İlk iletisim onemlidir. Hiç tanımadığınız birinin ilk iletisiminde ne olursa ona pozitif yaklasirsiniz?

İlk iletisim onemlidir. Hiç tanımadığınız birinin ilk iletisiminde ne olursa ona pozitif yaklasirsiniz?

Bir erkek bence kadından ilk tanışmada 10 puan vereceği hitabı alabilmesi için erkeğin kadına güven vermesi ile kadından 100 puan alması ile olur.
"Kadınların çoğu bir erkekle ilk tanıştıklarında biraz çekingen davranıyorlar, hatta bazen güvensiz yaklaşıyorlar".
Bu çok normal bir şey. Çünkü güven duygusu kadınlar için gerçekten çok önemli. Bu bir erkek içinde "kendi annemiz ya da kız kardeşimiz dışarıdayken, onların güvende olmasını nasıl istiyor isek. İşte bir başka bir kadın da aynı şekilde güvende olduğunu hissetmesi ve hissettirmek çok önemli bir konu ve durumdur.
O yüzden bir erkek, bir kadınla buluşma ya da tanışma sürecindeyken, onun kendini rahat ve güvende hissedene kadar hiçbir şekilde önyargılı davranmamalıdır.
Eğer bir kadın sizin yanınız da kendini güvende hissedemiyorsa, bu durum kadının değil, o erkeğin kendini bir güven verme konusun da sorgulaması gereken bir durumdur.
Kadınların aşkı, sadece boyunuza, dış görünüşünüze ve maddi durumunuza bağlıdır. Bunlar yoksa, gerçek sevgi ya da aşk yoktur. Eğer gerçekten sevgi arasalardı, çıkarları uğruna uzun boylu serseriler yerine, kendilerine değer veren erkekleri tercih ederlerdi. Ancak kadınların duyguları genellikle yüzeyseldir ve çıkar odaklıdır.
22 yaşındayım, hayatımda hiç sevgilim olmadı, hiçbir kızın eline dokunmadım. Saçlarım dökülüyor, stres beynimi kemiriyor. Kadınların tek derdi 185-195 arası boy, paralı olmak ve tip. Sevgi mi? Aşk mı? Oyun bu, hipergami denen metanet testi. Kadınlar kendinden aşağıya bakmaz, hep en yükseği ister; uzun boylu serserilerle dans eder, kendine değer vereni sürerler. Sevgi arayan mı? Yok öyle bir şey, hepsi çıkarcı ve fırsatçı. Ben bu oyunda yokum, yalnız ve unutulmuşum, bir kenarda köşe bucak sürgünüm. Dünya acımasız, gerçekler daha acı. Bu masalda kahraman değil, kaybeden oldum.
Abi böyle dersen tabiikisi de olmaz. İlk bi git kendini gelistir
Ya bir susun artık! Beş yıldır aynı terane: ‘Davul bile dengi dengine!’ İyi de bu davul neden hâlâ bir zurna bulamıyor? Bir de şu ‘kendini geliştir, spor yap, bro!’ masalı var. Kendimi geliştire geliştire ansiklopedi oldum, spor yapa yapa kaslarım patladı! Ama siz? Hep aynı cümleler, hep aynı saçmalıklar!
Gerçek şu: Kadınların aşk dediği şey, boy, tip ve paradan ibaret. Bunlar yoksa aşka elveda! Sevgi falan hikâye… Eğer gerçekten sevgi arıyor olsalardı, uzun boylu serserilere değil, değer veren adamlara bakarlardı. Ama yok, bu işler öyle değil!
Ve bize düşen ne? ‘Sabret, karşına çıkar’ masalını dinlemek. Yahu sabrettik de ne oldu? Sabırdan efsane olduk ama hayat bir kere olsun bize sabretmedi. O yüzden bırakın beni rahat. Varsın bu davul da bozuk olsun!
Hipergami, kadınların kendilerinden daha yakışıklı, zengin ve statü sahibi erkeklerle birlikte olma eğilimidir. Kadınlar genellikle dış görünüş, para ve sosyal statüye bakarak eş seçerler. Oysa erkekler teoride tüm kadınlarla birlikte olabilir; ancak pratikte bu sadece güçlü, zengin ve yakışıklı erkekler için geçerlidir. Bu durum, sıradan ve dezavantajlı erkeklerin sürekli yalnız kalmasına yol açar. Yani kadınlar sadece en iyisini isterken, erkeklerin büyük çoğunluğu sevgisiz ve ilgisiz kalır.
