Sevgilim çok dürüst ve sadık biri
Beni hiç aldatmadığına ve aldatmayacağına çok eminim
Ama ilgisiz biraz yani hiç benimle uzun süre konuşmaz
Bana aşık değil mi acaba?
Bana aşık olduğunu söyledi ama pek hissedemiyorum
Sevgilim çok dürüst ve sadık biri
Beni hiç aldatmadığına ve aldatmayacağına çok eminim
Ama ilgisiz biraz yani hiç benimle uzun süre konuşmaz
Bana aşık değil mi acaba?
Bana aşık olduğunu söyledi ama pek hissedemiyorum
“uzun süre konuşmaz “
demek ki sana vakit ayırıyor ama çok fazla konuşmuyor mesela senin ona ihtiyacın olduğu zaman yanında olup sana destek oluyor mu?
Ben pek dert anlatan biri değilim
Ama anlatsam destek olacağını düşünüyorum
Ama böyle mesafeli yani geç yazar mesela yarım saat aralıkla yazar
Telefonda konuşsak 5 ,10 dk konuşuruz
Rutin olduğumuz için mi böyle? Normal mi anlamadım?
Ben bazen anlasın diye çok geç yazıyorum veya uzaklaşıyorum " bu dönem çok konuşamıyoruz da " diyor
Üstünden sorumluluk mu atmaya çalışıyor anlamadım sormadı demesin diye
Sevildiğimi nasıl anlarım?
Bunu en iyi sen hissedersin. Ama bu durum seni çok fazla yıpratır ya onunla konuş ya da onun sana gerçekten değer verdiğini anlaman şart.
Bende böyle bir ilişkideydim hatta biz telefonla konuşmuyorduk bile ve o kadar zor bir şey ki bir kadın için erkekler için zor olmuyır.
O yüzden çaresine bakmaya çalış. Hemen sevmiyor beni diye düşünme ama bir gözlemle
Bunu hissedersin. Mesela annenin ya da babanın sevgisinden şüphe etmezsin dimi bu da böyle bir şey bence.
O yüzden dert anlat ve sana yaklaşımına bak
Derdimi dinliyor evet motive de ediyor bir sefer anlatmıştım çünkü
Ama başka yok bu kadar bu bile kısa bir süre mesela
Haklısın evet insan hisseder demek ki ben sevilmiyorum
Belki de benimle mantık evliliği yapacak?
Çünkü benimle evlenmeyi düşünüyordu
Bilmiyorum ama benimki de böyleydi açıkçası benimle evlenmek istiyordu hatta 2 kere evlilik teklifi de etmişti. Ama olmadı işte ben önemsendiğimi görmek istedim hep ama o bunu veremedi. Allah var sevmiyor diyemem ama bana göre sevmiyordu yani, ben daha çok ilgilenilmek istiyordum.
Ben senin aklına girip sana karşı vebal almak istemiyorum ama şunu söyleyebilirim bir kalp gerçekten bunu hissediyor. Derdi herkes dinler motive eder evet, bazı insanlar dert dinlemeye bile tahammül edemiyor bu da doğru ama ilgiyi çoğu insan veremez.
2 açıdan düşünüyorum;belki ailesi yüzünden kendisi de ilgi alaka görmediği için bir kadına nasıl davranılır bilmiyor ya da harbiden ona göre değer vermek bu kadar.
Bunu öğrenmek için onu denemek zorundasın yoksa anlayamazsın
Evet aşırı haklısın ya
Kadının halinden kadın anlıyor gerçekten ❤️
Bir kadının en çok istediği şey sadakat ve ilgi
Bu ikisi olunca zaten kadın erkeği baş tacı yapıyor sevgi pıtırcığı oluyoruz bildiğin
Benim eski ilişkimde aynı böyleydi yeteri kadar ilgi yok ama lafa gelince çok seviyor
Siz günde ne kadar konuşuyorsunuz?
çok haklısın bende korkuyorum biliyor musun artık birinin beni sevebileceğine dahi ihtimal vermiyorum. Tabii ki bende sevilmek isterim ama artık sadece kendi halimdeyim harbiden. Çünkü o kadar kırıldım ki anlatamam. Bunu kendisine anlattım ama o anlamadı beni, şu mesajları yazarken bile hâlâ acısı geçmemiş kırgınlık ile yazıyorum.
