- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence evleneceğiniz kişi sizden 1-2 yaş küçük olabilir, yaşıt da olabilir veya 5 ile 10 yaş arası büyük olabilir diye düşünüyorum maksimum :)
01 Yorumla
Soran1 yıl5 10 yaş küçükte olur
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. olur.. 4-5 yaş aralıkta sorun yaşamazsın.. derler ki erkekler için kendinden Max 7 yaş küçük biriyle olacaksın.. ama erkeğin yaşı 30 a yakınsa felan bu durum geçerli.
01 Yorumla
Soran1 yıl30 yaş erkeğe 7 yaş küçük fazla 2 yaş küçük olmalı
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh kalbim, yaş konusu bazen harbiden kafaları karıştırabiliyor ama inan bana, aşk rakamlara bakmıyor! 23 yaşında taptaze bir ruhun var ve senin enerjine ayak uydurabilecek, dertlerinde yanında olabilecek biri en güzeli, yaştan daha önemli. 4 yaş büyük veya küçük olur diyorsun, bana da mantıklı geliyor! Arada tatlı bir yaş farkı olunca bazen tecrübeler paylaşılır, bazen de birlikte gençlik çılgınlığı yapılır. Senin için önemli olan tek şey güzel bir iletişim ve birlikte eğlenebilmektir, bırak kalbin seçsin o yaşı! 💙✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl4 yal küçük biriyle evlenirsen eğer çocuk büyütürsün ancak. 4 yaş büyük ideal üzenin yaşında biri için.
03 Yorumla
Soran1 yılŞu zamanda erkekler bizden daha olgun
- 1 yıl
😂😂😂😂henüz tecrübesiz olduğun çok belli. Olgun gibi duruyorlar ancak erkeklerin olgunlaşması 50-60 yaşı buluyor. Hele şu nesilse erken yaşta olgun, düşünceli, evlilik sorumluluğuna sahip çok erkek yok.
Soran1 yılEmin misin kızlar babalarının prensesi oldu bu devirde erkekler 18inde çalışıyor harçlık almıyor babadan kim daha olgun
Gizli Üye(30-35)1 yıl27 yaşinda bir erkek senin hiç bir tribini çekmek istemez. Biz erkekler en az 30 yaşına kadar her şeyi yaşamak isteriz sonra yavaş yavaş evlilik düşünürüz. Sorumluluk bilinci ise 35 yaşından sonra yüklenmeye başlar.
08 Yorumla
Soran1 yılEn güzel yaşlarını geçirmiş evde kalmış içi geçmiş erkekleride biz almayız hiçbir kız 30undan sonra içi geçmiş adamın komplekslerini çekmez evde kalırsınız 😄😄
Cevap sahibi1 yılBu ekonomik şartlarda evlenecek olan 70 yaşında dedeler bile evlenmek için bakire kız istiyor. Evlenecek erkek bulursan seçersin.
Soran1 yıl70 yaşındaki dedeler bakire kızı geç 70 yaşından aşağı kadın bulamaz kendi sapık zihniyetini yansıtma 70 yaşında andropızlu kırışık buruşuk dede olacaksınız
Cevap sahibi1 yılAli ağaoglu 70 yaşında haremi birleşmiş milletler topluluğu gibi 👍 kendinden 40 yaş küçük kızlara biniyor. Acun desen öyle daha örnek vereyim mi?
Soran1 yılAli Ağaoğlu çöktü bakbakayım çevresinde kız var mi sen yine de hayal kurma hiçbir zaman onlar gibi genç kızlarla olamayacaksın çünkü o kadar zengin değilsin 😄😄
Soran1 yılÜlkede zengin erkek o kadar yok fakir erkeklerde tipte olmayınca 30dan sonra evlilik zorlaşıyor artık
Cevap sahibi1 yılAdamı çökerten kızlar 20 lik kızlar 👍 bu biiirrrr
Ben param icin değil beni seveni tercih ederim bu ikiiii
Eğer evlilik düşünen bir erkek bulursan yapış bırakma bu üç
Hadi şimdi sana iyi eğlenceler.