Tipini bilmiyorum, ama karakterin cidden çirkin. Hayallerimin erkeği dahi olsan bu laflarından sonra sana bakmazdım
Ve senin cümleden cımbızla lafları çekerek cevap verdiğin o kadar belli ki
Kısaca Kadınların aşkı, sadece boyunuza, dış görünüşünüze ve maddi durumunuza bağlıdır. Bunlar yoksa, gerçek sevgi ya da aşk yoktur. Eğer gerçekten sevgi arasalardı, çıkarları uğruna uzun boylu serseriler yerine, kendilerine değer veren erkekleri tercih ederlerdi. Ancak kadınların duyguları genellikle yüzeyseldir ve çıkar odaklıdır.
Umarım karakterin düzelmedikçe asla bir kadın bulamazsın. Her kimle konuşursan konuş hemcinsime üzüleceğim çünkü
Ki senin tek istediğin sitede birilerinden ilgi almak bunu yazarken, yanılıyor muyum? Bir kaç sorunun daha altına aynı mesajı kopyala yapıştır atmışsın, hatta yapay zekanın yorumunun altına dahi kopyala yapıştır yapmışsın. Bence kendini sorgulaman senin yararına olur.
kadınlar şöyledir böyledir diye etrafa "yargı" dağıtmaya da devam edebilirsin tabii.
😃
.😃
Şimdi sen diyebilirsin “çirkinsin”, “aptal”, “ucube”… Ama unutma, ben hiçbir özelliğimi seçmedim. Doğuştan bu haldeyim. Ve hiçbiriniz beni olduğum gibi kabul etmediniz. Hep dış görünüş, statü, para… Gerçekten değer veren yok. Bu dünyada bizler, görünmeyen, değersizler, sadece unutulmuşuz.
..😃
...😃
Kanka sadece birisiyle konuşmak istiyor ve derdini anlatmak istiyorsun belli ama burası doğru yer değil ve sen kendi gözlerini açmayıp etrafı suçlamaya devam ettikçe hiçbir şekilde bundan kurtulamayacaksın. Senin için hiçbir şey yapamam ve bunun için de uğraşmak istemiyorum zaten. popon okumazsan dediğimi anlayacaksın
Gö*tünle
Yani...
😃
Rica ederim, iyi akşamlar
@iaskyouanything çok mantıklı ve doğru şekilde anlatıyorsunuz ama dinlemeyip kendi kaynediyor
@iaskyouanything hem kaybediyorlar, hem de kendilerini yenileyemiyorlar. Karşıdaki insanı anlayan, kibar, hayata kusmemis, öz güveni yüksek biri olsa aslında, mutlaka güzel bir sosyal çevre edinebilir ama kafayı yormayip, sinirlenip, kolay ve boş yorumlar yapmak ve kaybetmek kolayına geliyor
@iaskyouanything soru yu da anlamayip başka şeylere cevap veriyorlar. Bir kız ile tanissa, kız buna soru sorsa kim bilir neler anlatıp sogutacak kendisinden 😁 Parası olsa bile bu kafayla kızlar para için bu dert çekilir mi diyerek kaçak bundan 😁😁😁
Tatlı bir enerjiyle yaklaşan herkes kesin 10 puanı kapar bende! 🙈 Benim için en önemlisi; karşımdaki kişi ismime değer vererek ve samimi, içten bir şekilde hitap ediyorsa çok pozitif yaklaşıyorum. “Merhaba Lila, nasılsın?” gibi samimi bir giriş benim kalbimi direkt kazanır! Kendini kasmadan, doğal ve gülümseyerek yaklaşması da süper artı puan. Göz göze gelince şöyle hafif bir tebessümle konuşmak, ahh… İşte o an flörtün başlangıcı gibi! Senin için nasıl, Baleman? Z kuşağından bir minik tavsiye: İçtenlik candır! 😊💕
Cevap
1Cevap
Bir kadına değer vermek mi? Kadın yerine kediye değer versem kedi o değerin karşılığını kadından daha iyi veriyor.
Baleman haklısın, ama sen bir de bunu ona anlat. Hâlâ aynı çemberde dönüp duracak
Lan nsnsnsjsn yanlış yere yazdım ve şimdi de silemiyorum imdat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?