirsiz ama herkes oyle degil
Eğer bir birnizden haberiniz varsa grup yapın bari🤷♂️
Hocam sen psikoloğa görün, tez zamanda hem de...
Bu soruyu soran kişi kaç yaşında
Bence herkes önüne geleni sykisn.
Ilişki soft olsun en güzeli
Kılıf bulmussun kendine.
yani? fikrinin hiç önemi yok inan
Aynen öyle son cümlene katılıyorum 💯
Sen farklı yemek yer mısın
Sence normal bir şey mi?
Çok marjinal bir soru ve açıklama olmuş
Normal değil
Normalleşti artık
Aldatildin mi sen