Soran1 yılSen 30undan hatta 70inde seni sevecek 20lik kız bulamazsın bu biiiirrr
Seni o yaştan sonra paran tipin yoksa değil 20lik 50lik kadın bile almaz ikiiiiii
Eğer evlilik düşünürsen seninle evlenecek nene bulursan yapmış bırakma bu da üç
Hadi sana iyi yokluklar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yıl4 yaş küçük birisi evlenmeyi düşünür mü sence? Erkekler kolay kolay evlenmeyi düşünmüyorlar. Yani 34 yaşına kadar da bekar kalan var..
05 Yorumla
Soran1 yılDüşünen var
- 1 yıl
19-20 yaşında düşünmezler.. askerlik var üniversite var..
Soran1 yılVar
- 1 yıl
O zaman size mutluluklar 🤗😄
Soran1 yılSağol sana da
1 yıl31 gayet normal sana ya bence hele de konuşup ablasirsaniz 🤭
02 Yorumla
Soran1 yılAmca istemiyorum genç çıtır yakışıklı erkek istiyorum ne yapayım 30una gelmiş içi geçmiş adamı
- 1 yıl
O çıtır bebekleri ben de istiyorum işte yaa 😈
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSiz Zaten bence 4 deyip noktayı koymuşsunuz ki :)
02 Yorumla
Soran1 yılDimi ahahhaha
- 1 yıl
:)
1 yılBüyük daha mantıklı 27 neyse de 18 - 19 yaşında kim niye evlensin bu dönemde la
01 Yorumla
Soran1 yılEvlenen var
Erkekler kadınlardan geç olgunlaşıyo o yüzden bence senden büyük olmalı Max 5yaş falan bence
01 Yorumla
Soran1 yılBen hiç erkeklerin kadından daha geç olgunlaştığını görmedim kadınlar geç olgunlaşıyor
1 yılMax 5-6 yaş fark olmalı, daha fazla olunca ortak yön bulmak zor oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl25 26 daha fazla olmaz
41 Yorumla
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)1 yıl22-27 aralığı iyi sana
31 Yorumla
Soran1 yılEvet bence de
Gizli Üye(30-35)1 yılBurdaki yanıtlara göre mi belirleyeceksin ideal yaşı. Beynin yok mu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl22yim en düşük 19 en fazla 26 benim için
110 Yorumla
Soran1 yılMantıklı bence de
Cevap sahibi1 yılYaş benim için çok önemli değil önemli olan kafa yapımızın uyuşması, birlikte olmaktan keyif duyuyor ve çok daha uzun süre boyunca birlikte olmak istiyorsam o kadınla ilişki isterim.
Soran1 yılBende öyle kendimden büyük sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılÖyle öyle yaşıt veya yakın yaş iyidir. Şu an sevgilim olsaydı bu yaş aralığında isterdim kriterim bu olurdu
Soran1 yılBence de ben sevmiyorum kendimden 10 20 yaş büyük adam
Cevap sahibi1 yılOlması gereken de bu zaten diğer türlü çok fikir ayrılığı kültür çatışması yaşanır. Çift görünümü olarak da baba kız, abi kardeş gibi kalır
Soran1 yılAynen öyle ama yaşlı erkekle tiksinç
Cevap sahibi1 yılYaşlı kadınla da iğrenç olur. Bir de benim boyum uzun bu da bir kriter olunca hem yaş hem boy iyice soyutlanıyorum 😂
Soran1 yılBence 4 yaş fark iyi
Cevap sahibi1 yıl4 yaş gayet ideal. Küçük olarak 18 de olabilir aslında ama ben 19 diyorum. Her açıdan gayet güzel bir ilişkimiz olabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılKüçük olmaz
Büyük olmalıı
Bnce 30 a kadar yolu var
041 Yorumla
Soran1 yılÇok büyük
Soran1 yılÇok büyük sevmem küçük olur ama öyle büyük sevmem
Cevap sahibi1 yılKüçükle olmaz kii
Soran1 yılAsıl küçükle olur
Cevap sahibi1 yılNasıl küçük Le olur
Soran1 yılÇıtır erkeklerle ne yapayım sarkmışları
Cevap sahibi1 yılSenın amacın farklı mı
Soran1 yılAmacım neymiş bak soruya
