arkadaşlar yaşım 21inanılmaz hoşlandım 8 9ay aradan geçti onu en son gördüğüm de ama hala aklımra gitmiyor onlada olmayız biliyorum 🥹
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yolda yakalarsan git yapış önce elini öp. Sonra ya benimsin ya toprağın de.
Kuvetle muhtemel kalp krizinden gider.
İkindiye kaldırırsınız dayıyı00 Yorumlabüyük olsun erkekler geç olgunlaşır dedik de bu kadar da değil naptın djjdjdjs
01 Yorumla
Soran1 yıljsmjkömmömömö gönülde çocukları bile benden büyük
Gizli Üye(18-24)1 yılKızım sen yaşlı hasta bakımı mı yapıcan anlamadım ki deli misiniz ya
01 Yorumla
Soran1 yılçok güçlü kuvetli yakışıklı bi adam normal elli yaş düşünme
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ne yasiyonuz kafanız da sırf para dimi
016 Yorumla
Soran1 yılaşık oldum diyorummmmmmmmmmmmm
Soran1 yılne iş yaptını bile bilmiyorum 🥹
Soran1 yılarkadaşımın amcası dogul günüde tanıştık sonra arkadaşımın evine giderken bi iki kere gördüm adamı bukadar🥹8aydırda aklımda unutamadim
Soran1 yılya bi iki akıl verseydin bari 🥹🥹
Soran1 yılyaa söyle aşık oldum napim bende beklemeodum kimseyle de paylaşamıyorum durumu
Soran1 yılabi deme lazim olur jzjkjkkikj şaka bi yana arkadaşıma mı sorsam sizce
Soran1 yıljzkjjkkkjk hahhhha deme öyle eniştene
Soran1 yılhahahah en son pasta yemiştim onla🙈
1 yılAşırı saçma bir durum
06 Yorumla
Soran1 yılaşkın saçma yanı olurlu
- 1 yıl
Hemde çok güzrl olur
Soran1 yılya aşık oldumda nasıl unutcam🥹
- 1 yıl
Yöntem belli gel
Soran1 yılneymiş
- 1 yıl
Burada olmax
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlı mı seviyodun normalde
0181 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEmin olabilirsin ki sevgili olabildeydin birlikte olabilseydiniz çok hoşuna giderdi. Nerde gördün nasıl oldu konuştun mu
Cevap sahibi1 yılBence sen birazda olgun seviyosun yoksa aklın kaymazdı. Denk gelince hoş da buldun kapıldın. Baksana aklımdan çıkmıyor diyosun. Sürekli hayalinde mi 😅
Cevap sahibi1 yılMisal bi düşün cidden sevgili olmuş olsaydınız hem dahada samimi olurdunuz ve emin ol kat kat daha çekici gelirdi sana. O kabul etmeyebilir küçüksün baya diye ama öyle çok ilişkide var biliyosun dimi. Adamında çok mutlu olduğu kızında harika hissettiği ilişkilerde var 🙂
Cevap sahibi1 yılEtmeme olasılığı yüksek ama arzular engel dinlemiyor dimi 😅 Böyle sadece hoş biri olduğu için o yönde mi istiyosun. Yoksa cinsel olarak da onu mu arzuluyosun aklına geldikçe
Soran1 yılşimdi hoşlandığım için cinsel olarakka düşünüdm bak bakire olmama rağmen ona verirdim okadar diyim🥹
Cevap sahibi1 yılBişey diyeyim mi böyle dediğin gbi kadına senin gbi kızla hoş diyalog kırmasını bilen biriyse emin ol sevişseniz kapılık gidersin. Aklını alır tamamiyle teslim olursun. Ciddi diyorum çok var senin durumunda olup sevişen kızlar öyle büyük sevgilileriyle. Kat kat fazla zevk alırsın
Cevap sahibi1 yılGözlerinden belli adamı çok istediğin 🙄
Cevap sahibi1 yılTürkiyede biraz gizli oluyor bunlar ama avrupada genç kızlar böyle senin dediğin gbi adamlarla çok rahat sevgili olup sevişiyor biliyosun dimi. Türkiyedede baya var ama toplumdan dolayı gizliyorlar
Soran1 yılbilmiomda sevişmek isterdim bee🥹ama imkansız işte
Cevap sahibi1 yılKendini ona emanet ediyosun aklını alırdı emin ol. Cidden okadar sevişesin geliyor mu canın istiyor hala baya olmuş göreli 🙃