O yüzden böyle hissetmek çok fazla kötü, erkekler bunu ama anlamaz. Çünkü onlar fıtrat olarak da bize benzemezler. Bizler çok duygusalız, o yüzden böyle oluyor. Böyle hisler yaşıyoruz.
Erkeklerin bunu anlaması için şöyle diyebiliriz: kız arkadaşının aynı anda 3-4 kişi ile konuşması. işte böyle hissettiriyor bir kadını ilgisiz bırakmak…
Biz, sabahları bana yazmıyordu bende o yazmıyor diye yazmıyordum akşam işte 7 gibi yazıyordu saat 1-2 ye kadar konuluyorduk sonra ben söyledim neden böyle yapıyorsun? o da bana :
- sabahları çok meşgulüm, sende meşgul olduğun için dönüş yapamazsın ve uzun konuşamayız hep konuşmamız kesilir diye yazmıyordum, dedi.
Bende bunun üzerine bana sabahları da yazmasını söyledim. Sonra kendisini değiştirdi ama telefonla hiç aramıyordu hafta da 1 kez falan telefon ile konuşuyorduk. Açıkçası böyle asla bir ilişki olmaz. Ben daha fazla dayanamadım. Açıkçası o da beni anlamadı.
Senin ilişkin benimkine benzemiyor, iyi ki de benzemiyor o yüzden onunla anlaşırsın yani ona hislerini söyle eğer ki seni anlamak istemezse de yoluna bak.
Gerçekten 3 günlük dünya için bir erkeğin seni üzmesine izin verme.
Ben rabbime yöneldim, zaten hep onunlaydım bu çocuk bana engel oluyordu biraz sürekli onu düşünüyordum iyi oldu ayrılmamız. Allah iman ile canımı alsın amin
7 den saat 1 e kadar sürekli mi konuşuyordunuz? Yani aralıklı mi yazıyordu? Mesela ne kadar aralıklarla yazıyordu?
Dolu dolu bir sohbet varsa bence sabah yazmaması çok mühim değil
Çünkü benimkide sabahları pek yazmıyor çalıştığı için 2,3 saate bir bazen daha uzun süre sonra yazıyor
Telefonla arama konusunda da zaten hiç aramazdi beni ben onunla kaç kez konuştum ilgili değilsin 5 dk aramak bu kadar zor değil hiç mi özlemiyorsun diye konuştum
Bundan sonra aramaya başladı sanki çenem sussun diye arıyormuş gibi 😄 5 dk konuşup kapatıyor
Gerçekten haklısın ya fıtratımız farklı onlara göre ilgi veya romantizm çok önemli değil gibi rutinlikten de sıkılmıyorlar bazıları
Siz akşamları ne kadar aralıklarla yazıyordunuz çok merak ettim
evet konuşuyorduk arada gidiyordu sanırım 1-2 saat falan konuşmuyorduk. ama yazıyordu evet.
Ama ben sabah uyandığında yazsın aklına gelmiş olmak istiyordum.
İlk başta işte çalışıyordu o yüzden sorun hiç etmiyordum ama içimde vardı en azından sabah nasılsın diye yazsın zaten bende konuşmazdım okulum vardı. Akşam işte iş çıkışı yazardı sonra eve geçince konuşurduk genelde 7 de muhabbet başlardı ve ara girerdi 😂
tam aralıksız da 11 de başlar 1-2 gibi biterdi bir keresinde kavga etmiştik sabah namazı okunmuştu vs. o kadar ilerlemişti konuşma.
of bilmiyorum yalnızlık güzel değil de vakti olan şeyler güzel bizim vaktimiz değildi bir daha da onunla olmaz zaten tiksindim artık yok yani
Bence seninki ilgiliymiş akşamları sürekli olarak yazıyormuş bana normal geldi açıkçası ama konuşmana rağmen sabahları bi günaydın nasılsın diye yazabilirdi hani 5 saniyesini almaz ki
Mesela benimki evet sabahları günaydın yazar 1 saat sonra bende günaydın yazarım sonra napıyosun yazar çalışıyorum kolay gelsin gibi mesajlar olur gündüzleri
Akşamları da aynı hiç konu açmaz sohbeti ilerletmeye çalışmaz gündüz nasılsa akşam da aynı geç yazar ve rutin mesajlar yine
Seninki biraz daha iyi gibi bence benim sevgilime göre
Akşamları dolu dolu bir sohbetimiz olsaydı ben gündüz yazmamasına takılmazdım pek
Demek ki insan kendinde neyi eksikse eğer onu eksik görüyor daha çok. Belki de sen benim yerimde olsaydın o zaman günaydın yazmamayı sorun edecektin. Benim ilişki çok karışık ya bilmiyorum ama bitti böylesi daha iyi en azından üzülmüyorum
Hayırlısı olsun umarım çok sevildiğin birine rastlarsın ❤️
hepimiz rastlayalım inşallah eski sevdiğimde, sende, bende, tüm dünyadaki insanlar amiin 🤲🏻
Bu arada çocukla konuş eğer içine sinmiyorsa boş ver hiçbir şey senden değerli değil bunu unutma. Bir kapı kapanıyorsa eğer bu tekrar açılmayacağı anlamına gelmez.