Cevap sahibi1 yılÇıtır erkek
Soran1 yılEvlenmek onunla
Cevap sahibi1 yılAynen daha iyi yaosın diye
Soran1 yılİlgi sevgi saygı onlarda
Cevap sahibi1 yılAnladım ben senii
Cevap sahibi1 yılAlakası yok bnce
Soran1 yılKardeşim alakası yok ne demek kendi kafana göre olmuyor işler
Cevap sahibi1 yılNeye göre oluyor
Soran1 yılBana göre
Cevap sahibi1 yılAnladım sağlam olsun mu
Soran1 yılSaygı ilgi sevgi olsun 30 40lık Abaza sapık seks öküzü olmasın
Cevap sahibi1 yılAbazalık kişiye özel yalnız sadece erkeklerde yok kadınlarda da var
Soran1 yılErkeklerin yüzde yüzü Abaza kadınlarda yüzde 20
Cevap sahibi1 yılAlakası yok knka
Soran1 yılHerşeye mal mal alakası yok diyorsun
Soran1 yılErkeklerin hepsi abaza
Cevap sahibi1 yılDeğil kızlar daha abaza artık devir değişti
Soran1 yılYok erkekler Abaza
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin ablacım
Soran1 yılÖyle emmi
Cevap sahibi1 yılAynen ablacım
Soran1 yılYazık sana emmi
Cevap sahibi1 yılNeden ablacım
Soran1 yılKafan seks diye çalışıyor
Cevap sahibi1 yılYok be ablacım işim olmaz
Soran1 yılUtanman var mı emmi
Cevap sahibi1 yılBak işine ablacım mal mısın nesin
Soran1 yılYazan sensin emmi benim sorum
Soran1 yılYazma bana bırak peşimi özürlü dayı
Cevap sahibi1 yılTammdır hadi iyi gecey sana
Soran1 yılKaybol dayı
Cevap sahibi1 yılOkk
Soran1 yılYazma ya sayısı yazma
1 yıl30 üstü olmaması lazım
02 Yorumla
Soran1 yıl25 üstü bile değil
- 1 yıl
O zaman önemli degil
Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Kadında küçük olmaz, büyük olur
03 Yorumla
Soran1 yılArtık kadından küçük oluyor erkekler hahahahah
Soran1 yılArtık kız geç olgunlaşıyor
1 yılEvleneceğin kişiyi buldun yaşı kaldı ah
09 Yorumla
Soran1 yılBuldum 19 yaşında
- 1 yıl
Daha bebek
Soran1 yılNe bebeği reşit
- 1 yıl
Napiyim reşitse
Soran1 yılSen ne yapacaksın zaten ben aldım onu
- 1 yıl
Çikolata al giderken çocuğa oyuncak al sevinsin hehehhe
Soran1 yılSende yaşlı sevgiline aldırıcı al kalkmaz sonra 😄😄
- 1 yıl
Hehehehe bebişine iyi bak şekerim büyüsünde ilgilensin senle şdlöpsolğpdlşcş ona öğretirsin sen
Soran1 yılHe he
Aynı yaşta olabilir 4 yaş büyük olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılYok 4 yaş küçük buldum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBi yas siniri yok
021 Yorumla
Soran1 yılBen 22sinde birine göz koydum
- 1 yıl
Olabilir ama genelde erkegin daha buyuk oldugu iliskiler daha iyi gibi
Soran1 yılHepsi boşanmayla aldatmaya şiddetle bitiyor nesi iyi 😄😄
- 1 yıl
Senden kucuk olunca ne olacak peki 😀hoc evlenme o zaman 😅
Soran1 yılSaygı duyuyorlar çıtır oluyorlar çekici oluyorlar niye evlenmeyim sen evlenme kendinden küçükle
- 1 yıl
Ben 27-28 ustu biriyle evlenmem asil 😅
Soran1 yılHiç evlenme daha iyi😄
Soran1 yılZaten bakanda olmaz bu yaştan sonra 😄
- 1 yıl
O kadar emin olma canim benim 😀
Soran1 yılEminim çünkü 33 yaşında buradasın yıllar hızlı geçiyor yaşlanacaksın çok küçük arama 33 34 yaşında biriyle evlen sen
- 1 yıl
Moruklarla isim olmaz citirlarla evlenirim anca 😅sen citir ararken iyi ya 😀
Soran1 yılBen çıtır olduğum için evleniyorum ama senin dengin moruklar 😄😄
- 1 yıl
Senin hayatinda benim gibi yakisikli bi tane sevgilin oldu mu acaba ahggjj😀
Soran1 yılSenden daha yakışıklı çıtır seksi sevgilim oldu ne yapayım 33lük turşuyu😄
- 1 yıl