Cevap sahibi1 yılSenin ona ilgini bilsin isterdin dimi o bile çok tahrik ederdi seni bidaha konuşurken bile. 😅 O da naif karşılardı daha çekici
Soran1 yılama asla demem ne yaziki ona 🥹🥹🥹
Cevap sahibi1 yılDiyemezsin ama farketse ya da bilse okadar hoşuna gider ki. Acaba nasıl olursunuz diye seni hayal eder. 😅 Emin ol ki bikere bir olsanız tadına dıyamazsın. Canın dahada ister onu. Öyle naif bilinçli davranır sana ki yatakta. Her yönlendirişi bile hoşuna gider 😅
Soran1 yılsöylesemi sence 😂bakireyim bu arada
Cevap sahibi1 yılBakire olduğun için uzak durur. Ama bigün bişey olsa bi gecelik bozulmayacak diye bişey olsa. Seninde ilgini bilse diyaloğunuzun olduğu bigün yarın benimle başbaşa olmak ister misin. Sadece ikimiz diye sorar. Ne cevap verirsin. Ama evde başbaşa 😅
Soran1 yılkabul ederdim bende off hayalare daldırıyosun adam beni hatırlamıyordur bile😂
Cevap sahibi1 yılŞimdi hatırlamaz tabi ama biraz daha denk gelmiş olsanız arkadaşın flan senin ilgini emin ol sezer. 🤣 Evde başbaşa kalsanız sen nekadar heyecan duysanda bi öpüşmeye bakar. Öyle kıvama getirir seni ki. Çekinmemen içinde direk üstelemez. Sen kucakta öpüşürken ne ara seni soydu anlamazsın bile. Ama 2saat flan değil. Akşama kadar kalcaksın öyle kısa zaman yok olmaz 🤣
Cevap sahibi1 yılDiyelim ilk seviştiniz senin aklını aldı ki öyle olur çok zevk aldın herşeyi yaptı sana. Bikaç gün sonra sen arkadaşın amcası buluştunuz. Bir sonraki günde ikininci defa sevişeceksiniz sen daha rahatsın arzulusun. Üçünüz orada. Sen tahrik edici mesaj atıcan adama karşındayken. Ne yazarsın. Yarında sevişeceksiniz canında istiyor
Soran1 yılherhalde şey yazardimm banyoya gitsene bi ahahhaha ya hayal mayal kuruoz adamı bidaha görme şansım bile yok okadan diyim arkadaşımada soramam tabi ayıp yani off ya🥹
Cevap sahibi1 yılBanyoda ne yapcam. Görmek mi istiyorsun okadar mı istiyosun beni. Tadını okadar özledim ki 😛 derse. 😅 Ama teslim olmayı seversin dimi yatakta. Sana oral yapmadan senin üzerine hakimiyet kurarak sevişmek içinde olmak ister. Seni alıştırdıkça gözlerin döner zevkten olgun başkadır emin ol 😃
Soran1 yılhahahah onu isterdim açıkcası diğer olgunları bilmem ama onu çok arzuladım ah be tekrar görme şansım olsaydi keşke🥹 belkide yanlış hayal ediyorum adama desem sen benim kızım yaşındasın bile diyebilir. insan bilemiyor
Cevap sahibi1 yılDese bile emin ol senin ilgin okadar hoşuna gider ki gitmeme şansı yok. Evde bile canı isteyince aklına gelirsin senin ilgin. Onunla sevişme şansın olsa içinden çıkmaz biliyosun dimi. Zannetme ki yaşı olgun çabuk durur. Tam tersi en hoş yaşında adam. Kıvrandırır seni yatakta. Yedikçe yiyesin gelir desem inanır mısın 😅
Soran1 yılyani tek yatağı düşünmekte saçma benim amacım onun fuhuşçusu olmakta değil bu arada beraber gezelim birşeyler yapalım istiyourum
Cevap sahibi1 yılTabiki öyle ama o işte biri görür yanlış bi durum gibi karşılar diye yoksa tabiki başbaşa güzel şeyler yapmak uyumlu olmak senin ilgi görmen hoş olgun ilgisi hissetmen farklı güzel olur ki🙃
Cevap sahibi1 yılAvrupada kimi yerlerde çok doğal böyle şeyler biliyosun dimi. Arkadaşının amcası bekar diyelim gayet rahat sevgili olabiliyosunuz arkadaşının da garibine gitmiyor. İstediğin gibi takıla biliyosun geziyosun sevişiyosun
Soran1 yılne yaziki türkiye burası adamda evli zaten🥹arkadaşıma desem heralde Arkadaşlıktan redder
