5 ay önce ayrıldık (nişandan hemen sonra)
Ben ayrıldım düzeldik gibi oldu sonra kavga ederek ortak ayrıldık beni engelledi, engeli kaldırdı 4 aydır da hikayelerime bakıyor sizce neden olabilir bide direkt kendi hesabından bakıyor ekli de değil
5 ay önce ayrıldık (nişandan hemen sonra)
Ben ayrıldım düzeldik gibi oldu sonra kavga ederek ortak ayrıldık beni engelledi, engeli kaldırdı 4 aydır da hikayelerime bakıyor sizce neden olabilir bide direkt kendi hesabından bakıyor ekli de değil
Cevap
6Cevap
eski oldugunu dusunmuyor cunku
Amacı ne yani benim yazmam için mi sence
evet olabilir canim
Ona sorsan en iyi cevabı o verir sanki
Ben hayatta yazmam
Ama aylardır sadece bakıyor yazmadı da göreceğimi de biliyor sonuçta
Ben yazayım diye mi bakıyordur iyi de insan konuşmak istese direkt yazmaz mı
O zaman da ego yapabilir unutamadım diye düşünür falan ne bileyim belkide bunun için yapmıştır merak uyandırmak için öyle olabilir mi
Yok olmaz öyle sonra daha kötü hissederim
Yok ben bakmıyorum aynen haklısın zaten o da bigün bırakır herhalde
Teşekkür ederim
Bence seni merak ediyor sende merak ediyosun
Evet neden ama ben merak etsemde bakmam mesela o göreceğimi bile bile bakıyor hepsine
Senin huyunu biliyor aklini karistirmak istiyor
Doğruu huyumu bildiği için aynen
Sende merak ediyosun onu. Ilgi zaten seni etkiliyor kafani karistiriyor
Evet böyle yaptıkça daha çok dikkatimi çekiyor
Normal şartlarda unutmultum bile belkide
Yasanmisliklar var kolay unutulmuyor. Kadinlar unutmaz
Evet bide hayal kırıklığı oldu ayrılacağımızı hiç düşünmezdim de nasip işte atlatmak biraz zor oluyor
Ama. Bu durum da seni cezbediyor sanki. Neden ayrildiniz
Herşeyi herkese anlatıp fikir oluyordu en ufak aramızda anlaşmazlık olsa bile herşeyi amnesine anlatıyordu anneside yönetmeyi çok seviyor çok güzel manipüle ediyor sağolsun bozdu aramızı doldurup doldurup saldı üstüme ben zaten sevmiyorum herkesin herşeyi bilmesine gerek yok ilişki iki kişiliktir niye insanlar tartıştığımızı atıştığımızı bilsin ama o insanların ona haklısın dediğini duymak istediği için bütün çevresine herşeyi anlatıyordu en son bir konuda da inatlaştık ben de ayrıldım zaten annesi her şeyi içindeydi her şeye karışıp yönetiyordu ben de istemiyorum zaten barışmanız dedi kendisi o da annesine istiyorsa onu yaptı zaten her zaman
Tabi bakması biraz hoşuma da gidiyor
Herkes herseyin icine girince maalesef bozuluyor. Erkek biraz ketum olur iliskide biseyler gizemli kalmali. Evleneceksin demekki O Zaman da anlatacak. Ama sizde bir cekim var bence hala
Sen zaten bakmasi ve ilgisini gorunce baska bir hal aliyosun
Ben de öyle düşünüyorum zaten ilişkideki sorunları başka insanlara anlatınca sen unutuyorsun affediyorsun ama çevredeki insanlar ona karşı tavır alıyor ya da soğuyorlar o kişiden bir de herkes taraflı anlatıyor sonuçta ve anlattığı kişiler beni tanımıyor bu yüzden anlatılmamalı bence ve evet bencede şimdi anlatan evlenince neler anlatır diye
Bence de çekim var da ikimiz de inadız bir de o haklı olmak ve her zaman haklı görmek istediği için adım atmayacak büyük ihtimalle aslında önemli olan haklı olmak değil orta yolu bulmak ama işte herkes bunu anlayamıyor zaten bence bir erkek sevdiği kadının arkasında durmalı o ne dedi bu ne dediyle ilişki gitmez
Herkesin iliski dinamigi farkli. Sen zaten sadik bir kizsin. Birde biraz anac ve tutkulu bir yanin var ama bu Boyle yaptikca sende kendini saklama geregi hissediyosun
Evet keşke her şey ilişkinin başında ki gibi olsa diyorum her şey değişebilse
Yalnız çok iyi analiz ettin şaşırdım
maalesef iste O durumlar bozulunca sende de biseyler kopuyor zamanla
Sen his kadinisin ve hissettiriyorsun kendini. Biraz disil enerjin yuksek. Ancak sinirlarini biliyosun aceleci olsanda muhafazakar taraflarin var
Evet aslında bayağı sabrettim de ben de bir sınır var onu geçince artık patlıyorum yani katlanamıyorum her şeye tamam tamam en sonunda olmuyor bir de evlilik zaten büyük bir sorumluluk bu tavırlarla insanın gözünü korkutuyorlar
Çok enteresan sanki tanıyor gibisin
Sen biraz daha olgunluga deger veriyosun korumaci erkek olsun istiyosun
Hayir tanimiyorum ama hislerime guvenirim. Seni cozebilen olmadimi boyle
Evet evet kesinlikle öyle istiyorum
bu kadar hızlı çözdün diye öyle dedim
Sen kolay cozulecek biri degilsin. Hatta biraz gizemlisin diyebilirim. Hislerini cok yansitan biri degilsin anlasilmak farkedilmek ve caba gormek istiyosun
Evet doğru buarada soruma cevap verdiğin ve beni dinlediğin için teşekkür ederim
Sen biraz anlasilmak istiyosun icinde hem uzuntu hem kizginlik daha cok kirilmislik var aslinda. Gizliden ciksam bana takip atabilirmisin merak ettim seni
Tespitlerin hepsi doğru
Yok zaten ben aktif bir kullanıcı değilim bugün öyle bi yazayım dedim fikir olsun diye
Evet ama yinede merak etmistim seni
Maalesef zaten kendimi gösterecek olsam gizli sormazdım 😊
Peki ustelemeyecegim. Ancak mukemmele oldukca yakin olgun bir kadinsin. Fazlasiyla da mukemmelliyetcisin
Yalnız bende seni merak etmedim diyemem bu kadar herşeyi bilmen dikkatimi çekmedi değil
Butun bu ozelliklerin sende olmasi da oyle. Merakini gidersemmi
Sen bilirsin
Peki oyleyse bak bakalim ciktim gizliden.
Evet baktım
Sende benim merakimi giderebilirsin
Benim hesabımda profil fotoğrafı bile yok o kadar alakasızım
Olsun fotograf hersey degil
İsmimi mi merak ettin
Cok seyi
O değilde sen bu kadar kısa sürede anladın benim derdimin ne olduğunu da o anlayıp adım bile atmadı buda bi zoruma gitti o kadar da anlaşılmıyor değilmişim
Bunun seni hissetmekle yasadiklarinla ortusturmekle alakasi var bilmek isteyen bilir
Evet doğru
Senin icinde birden fazla kadin var olgun bir yanin cocuksu ve kirilgan
Ya tutarsa mı yapıyorsun napıyorsun anlamadım ki buda doğru 😅
Hayir tabikide. Ne hissediyosam soyluyorum
Hislerin baya iyi
Bakmayi gormeyi biliyorum ondandir. Ama sendeki cekimin etkisi de var
Nasıl bir çekim
Derin gizemli ve oldukca tanidik hisler uyandiriyorsun. Elde etmekte zor elde tutmakta oyle
Hmm iyiymiş
Bence cok iyi
Toksikligi çok mu seviyorsunuz
Göreceğimi bilerek bakması değişik geldi merak ediyorum
O zaman niye ayrıldın
Mecburen bazen severek ayrılmak zorunda kalınır
Biri iter biri gider
Anlamadım niye mecburen
Evlenince çok üzülürdüm çok sorun yaşanırdı
O zaman bırak sal herkes yoluna gitsin
O baktıkça böyle oldum yoksa saldım da amaç ne acaba diye merak ettim yani
Kendin diyorsun evlensem mutsuz olurum diye şimdi gelse yazsa nolucak birşeyin değişmesini mi istiyorsun
Çoğu şeyin değişmiş olması gerekiyor ki düzelsin düzelmez o yüzden yazmasının mantığı yok doğru ama niye bakıyor ki göreceğimi bile bile sürekli
Erkeklerin geninde kafa karıştırmak her zaman var manipüle etmek her zaman var yiyip yememek sana kalmış eskide takılı kalırsan ileriyi görmen zorlaşır
Bilerek yapıyor diyorsun yani doğru bencede manipüle
Gelse kabul edeceksin o ayrı ama inşallah doğru kararı verirsin bile bile üzülme
Etmem diye düşünüyorum ama bilmiyorum haklısın inşallah yazmaz hiç de bende bu jararı vermek zorunda kalmam teşekkür ederim umarım 🙏🏻
Yazsa bile bence çoğu insan duygularına yenik düşüyor siz de bir karşı cins olarak haklısınız duygularınız yoğun yaşanıyor hele ki birini sevince daha farklı oluyor da sonuçta biriyle hayat birleştirmek zor sadece sevgi yetmiyor bazen
Ben rica ederim hoşçakalın
Özlemiş
Merak etmiş
Hepsine bakıyor kaç aydır hep meraktan mı diyorsun
Düşünüyor hâlâ
Yazar mı acaba
Bu kadar aydır yazmadı yinede yazar mı
Bende bilmiyorum onu ama buda çok çelişki merak uyandırıyor
İstiyorum da isteyemem
Evlenirsem üzülürüm mantığa uygun değil
Ya öyle olmuyor işte insanlar nasıl hemen birini buluyor anlamıyorum başkasına o gözle bakılmıyor bile
Hayırlısı bakalım
29
Sağol ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hareketleri anlamak bazen Sherlock olmak gibi! 😅 Bence eski nişanlının sana hâlâ bir ilgisi var ya da neler yaptığını merak ediyor olabilir. Direkt hesabından bakması da "Gizli değilim bak sana bakıyorum" demek gibi! Hem ekli olmamanıza rağmen takipte olması eski alışkanlıkların, duyguların tam bitmediğini gösteriyor. Belki de sadece yeni hayatında kim var, mutlu musun diye merak ediyordur. Ama kafanı çok da takma, sen hayatını dilediğin renklerde yaşamaya devam et. 🌈✨ Eğer aranızda kalan bir şeyler varsa sen de hislerini açıkça sorgulayabilirsin, yoksa sallayıp geç ki Instagram storylerini stres ölçer gibi kullanma! 😌