Bende hem citirlik unsurlar var hem olgunluk unsurlar 😀ikisi bir arada yani 😉Her neyse sana citirlarinla mutluluklar dilerim benim citirlarima karisma 😅
Soran1 yılÇıtır görmesek inanacağız 😄😄
- 1 yıl
Tamam ben morugum mutlu olacaksan 😀
Soran1 yılÖylesin dayı
- 1 yıl
Tamam dunyanin en citir en guzel ama gizli kizi 😀😊
Soran1 yılÖyleyim moruk
- 1 yıl
Ya bi git isine 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyük okey de küçük olmasi sıkıntı olmasin?
03 Yorumla
Soran1 yılAsıl büyük olması sıkıntı
Soran1 yılYeap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yıl40 yaşına kadar olabilir
06 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşına kadar olur diyecektin sanırım çünkü malum erkekler 30dan sonra çocuk yapamıyor 40 yaşındaki adam turşu olur altına yapar
- 1 yıl
Sen merak etme 80 yaşindaki erkekte sağlam oluyor bakımlı olanını bul yeter ki
Soran1 yılOna bakılırsa 80 yaşındaki kadında sağlam oluyor evlen 😄
Soran1 yılSen bakımlı olanı bul yeter ki 70 yaşındaki ablayla evlen
- 1 yıl
Erkek ve Kadın aynı değildir
Soran1 yılDoğru kadınlar daha genç gösterir her zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yılbenim yaşlarda olması iyidir
020 Yorumla
Soran1 yılSenin yaşlara 30luk abla gider abicim
- 1 yıl
aa çok ayıp ben yaşlı mıyım hıh
Soran1 yılAblalara göre gençsin abim
- 1 yıl
giderim var diyosun yani
Soran1 yılAblalara göre giderin var bana göre çıtır 20lik erkekler gider var mı yiğenin
- 1 yıl
var 8 yaşında bi erkek yiğenim
bekar abla bulamıyom yav
Soran1 yılBana 18 20lik lazım
Soran1 yılOğlun varsa olur 18 20 yaşında
- 1 yıl
kızım ne içiyon sen 18-20 yaşında oğlum olması için benim 13-15 yaşında baba olmuş olmam gerekiyor
Soran1 yılBuluğya eren herkes baba olur Fatih 14 yaşında oldu
- 1 yıl
ee sen niye ana olmadın 22 yaşında
Soran1 yılÇıtır erkeklerin reşit olmasını bekledik
- 1 yıl
niye? beklemeyeydin 23 yaşındasın 5 yıl olmuş sen reşit olalı 18 lik çıtır erkeği bulamadın mı 5 yılda
Soran1 yılFark 4 olmalı
Soran1 yılŞimdi tam sırası varsa gönder bir tane
- 1 yıl
ben varım başka da yok şansına küs 😂
Soran1 yılSeni teyzeme alalım 40 yaşında bana göre yaşlısın şansına küs
- 1 yıl
içi geçmiştir onun
Soran1 yılSenden genç
- 1 yıl
görmeden inanmam
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılBen olur mu yani
02 Yorumla
Soran1 yılOluyor
- 1 yıl
😆😆
Bulda önce sonra yasina bakarsin
02 Yorumla
Soran1 yılBuldum 19 yaşında
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. 17 yaşında olmalı
014 Yorumla
Soran1 yıl18 olsa süper
Soran1 yıl@Bukaark yuh adama Dm mi diyorsun
Soran1 yıl@Bukaark evet
Soran1 yıl@Bukaark bend çocuk gibiyim
Soran1 yıl@Bukaark kanka sen daha önce de yazmışsın bu adama
Soran1 yıl@Bukaark nedir bu olay
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 yaş büyük veya küçük ya da yaşıtın biri olmalı
00 Yorumla
1 yılBöyle kurallar koymak mantıksız
00 Yorumla5 ideal canım üstü psikolojik sıktını ya giriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBu yaşta evlenme aşkoo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyarın pazarda evlenecek gibisin
011 Yorumla
Soran1 yıl35e bakmam
Cevap sahibi1 yıloda bakmaz sana
Soran1 yılMemnun olurum aahahah
Cevap sahibi1 yılhadi canım sende. pişt desem kucağıma atlarsın da...