Cevap sahibi1 yılSamimiysen direk öyle deme de paylaş. Amcan çok hoş çekici karizmatik adam diye. Dediğim gbi adam bilse onay vermeyecek olsa bile çok hoş bulur senin ona ilgini. Hele bide bakiresin ya daha da çekinir. Ama aşırı hoş bulur. Arkadaşın sorun etmeyebilir
Soran1 yıladam evli bu bir o arkadaşımlada çok samimi değiliz öyle amcazına çekici filanda demem uygun olmaz hem dicek ne alaka kaç ay geçmiş aradan😅
Cevap sahibi1 yılTamam işte ondan dedim ya samimi olsanız ne alaka demez birden bence 😅Tamam sen deme zaten böyle hayalle dur haha😃
Soran1 yılya desem nolcak hem evli adama sulanmış gibide olcam hiç hoş bi. görüntü bile değil yani kız hakımda neler düşünür hiç gerek yok öyle hayalde kaldı oda napalım benim aşklar platonik kalıyo hep🥹
Soran1 yılsenin yaşın kaçç
Cevap sahibi1 yılAma adam bekar ya da ayrılmış olsaydı avrupadaki gbi rahat olsaydık sen yürürdün buna bence o da olumlu bakarsa oooh 😅
Cevap sahibi1 yılBen 35 daha genç gösteriyorum ama. Öyle diyolar yani 😅
Soran1 yılahhhaaha avrupa diğil işte ne yaziki iyiymiş gençsin daaha
Cevap sahibi1 yılGençim tabi ya haha 😅😃
Soran1 yılbenim yaşlı seviş peki😅
Soran1 yılhiç oldumu sendede böyle olgun birini sevme
Cevap sahibi1 yılEvet bende olgun kadın severim normalde. Hiç sevgilim olmadı. Ama senin yaşlarda olmuştu. Ben çok tercih etmesemde bazen öyle oluyor ki iyi anlaşınca ilerliyor durum. Sonra abdye okumaya gitti öyle koptuk bayada geçti. Sende olgun seviyosun. Olgun iyidir iyi anlaşıyosan emin ol 😅
Soran1 yılwaybe seninde hüzünlü bitmiş benim gibi ya adama max iki saat konuşmuşuzdur ama çok iyi anlaştık gerçekten uyumluyuz belli de neye yarar😅
Cevap sahibi1 yılSiz hiç diyaloğada giremediniz. Biz o kızla bende bekarım baya sevgili gbi takılıyoduk. Bakire olduğundan bişey olmadı ama uyum harika olursa inan ilişki yaşamadan bile sevişebiliyosun. Baya uzun da çıkmıştık 😅
Soran1 yılayy nesıl bakire kalmış o yaşa kadar olgun biri ahahhaha evet doğum günüde konfeti filan patlatırken öyle sırtına geldi. biskısmı elimle dokunmuştum çok hoşuma gitti
Cevap sahibi1 yılYok benden küçüktü baya kız arkadaşım. Yanlış anladın sen. Ben olgunlardn hoşlanırım ama kız arkadaşım baya küçüktü benden. Sonra abdye okumaya gidince koptuk. Onu kastetmiştim 😅Demek dokunmakla bile etkilendin. Ya bide düşün bi eğlence olsa yanlışlıkla bi şekilde dans etsen onla sarılsa sana arkadan 😅
Soran1 yılanladım üzücü olmuş ama en azından bişeyler yaşamısınıs az çokta olsa benimki anlıktı her şey ah ah danss etimisi düşündüm şuann mükemel bişey yaa onun kolarında olmak isterdim o eminim beni hatırlamıyordur bile😂
Cevap sahibi1 yılO kız arkadsşımda senin gibiydi abdye giden. Ama senden şanslıydı biz konuşuyoduk. Normaldede uyumluyduk böyle özel konuşuncada. Ama yakından bişey yaşamadık ona rağmen uzun sürdü ilişkimiz. Keşke yüzeysel de olsamıydı acaba sence. 😅
Soran1 yılayy iyimiş aslında bençe ilişkinin içine cnsleik tamamen girmediğini de daha iyi ilerlemiyomu
Cevap sahibi1 yılO kişiden kişiye değişir bence. Sadece cinsellik odaklı olursa dediğin gibi. Ama cidden hoş bulup arada normalde uyumda değer vermede varsa karşılıklı. Cinsellik yaşanmasa bile istek çok normal ki. Hatta hiç buluşmadık ama buluşsak da bakire olduğu için çok ileri gitmezdim. Ama eminim o da çok isterdi hakından olmayı. Onu çok iyi hissediyordum. Güven içinde ve inanılmaz uyumluyduk bu sefer emin ol kız olarak sen de çok istiyosun sevişmek
