Ben geçen sene Ağustos ayında biriyle tanıştım ve onunla giden çok güzel bir ilişkim vardı ve fakat en başında boşanma davası olduğundan haberim yoktu benim tabii ki bunu benle alakalı değil mi zaten eski eşin zaten diyalog geçmişti ve bunlar boşanıyorlar boşandıktan sonra ada boşandığı dönemde Bi anda benden ayrılıyor Sebep olarakta zaman istiyor ve ben de bu zamanı ona vermedim ve oda benden ayrıldı tabi herhangi bir engelleme falan durumları olmadı ama ben bir süre sanırım hırsı mı alamayınca ona biraz hakaret etmek zorunda kaldım ve bu durum olunca da beni engellemiş oldu sonra tabii ki ben bunu tekrar geri istemek istediğim için bir bahane bulup ben onu aradım Tabii ki oda bana da geri dönüş yaptı acil bir durum olduğunu söyledigim için onun dışında herhangi bir engelleme durumunu tekrar yaptı yani engeli açtıktan sonra tekrar beni engelledi sonra sosyal medyadan da engellemeye başladı biz beş arkadaş bir ayrılık süreci yaşadık fakat bu ayrılık sürecinden sonra bir gün mü yani bundan üç gün önce kadar bir yanda beni aradı Ben çok şaşırdım bu duruma fakat çok da heyecan yaptım neyse bir süre kimse aramadı yani saat olarak ama sonra tekrardan beni aradı aynı gün içersinde hatta görüntülü ve bana nasıl olduğumu sordu tekrar hani de gelirsek görüşebileceğimizden falan bahsetti sonra ne zaman gelebileceğimi sordu çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz da benim devamlı gittiğim bir şeyi olduğu için ben de uzun süre gelemeyeceğimi söyledim oda hani görüşürüz tekrardan dedi tabii ki ertesi gün oldu ve ben kendimi tutamayıp onunla daha önceden çekilmiş olduğumuz fotoğraf paylaştım onlar yani ona gönderdim bir zamanlar çok mutlu olduğumuzdan bahsettim ama mesajımı okumuş geri dönmemiş sonrasında gideceğimi müsait olup olmadığını sordum sebebini sordu yani ne görüşelim dedi ne görüşmeyelim dedi ne barışalım diyor ne barışmayalım diyor yani açık kapı bırakacak kadar bir özel bir durum yaşayacağımızı için bu şekilde yapıyorsa zaten biz bir çok şeyi yaşıyorduk ve zaten bu olana ben onu sunduğum halde bile bana geri dönüş yapmıyor yani sizce bir erkek neden bu şekilde davranıyor ki hani bir yanda ortaya çıkıyor ve bir andan sonra görüşmek istiyor sonra ararım mesajlara cevap veriyor ve cevaplar yazmamaya başlıyor yani Sizce geri dönecek mi ya da neden bu şekilde davranıyor ki bir anda ortaya çıkarak
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler