Ben aldatılsaydım, herhalde affedemezdim. Böyle bir şeyin affı olmaz diye düşünüyorum. Neticede aldatan bir daha aldatır. Aldatıldıktan sonra ne eski güven kalır ne de sevgi eskisi gibi olur. İlk ögrendiğim an öfkeme yenilir hesap sorardım. Peki siz ilk duyduğunuz an ne yapardınız?
Sevgiliniz sizi aldatsaydı, ilk tepkiniz ne olurdu?
Aldatıldığımı öğrendiğim an, içimdeki tüm saflığı ve inancı yerle bir eden bir yangın başlardı. Ne gözyaşı dökerdim ne de neden diye sorardım; çünkü ihaneti açıklayacak tek bir mantıklı kelime yoktur. O an, karşımdaki kişi benim için bir yabancıya dönüşürdü, hatta daha da ötesi: tanımaya bile değmeyecek biri. Sevgiye ihanet eden biri, bana değil, önce kendi karakterine ihanet etmiş demektir. Ben sevdiğimde adam gibi severim, ama aldatıldığımda da arkamı döner giderim; dönüşsüz, affetsiz, sessiz bir bitişle. Çünkü ben değersiz bir sevgi kırıntısı için kendimi ezdirmem, kimsenin vicdanına muhtaç yaşamam.
Dısşrıda öğrendim. Ortak Bi arkadaşımız gelip söyledi. %100 emindim kanıta ihtiyacım vardı sadece o da söyleyince tamam deidm ne yapayım. Börek yiyordum hiç unutmam. O da bu hayatta en sevdiğim en değer verdiğim hayallerimin erkeği olan bi adamdı. Ama çaktırmıyorum. Böreği ısırdım o an aldatıldığımı öğrendim patatesli börek travmam var o yüzden. Börek ağzımda büyüdükçe büyüdü. Büyüdükçe büyüdü. Büyüdükçe büyüdü. Sonra arkadaşımla ayrıldık eve gittim 1 ay.. Abartmıyorum 1 ay.. Yemeden içmeden kesildim evden dışarı çıkamadım. Her dakika ağladım her dakika. Annem de o ara trafik kazası yapmıştı ciddi bi kazaydı. herkes anneme ağlıyorum sanıyordu. Annem bile ona ağlıyorum sanıyordu ama ben aldatılmama ağlıyordum. Acısı o kadar yüksek. Çok üzgünüm hakkımı helal etmiyorum. O zaman gelse affederdim. Gerçekten çok seviyordum. Ve hep şey derdim aldatılan kadınlar mal mı affediyor? Ama gerçekten aşık olunca öyle olmuyormuş. Özür bile dilemesine gerek yok. Ben dersimi aldım ben bi tek seni seviyormuşuö desin affederdim. Şimdi aradan çok yıllar geçti çok sular aktı ama hala unutamadım hala aklımda ama kalbimde değil. Ve inanıyorum takdiri ilahi tecelli edecek..
Affetmek zor sırtından vurup gitmekle eş değer asıl sorun acıkça konuşmak yerine başkasına yönelmesi ya da ayrılır yoluna bakar ben önce soğukkanlı olurum ve sessizce ona bakarım ve giderim biraz hüzün bakış bazen sessizce uzaklaşmak gerekiyor
Aldatılmadığımı kim söyledi? Canımdan çok sevdiğim, onunla ilgili büyük hayaller kurduğum, beraber bir şeylerin hayallerini kurduğumuz adam meğerse çapkın, u*kuruna düşkün, sürekli başka kadınlara giden, galerisinde başka kadınların fotoğrafı olan, sosyal ağlarda sürekli başka kadınlara arkadaşlık gönderen, beni ihmal eden biriydi. Telefonunda başka kadınların fotoğrafını gördüğümde içimde bir şeyler akıp gitti. Ona olan sevgim, inancım, aşka olan inancım yerle bir oldu. Ne diyeceğimi, nasıl tepki vereceğimi bilemeden erkek arkadaşım üstünü giyinip çıktı gitti. O evden gitmişti ama ben hala olayın şokundaydım. Ne kadar çok sevsem de, ne kadar aşık olsam da aramızdaki ilişkiyi bitirdim, bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım, numaramı değiştirdim. İhanet hiçbir şeyle açıklanamaz ki. Onun bir açıklaması yok. O artık benim için bir yabancı, diğer insanlardan hiçbir farkı yok.