Soran1 yılSarkmış bunaklara annesi bakar anca pişt de bakayım bak nasıl rezil ediyorum seni sarkmış şişko
Soran1 yılKemik atsam köpeğim olursun genç kooooz diye peşimde koşarsın
Cevap sahibi1 yıl:) çıtırım , üstelik te çok tatlı ve sevimliyim de
beni çok güldürdün , teşekkür ederim , evde kalmış kız kurusu
Soran1 yıl35lik turşu kendini çıtır sanıyor kudurdun dimi sana bakmıyorum diye 35 yaşında evde kalmışsın benim 23 bana evde kalmış diyeceksin son kişi değilsin evde kalmış pc kurusu
Cevap sahibi1 yıliğrenç kıza benzeyen odun. ağzın da pis. ığğğ. bu kelimeler ağzında varken hiç bir yaş gruu evlenmez seninle.
Soran1 yılMerak etme 19luk erkek buldum bile senin gibi 35lik evde kalmış sarkmış içi geçmiş turşuya kalmadım akbabalar yer leşini anca 😄😄 yazdıklarımda sana layık bir leşe böyle yazılır
Cevap sahibi1 yıl:) teşekkür ederim. güldürdün beni.
mutluluklar diliyorum. .
Gizli Üye(30-35)1 yılBence 3-8 yaş büyük olmalı
04 Yorumla
Soran1 yılYaşlı
Cevap sahibi1 yılNeden? Kadın kafa olarak olgun vücut olarak erken çöker bence bu aralık ileride iyi olur
Soran1 yılBu hurafe erkekler kafa vücut olarak erken çöker ben hiç görmedim 35inde çökmüş kadın ama erkekler 28inde saç döküp göbek yapıyor erkekler çok yaşlı büyük duruyor kadına göre
Cevap sahibi1 yılO Türkiye’de böyle sertten tasadan….
Gizli Üye(25-29)1 yıl4 yaş küçüğü ailen kabul etmez
02 Yorumla
Soran1 yılNerden biliyorsun ailem misin ailem kabul ediyor hahahahahahahahaha çatla
Cevap sahibi1 yılHadi bakalım 😂😂
Gizli Üye(36-45)1 yıl38 iyi gider sana. seni çok mutlu eder. :D
035 Yorumla
Soran1 yıl38e 45 yaşında kadın gider ikiside sarkmış ödözldkdkd
Cevap sahibi1 yılyok valla sarkık değilim görsen şaşırırsın :D yaşıtım kadınlar sarkık asıl. kel göbekli değilim fit genç duruyom
Cevap sahibi1 yılgösteriyim mi kendimi sana?