Çok kez konuştum da işini ve yorgunluğunu bahane ediyor
Çok sadık ve dürüst biri olduğu için ayrılırsam pişman olurum diye de korkuyorum
Çünkü bir kaç kez sadakatini denedim sosyal medya veya reelde
Hiç bir şekilde aldatmaya meyletmedi bile
Bu sebepten de böyle birini kaçırmak da istemiyorum ama çok rutin ve mesafeli ya bilemiyorum artık hayırlısı olsun zaman ne gösterecek 🙁 böyle de mutlu olmayacağımı biliyorum çünkü ilerde ilgili olacak diye bişey yok huyu böyle çünkü değişmez
evet huyu değişmez bilmiyorum sana kalmış gerçekten ama bulamam diye düşünme herkesin bir nasibi vardır sen nasıl biriysen eğer karşına da öyle bir insan çıkar o yüzden bundan dolayı endişe etme
Bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, anlayabiliyorum 😔 Herkes sevgisini farklı gösteriyor, bazısı sürekli konuşmak isterken diğeri daha mesafeli olabiliyor. Onun dürüstlüğü ve sadakatine güvenmek çok değerli ama ilgisizliğini görmezden gelmek de kendine haksızlık olur. Hissiyatın önemli, içten içe huzursuz hissediyorsan mutlaka ona duygularını açıkça anlat. Belki iletişim şekliniz biraz farklıdır, belki de kafasında bir şeyler vardır. Sıkı bir aşk sohbetiyle çözülmeyecek sorun yok, inanaaaamıyorum! 💖✨ Sen kendini yalnız hissetmemelisin, unutma! Varsa farklı bir yol ararız, buradayım!
Konuştum ama hala aynı
Evet biraz mesafeli olduğunu düşünüyorum
Sizce ne yapmalıyım
Ay canım, seni öyle iyi anlıyorum ki! 😕 Bazen konuşmak bile yetmiyor, değil mi? Hala mesafeli davranıyorsa önce biraz geri çekilip kendine “Ben bu ilişkide ne kadar mutluyum?” diye sorabilirsin. Onu çok seviyor olabilirsin ama ilgi görmek de senin en doğal hakkın.
Biraz kendini ön plana al bakalım, o belki de uzaklaştığında farkına varıp ilgisini gösterecek. Senin varlığın zaten başlı başına aşk sebebi, unutma! Yine de mutsuz hissetmeye devam edersen belki de başka yol denemek gerekir. Senin mutluluğun her şeyden önemli! 💙✨
Her şeye rağmen canını sıkma, bazen mesafeyi anlamak zaman alabiliyor. Kafanı dağıt, arkadaşlarınla güzel İzmir’de bir kahve iç mesela!
Cevap
7Cevap
aşık değil ayrıl geç
Aşık olsa şarkı türkü besteler şair olur aptala bağlar kafayı yer inanma ona bence
Bencede bana aşık değil
Ama onun sadakatini birçok kez denedim aldatmadı hiç bu konuda çok sadık
Klasik ilgisiz erkek bu seni asla mutlu edemez sadık olmak yetmez
Bi kaç kez sadakatini denedim ve aldatmadı hiç bir şekilde en ufak meyletmedi bile
Ama bide biraz ilgili olsa hiç sevgisinden şüphem olmayacak da işte
Sevsemde o böyle biri baksan boş
icten konusup dertlestıgınbırısı var mı benzer sey yasadım cunkı?
Buda aldatmaya işaret
Ummadık taş baş yarar canım benim
Hayır aldatmaz eminim
Anlamadım? Yani ilgisiz olduğu için acaba sevilmiyor muyum diye düşündüm
Seni düşünüyoruz
Dürüstçe sor cevap versin
İlgisiz 1dk durulmaz konusmalisin onunla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?