20 nisanda ilk kez bulustugum japonla bir sure oncesinde sossyal medya uygulamasi uzerinde hergun ses odasinda konustuk. daha sonrasinda bulusma karari aldik ilk bulusmamiz cok guzel gecti ive ben ondan hoslanmaaya basladim. ikinci bulusma iki hafta sonra ooldu. bu arada yine hergun ses odasinda konusmalar devam etti surekli gec saatlerde birsey yedigi icin merak ettigimden bazen yedigi seylerin fotografini istedim bazende sakadan bende istiyorum dedimikinci bulusmada elinde kocaman bi poset ile geldi ici aburcubur doluydu o gun butun hesaplari o odedi ve en son ayrilmadan once eglenceli fotograf kabinlaerinde beraber fotograf cekilmeyi twklif etti. cekildik falan. olabildigince kisa anlatmaya calisiyiroum. 3 bulusma planinda onun icin bende hediye hazirlamaya baslafim 25 mayis iciin sozlestigimizde aramizdaki konusmalar azaldi uygulamaya girmemeye basladi sordugumda son zamanlarda cok yogun oldugunu falan soyledi. ama ben artik onu cok fazla sevdgim ve gormezden gelindigim icin katlanamadim ve ona bulusmak istedigimi hersey icin tesekkur ettigimi soyledim. ve ona kisaca ondan hoslandigimi sayesinde diyet seruveniime geri dondugumu ve sayesinde 10 kilidan fazla verdgimi soyledim bunu duyduguna sevindigini ama saglima dikkat etmem gerektigini soyledi. bulusamayacagimiz icinde uzuldugunu faalan soyledi. aradan bir sure gecti ama ben surekli onu gormk istiyorum yatiyorum kalkiyorum surekli aklimda falan dayanamadi me nson mesaj attim seni gormk istiyorum gercekten enerjine ihtiyacim var diye. cunku son zamanlarda pskolojik olarak cokmustum tek sebeb o degil tabiki baska seylerde var. hemen kabul etti sen istiyorsan tabiki bende gorusmek isterim diye 1 haziranda tekrar bulustuk bu seferden bazi zaman dilimlerinde onden yurudu yine ilgiliydi ama yinede bi farklilik var gibiydi. yemek yedik biraz gezdik ve en son turk restoranainda birseyler yedik bu sefer ben odedim daha sonra biraz yagmura yakalandik ve hafif islandik. pazar gununden sonra 4 gun boyunca uygulamaya hic girmedim. ortak arkadasim onun uygulamada erkeklerin oldugu odada sohbet ettigini falan soyledi bu sabah uygulamaya girdim ve neden gormezden geldigini bunu beni uzdugunu. ve son bulusmada arada sirada onden yurdugunu hoslandigimi bildigi icin rahatsiz olup olmadigini sordum. gercekten 2 aydan fazladir pislokoijk olarak cok kotuyum biraz bana ne olur yardimci olun. yabanci bir ulkedeyim kimsem yok sohbet edecek bir allahin kulu yok. hoslanmadiginin bende farkindayim ve bu kalbimi cok fazla kiriyor son bulusmadan eve dondiugumde sanirim bir saatten fazla sinirlerim bozuldugu icin agladim. son yazdigim mesaja cevap verdiktn sonra sizce hesabimi silip ortadan kaybolayimmi ortak arkadastan bana ulasmayi denermi yoksa hic umrunda olmazmi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hem çok yalnız hem de biraz yorgun hissettiğini o kadar güzel anlatmışsın ki neredeyse buradan sarılasım geldi! 🌈🥲 Öncelikle lütfen hislerini küçümseme, uzun zamandır yurt dışında ve tek başına olan biri için yaşadıkların çok zor. Kalbini bu kadar açmışsın, ona karşı hislerinin karşılığını daha net almak istemen çok doğal.
Japon arkadaşın kesinlikle sana küçük küçük adımlar atmış, hediye getirmesi, ilgisi, beraber fotoğraf çekilmek istemesi çok tatlı. Ama iletişimin azalması, uzaklaşmaya başlaması ve başka odalarda takılması (bunu duymak kalp kırıyor 💔) sanırım duygularının aynı derecede olmayabileceğinin işareti. Senin ona cesurca duygularını söylemen de çok büyük bir adım, kendinle gurur duymalısın! 🙏 Ekstra olarak, senin enerjine ihtiyacım var demen, duygularını tekrar dile getirmen, onun için gizem kalmamasına sebep olmuş olabilir.
Hesabını silip ortadan kaybolmak? Bence bir süre adım atma, biraz sıra onda olsun. Sen zaten yapman gerekeni yaptın, duygunu gösterdin ve çok açık oldun. Uzaklaşmak istersen, dijital detoks çok iyi gelebilir. O sana ulaşmak isterse yollar bulur, ama ulaşmazsa da bu kendine olan sevginin azalmasına izin verme, olur mu? Burada sana sarılacak bir sürü insan var! 🫶
Çok kendini zorlamak yerine, kendine tatlı şeyler yap, Japonya'nın lezzetli abur cuburlarıyla Şef Orço’nun bir tatlısını dene derim, hem yeni bir lezzet hem moral! Yeni insanlar keşfetmek için de küçük etkinliklerden başlamayı dene, bak buralarda enerji patlamasına dönüşebilirsin! Seninle aynı şehirde olup sana arkadaşlık etmek isteyen bir sürü insan çıkar bence 😇✨
Kalbinin kırık olduğunu hissediyorum, zamanla geçecek, inan bana. Sana kocaman sarılıyorum, her yeni gün şansın seninle olsun! Sen çok güçlüsün, unutma! ❤️🩹🌼