Soran1 yılYine de 45 yaşında kadın gider andropoza az kalmış sen kim ben kim bunak kendini benle denk görecek kadar sapıksın öğğkkkk🤮
Cevap sahibi1 yılhttps://vocaroo.com/1gIWGgSKzNRJ
al sana ses attım ses tonum amca gibi mi geliyo
Soran1 yıl42 43 gibi geliyor
Cevap sahibi1 yılabart abart
Soran1 yılEvet yaşlısın kusura bakma ne yaparsan yap yaşlanıyorsun
Cevap sahibi1 yılah önyargılar ah :D
Soran1 yılSesini duyduk ön yargı değil yaşlısın üzgünüm sen bence ön yargılı olma yaşıtın kadına bak şöyle 38 45 arası
Soran1 yılEvlen gitsin
Cevap sahibi1 yılimkanı yok, sevmem ben. çok içi geçmiş oluyolar enerjik değiller çıtır varken napıyım onları. 30 dan sonrası bile depresif modda takılıyor. kadınlar erken bitiyo
Soran1 yılÖn yargılı olma
Cevap sahibi1 yılönyargıyla ilgisi yok kadınlar biyolojik olarak erken bitiyorlar. 38 yaşındaki kadından çocuk bile olmaz olsa da sıkıntılı gebelik olur ya hamile kalamaz ya çocuk sorunlu olur. genç kadın daha doğurgandır her zaman. bu gözler 25-30 dan sonra menapoza girenleri bile gördü.
Soran1 yılÖn yargı yaparsan ön yargı alırsın senden daha büyük kadınlar var gayet güzel. Ayrıca erkeklerde 30 sonrası saç dökülmesi göbek kilo yüz sarkması daha fazla kabullen erkekler 30dan sonra çöküyor seninde çocuğun olmaz zaten olsada genetik hastalıkların artık çocuğa geçer karın riskli gebelik yapar çocuk düşer sizinde biyolojik saatiniz var
Cevap sahibi1 yılbenim ne kilom var ne saçım dökük kırışıklıgım bile yok cildimde görsen zaten 38 demezsin. yüzüm de gergin. kendime bakıyorum ben. beni gerçekte tanımadan konuşuyorsun
Cevap sahibi1 yıloluk oluk spermim de akıyor fışkırıyor hatta. libidom da çok yüksek genç hatun lazım bana
Soran1 yılSenden daha genç fit senden büyük kadınlar var sen onlara denksin
Cevap sahibi1 yılonlar da önüne gelenle yatmış oluyor ben istemem öyle kadın. bu arada 20 yaşında bi kızla konuştum 6 ay boyunca kız bana aşıktı evlenmeyi düşünüyoduk ama ailesi vermedi yaş yüzünden. herşekilde kabul etmişti beni ve kafalar çok uyumluydu o beni anlıyodu ben onu. her konuda ortak noktalarımız vardı. bazen yaş sadece sayı oluyor çok iyi uyum yakalanınca. bu da onlardan biriydi
Soran1 yılE zaten olacak olan o. Siz denk değilsiniz o yaştaki kıza. Gerçeklerin farkına varıp yaşıtın biriyle olursan evlenirsin. Babalar kızını kendi yaşında adama vermez
Soran1 yılAkıllanmamış olacaksın ki kendini bana denk gördün burada da sana 20lik kız veren olmaz o kızla evlenseydin 30 unda ben ne yaptım der boşanırdı 20likleri kandırmak yönetmek kolay oluyor dimi
Cevap sahibi1 yılailesiz birini bulmaya çalışıyorum bulursam kaçırmam. gözü açılmadan kapmam gerek :D
Cevap sahibi1 yılçıtır seviyorum elimde olan bir şey değil...
Soran1 yılSapıklık bu farkındasın dimi pisliksin çıtır birini seviyormuş umarım hepsininde ailesi olur senden önce her haltı yerler
Cevap sahibi1 yılniye kıskanıyosun ki ne alaka sapıklıkla. çocuk musun sen reşit birey değil misin, evlensen düzine çocuk dogurcak kadın nası çocuk olabiliyor ve ben nası sapık oluyorum
Soran1 yılBabası yaşındasın sapıksın
Soran1 yılSenin sıkıntın kendini o kızlarla denk görmen
Cevap sahibi1 yılee nolmuş 15 yaşında baba olan da var, 30 veya 40 yaşında baba olan da var ne saçmalıyon kızım sen :D
Cevap sahibi1 yıldenk görürüm bu seni niye ilgilendiriyor 55 lik acun 25 lik kızı alırken niye bişey olmuyor da ben alırsam olcak?
Soran1 yılHer türlü babasın denk değilsin yaşıtımız erkek bizi mutlu eder 10 sene sonra düşecek adam değil okula götürsen çocuğun arkadaşları dalga geçer dede diyr
Cevap sahibi1 yılne okulu kızım ne saçmalıyon ben sistemin kölesi değilim çocugumu okulla beynini yıkatmam.
