Bu konuda özellikle kız arkadaşların fikirlerini merak ediyorum başımdan geçen bir olayla alakalı.
7 aylık bir ilişkim var ve sevgimle aramızdaki uyum harika fakat son zamanlarda başıma tuhaf bir durum geldi ve bunu ona nasıl açıklayacağımı hiç bilmiyorum. Kaç senelik en yakın arkadaşı son zamanlarda bana karşı bir tuhaf davranmaya başladı gecenin köründe yazmalar bel altı imalar işte bizimki çok şanslı senin gibi bir adamla birlikte falan tarzı cümleler ve bir şekilde bel altı espiriler. Ben her zaman ağır başlı ve ağırlığını koruyan bir adamım ama bu konuda nasıl davranacağımı ve kız arkadaşıma bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum? Ona bu durumu nasıl anlatabilirim?
7 aylık bir ilişkim var ve sevgimle aramızdaki uyum harika fakat son zamanlarda başıma tuhaf bir durum geldi ve bunu ona nasıl açıklayacağımı hiç bilmiyorum. Kaç senelik en yakın arkadaşı son zamanlarda bana karşı bir tuhaf davranmaya başladı gecenin köründe yazmalar bel altı imalar işte bizimki çok şanslı senin gibi bir adamla birlikte falan tarzı cümleler ve bir şekilde bel altı espiriler. Ben her zaman ağır başlı ve ağırlığını koruyan bir adamım ama bu konuda nasıl davranacağımı ve kız arkadaşıma bu durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum? Ona bu durumu nasıl anlatabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay başına gelenler tam dizi senaryosu gibi! 😅 Belli ki ufaktan rahatsız olmuşsun, ve cidden çok haklısın çünkü sevgilinin yakın arkadaşı olsa bile çizgiyi aşmak hiç hoş değil. En başta senin rahat olman önemli, bu tarz durumlarda dürüstlük kazanır bence. Olayı büyütmeden, abartıya kaçmadan sevgiline içtenlikle anlatabilirsin. "Böyle böyle garip mesajlar geldi, kendimi rahatsız hissettim," dersen olay drama dönmeden çözülür. Sabaha kadar kasma kendini, aşka gölge düşmesin! 😇✨ Unutma, ilişkide güven varsa bu konuyu tatlılıkla atlatırsınız!