Sizce aldatma olmuş mudur, o gece nerede olduğunu öğrenme ihtimalim var mı sonradan konum geçmişinden vs?

Sevgilim biz flörtken bi gece zil zurna içti. Yanında yakın kız arkadaşı vardı. O gün de bana aşk itirafında bulunmak için içmişti. Dozajı kaçırdı çok kötü oldu. Sonra ikisinin okulun başından beri tanıdıkları bi erkek kankaları var, kafaları güzelken onu çağırdılar. Ben telefonda arayalım derken seslerini duyuyodum. Sonra benimki tuvalete gitmiş bi ara. Kusmaya başladı. O esnada benimkinin kankası açtı telefonu. Dedim napıyosunuz. Y. isimli oğlan kankalarının bi arkadaşıyla (başka bi okuldan, daha önce bikaç kere görmüşler muhabbetleri yok) geleceğini söyledi. (Y. isimli Çocuk normalde güvenilir biri aslında, ablası gibiyiz dediği ikisinin de boyunun ondan uzun olduğu, platonik olduğu kızı falan anlattığı birisi.) Ben de niye dedim eve geçicez onun için dedi. Ne evi dedim yurdun adını söyledi bilmem ne öğrenci evi dedi. Neyse y. isimli arkadaşları, arkadaşıyla gelmiş. 1 saat kalıp birer bira içmişler, onlar geldikten sonra aradığımda normalde uzun süre kapatmazken hızlı kapatmaya başladı. Sonra bi ara çocuğu istedim çocuk için rahat olsun biz götürcez yurda dedi. Tamam geçince beni arasın dedim nolur nolmaz diye telefona sevgilimi (o zaman flörtüz) istedim ki kendisi kapatsın elindeyken. Sonra o an aklıma geldi yurttaki oda arkadaşına yazdım. Yurda geçtiklerinde oda arkadaşını istedim telefona emin olmak için ne hikmetse o da o gün etüte ders çalışmaya inmiş, bana mesaj attı odada uyuyo diye. Sonra ben de sorgulamadım en son telefonda konuştum uyuyacağım dedi tamam dedim ve kapattım. Ertesi gün 13e kadar yazmadı, onda da şimdi duşa giriyorim konuşalım mı dedi. sabah 7de twittera girip bi şey repostlamış. Niye yazmadın dedim utandım dedi, 9da seruma gitmişler vs. bir de aradan bikaç gün geçince yine konuşurken okulu geçtikten sonraki metro istasyonunda indiklerini söyledi. normalde bir önceki ile aynı mesafe okul ama geçmelerinin bi anlamı yok yani. neden dedim onu da y. isimli arkadaşına sordu kendisi hatırlamadığı için y. isimli arkadaşı kızları yurda bıraktıktan sonra diğer erkek olan arkadaşıyla ayrı bira içmek için büfe aramış, ve o sırada kızlar ayakta duramıyor yurda yetişmeleri gerekiyor vs. ve sonra bir şey daha söyledi şüpheli olarak o gece geç kalırız diye kafaları güzelken yurttan izin almışlar o gün için. yani bu da bana ihtimal dışı geldi.

Sizce aldatma olmuş mudur, o gece nerede olduğunu öğrenme ihtimalim var mı sonradan konum geçmişinden vs?