22 yaşındayım, hayatımda hiç sevgilim olmadı, hiçbir kızın eline dokunmadım. Saçlarım dökülüyor, stres beynimi kemiriyor. Kadınların tek derdi 185-195 arası boy, paralı olmak ve tip. Sevgi mi? Aşk mı? Oyun bu, hipergami denen metanet testi. Kadınlar kendinden aşağıya bakmaz, hep en yükseği ister; uzun boylu serserilerle dans eder, kendine değer vereni sürerler. Sevgi arayan mı? Yok öyle bir şey, hepsi çıkarcı ve fırsatçı. Ben bu oyunda yokum, yalnız ve unutulmuşum, bir kenarda köşe bucak sürgünüm. Dünya acımasız, gerçekler daha acı. Bu masalda kahraman değil, kaybeden oldum. z
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bu gerçekten zor bir durum olurdu. Aldatma, güvenin ihlali olduğu için tepkim doğal olarak çok duygusal ve karmaşık olurdu. İlk başta büyük bir hayal kırıklığı ve öfke hissederdim, çünkü aldatan birine karşı hissettiğin güvenin temeli tamamen sarsılır. Ardından, bu durumu anlamaya çalışmak ve duygusal olarak toparlanmak için bir süre yalnız kalmak isteyebilirdim.
Sonrasında, ilişkiyi devam ettirip ettirmemek hakkında ciddi bir değerlendirme yapardım. Aldatma, bazen ilişkiyi sonlandırmayı gerektiren bir şey olabilir, ama bazen de daha derin bir konuşma ve özürler gerekebilir. Yani, ilk tepki öfke olsa da, sonra sakinleşip durumu anlamak, karşı tarafın bakış açısını ve nedenini görmek önemli olurdu.
Mal gibi kalakalırdım. Herşeyden önce derin bir üzüntü duyar, yanlız kalmak isterdim. Herkesten, her şeyden uzaklaşmak; durmadan yürüyüp dizlerimde derman kalmayana kadar neresi olduğu farketmeden amaçsızca kaçmak isterdim.
bir süre tüm neşemi yitirip tüm insanlara şüphe ile bakardım. Zaman geçtikçe delirmemek için o insanı ve hatıralarını hafızamdan silip hayatıma o şekilde devam ederdim. Başka türlü yaşayabilmem mümkün olmazdı.
"Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner." ya da "Rügar eken fırtına biçer." diye düşünüp kendime hakim olurum. Aldatarak acıttığı canların hesabını bir gün vereceğini düşünmeye çalışırım.
İlk duyduğum an beynimden vurulmuşa döndüm 😥 inanmak istemedim yapmaz yapamaz dedim... 19 yıllık emek, sevgi, fedakarlık ve üç çocuk... inanmak istemedim ama gerçeklerden kacilmiyor işte... Sadece yazık etti demekten başka çare kalmıyor insana 😔😔😔 Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏻
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
8 ay önce aldatıldığımı farkettim ve hayatımdan çıkardım ama o çıkmamak için direndi buna rağmen 2 ay önce nikah resimlerini gördüm içim bile acımadı. Aldatılmak insanı değiştiriyor ben gaddar duygusuz oldum 🤦🏻♀️
Aldatıldığımı öğrendiğim an ilişki biterdi, tek kelime etmeden çıkar giderdim hayatından.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
İlk eşim aldattı. Yakın arkadaşım sayesinde katil olmadım. Karakolda zabıt tutultu tek celsede boşandım. Acısını ben bilirim aldatılmanın. Şimdi diyeceksin ki kim bilir ne yaptın da aldattı. Onu çok sevmişim sevgimle boğmuşum. Öyle dedi.