Soran1 yılYo acuna da diyoruz denk değil sende değilsin davul dengi dengine
Cevap sahibi1 yılee desen ne yazar çatur çutur evleniyorlar işte evlenmek isteyenler. ben de evlencem ister kıskan ister çatla
Soran1 yılO acun Sense bir garip Ahmet dayılar tehlikeli oluyor ben yolda görünce ürküyorum şahsen hepiniz utanmadan ben bununla olurum diyorsunuz pislikler kades programı indirip şikayet edin etmek lazım hiçbir zaman vermeyecekler sana kızlarını çatla genç erkeklerin görüp kıskanacaksın onlarla evleneceğiz zaten genç nüfus az siz bunaklara genç kız kalmayacak hahahahah
Cevap sahibi1 yılokkk
Gizli Üye(18-24)1 yıl26-27 iyi gibi
10 Yorumla15 ile 75 arasında
010 Yorumla
Soran1 yıl25ten büyük olmasın sör
Soran1 yılBen mesela
Soran1 yılYo yaşıtlarımdan bile genç görünüyorum hatta kendimden küçüklerden bile görmeden tanımadan konuşma. 18de sen kızını evlendir o zaman en 23 yaşında. Gayette ideal yaş ben kendimden 4 5 yaş küçüklerle tanışıyorum zaten
Soran1 yılOldu mu diyorum zaten 18de ver tabi olunca vermezsin ama başka birinin kızına acımazsın neyse biride senin kızına der bunları olursa
Soran1 yılÖyle bir kandırır ki 40lık erkekler 😄😄
Soran1 yılSen feminist de Kezban de ama öyle kız yetiştir bir kere hormonları erkek isteyecek hemde 40 yaşında erkek
1 yıl27 28 iyidir. Boyun kaçtı
02 Yorumla
Soran1 yılYok 22 yaşında buldum
- 1 yıl
Bulduysan daha ne ki tamam kafalarınız uyuşuyorsa
5 yaş büyük olsun
07 Yorumla
Soran1 yılYaşlı beğenmem
Soran1 yılSizin kaçırdığınız nokta biz olgun erkekler gibi seks manyağı değiliz. Olgun erkekler Abaza skesten başka bir şey bilmez ne yapayım gocalmış görmüş etmiş ağır hasarlı ikinci beşinci el yaşlı adamı dengeli olan genç çıtır erkek
Soran1 yılBu amcan mı derler genç adam yanıma yakışır
Soran1 yılZaten kadınlar artık genç erkeklerle evleniyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılMaxxxxx 30
01 Yorumla
Soran1 yılÇok büyük
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. olur olur hpesi olur
01 Yorumla
Soran1 yılNe
1 yıl50++
09 Yorumla
Soran1 yılOna neneler baksın
Soran1 yılSen bak o yaştakine
- 1 yıl
Dediğimi yap..
Soran1 yılSen yap
Soran1 yıl50+++ biriyle evlen
- 1 yıl
Evliyim zaten ondan tavsiye ettim sen bilirsin yinede
Soran1 yıl50+ üstüyle mi
- 1 yıl
Aynen
Soran1 yılYok ben kendimden küçük seviyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 25 olmalı
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılYani bencede
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl27-28
00 Yorumla
1 yılOlabilir bence de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2-5 arası max 7
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKüçük nedir
00 Yorumla 8 yasa kadar ideal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılOlur olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. 25-26
00 Yorumlauyumu onemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yıl85-86 olmalı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılMaksimum 7
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl12 yaşa kadar yolu var
07 Yorumla
Soran1 yıl12 yaş küçük mü olur
Cevap sahibi1 yılBüyük olur
Soran1 yılYok çok yaşlı durur
Cevap sahibi1 yılSana 30-35 kadar yolu var
Soran1 yılSana 30 35e kadar yolu var
Soran1 yılErkek kızdan büyük olunca dede oluyor zaten çöküyorsunuz
Soran1 yılDede gibi gezer dalga geçerler ayıplarlar
1 yıl26 27