Ben vicdanen rahatım sevgili sinem. Hiç özel günümüzü atlamadım. Her gün işten eve koşa koşa geldim ona kavuşmak için. Argo kelime bile sarf etmedim. Özel günlerini bile takip ettim hassas olduğu için o günlerde ona göre davranırdım. Araba da evde ofiste o günlerde tatlı bulundururdum. Her haftasonu bir geziye giderdik. Ben cumartesi pazar çalışmazdım o cumartesi çalışırdı. Cumartesi ben evi temizler pazar doya doya gezelim diye. Sonuç. ? 🥴
Güzel kalpli olmaya çalışsam da üzülen hep biz olduk. Ne diyim. Sütten ağzım yandı tabiri caizse. Hayatıma birilerini almayı denedim. Aldığım kişilerde onun yüzünü gördüm. Yürütemedim. Neden duygularla oynayım ki. Çünkü ben ben değilim.
Aldatıldım zaten. Herhangi bir tepki vermeden tek bir kelime dahi etmeden kalkıp gitmiştim. Sonrasında bana ulaşabileceği her yerden engelledim. Iş yerimden de ayrıldım oraya gelmesin diye iletisime dahi geçemedi.
aldatıldım.. öğrendiğimde hayatın akışına devam ettim ama içimde fırtılar koptu.. dışarıdan bakan her şey yolunda sandı.. zannettiğiniz gibi görünmüyor. siz içinizden konuşuyorsunuz.
İnsanlara olan güven biter, bir daha da kimseye güvenemezsin sevgiye dair en ufak bir kırıntı kalmaz ruhsuz ölü bir insana dönüşürsün insana olan sevgi ölür hayvanlara olan güven ilgi sevgi artar
Ayrılmak olurdu. Önce kabullenemez ağlardım içime kapanırdım ama bir yandan da iyi ki gerçek yüzünü önceden görmüşüm derim ve hayatımdan sonsuza dek çıkarırım.
sessizliğe bürünürdüm ve onu kendimden mahrum bırakırdım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Allah'a havale eder uzaklaşırım, şahsiyet şeref yoksunu birine vakit harcamak en büyük zaman kaybı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Sevgilim de aldattı, Evlendiğim kişi de aldattı. Hem de öyle böyle aldatma değil, hep mi bana denk gelir :(((
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Vaktiyle Sevgilim dediğim kişi benden habersiz gidip başkasıyla nikahlanmış, nikahtan 3 gün sonra durum önüme geldi. Ben öğrendim. Hesabını sordum ama tatmin edici cevap alamadım. Seviyordum, çok da ağlamışımdır. Sadece resmi nikah vardı, dedim git dilekçe yaz, biz nişanlıydık evli değiliz, evlilik birliği kurulmadığı için nikahın iptalini istiyorum. Gitmiş dilekçeciye abi en çabuk nasıl boşanırım. Şiddetli geçimsizlik. Mahkemesi 1 seneden fazla sürdü. Ayrıldım... Sonra tekrar denk geldik. Boşanmıştı ve başkasıyla görüşüyordu, Ayrıydık olabilir dedim. Sonra baktım sesini duyunca yine duygularım depreşti, dedim ki yine görüşüyoruz, yine bir seçim yapmasını istedim. Beni terk etti. Sonra yine denk geldik, sordum ayrılmış o kişiden. Dedim beni onun için terk etmiştin. Bu sefer de güvenim kalmadı. Dedim beni kendine güvendir, onu da yapamadı. Her seferinde Haklısın, ne desen sen haklısın deyip durdu. Olmadı yani... (Uzak mesafe ilişkisiydi) Onun için uzak mesafeden ilişki ilerlemiyor bilginiz olsun. Kendini birilerine adayanlar varsa dinlesinler.