Soran1 yılsevişmek istiyorum onla başka birini arzulayamıyorgm zaten 🥹🥹
Cevap sahibi1 yılSen istiyosun ki ilk sefer beni alıştırsın zorlamasın ki öyle yapar alıştırdıktan sonra da altında kıvranayım çırpınayım tamamiyle bana hakim olsun üzerimde hakimşyetini bütünlüğünü. Ona verdiğim zevke kapılsın dimi 🙂
Soran1 yılahn evett sende az dilsin😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılBen bişey yapmıyorum 😂da adam emin ol önce dilini senin üzerinde gezdirir milim yer bırakmaz. Bakiresin ya bide emin ol girmeden uzun süre başını koyar oraya diller emer yalar yutar. Sen başta utansanda dili hissettin mi adamın. Sence nasıl olursun? 😅
Soran1 yılfena yükselirimm yaa bide sevdiğim biri olunca adama biraz dokunmama rağmen hoşgma gittii düşün yanie
Cevap sahibi1 yılÖyle öper ki önce seni dudaklarını sonra aşşalarını. Öpüp koklayıp dilini komple sürer sonra öyle diller ki. Biraz fazla yalıyabilir ama. Sen kıvran dur okşa adamın başını gözlerin döner zaten. O yalar yutar seni. Peki sonra o mu soyunsun istersin sen mi açmak. İlk defa görcen diyelim 😅
Soran1 yılbenn açimm isterim ahahahha naptın ya gece gece yine özletiriosun aklında olmayan adamın aklında tutmaya çalışıyorum kendimi
Cevap sahibi1 yılOo bide sen açcan 🥹Harika hisseder. Düşün açtın indirdin komple önündeo da saçlarını sever gbi yapıyor o ara. Ama sana bırakmış ne yapcaksın ona bakıyor. Ne yaparsın açınca
Cevap sahibi1 yılYaşlı seviyon demek he 😅
Soran1 yılhayalare daldırma ya bidaha görüşmecez onla🥹
Cevap sahibi1 yılÇok mu istiyor canın gözlerim dolacak kadar mı 🙄
Cevap sahibi1 yılBen kuzenle konuşurken olgun kadın severim demiştin. O da demiştiki bende en az 50 olmalı demişti. Dedim 50ne çok büyük değil mi diye takıldım. Ben büyük isterim demişti.
Sende büyük seviyosun. Ona diyemedim ama sana diyim çok büyük tat zevk alırsın. Sen alacağın zevki tahmin bile edemezsin adamın koynunda varya
Soran1 yılbencede zaten hayalde bile zevk veriyor ah be bidaha görememek belki arkadaşım doğum günüsünü beklesem amcası gelirmi ki yine acaba onu geç kız tekrar yaparmi acaba oda var üff
Cevap sahibi1 yılYa orada başka arkadaşları da adama yakın olursa oooov haha
Soran1 yıldimi her şey mümkün neyse gitti artık yapcak bişey yok🥹🥹nasibinde olmayınca olmuyo işte
Cevap sahibi1 yılAvrupada öyle var ki kız kız arkadaşının babası ayrı annesinden. Babası ile sevgili oluyor da bişey olmuyor. Kaldı amcası 😃Ama cidden sen yaşlı da seviyosun. Gözüne hoş gelmiş yönelmişsim direk kapılmışsın 😅
Soran1 yılhahaha avrupada her şey mümkün kimin eli kimin cebinde belli değilki zaten😂😂bençe öyle olmasında bi sorunda yok bizler çok fazla tutuçuyuz gereksiz yere
Cevap sahibi1 yılTutucu olmasak sen yersin adamı haha adamda seni tabi hemde öyle yer ki aklını alır 😅
Soran1 yılyedirtirim kendimiii bu arada böyle yazıom tuhaf duruo belki her erkekte böyle değilim asla ona karşı bi yumuşamam var sadece
Cevap sahibi1 yılTip olarak nasılsın sen az bi bahsetsene merak ettim 😃
Soran1 yıl159 44kg kumral güzel bi yüzüm var öyle derler hep sen nasilsin😅
Cevap sahibi1 yılFarkettim onu çekici gelenle hoş bulduğunla ilgili olursun tabi. Yedirtirim demen bile adamı delirtir sadece yazışsanız bile adamı bitirirsin sen 😅
Cevap sahibi1 yılOo 44kilo miniksin bide gayrt güzelsin demek 😃
Cevap sahibi1 yılBen gizliden çıkayım gör kapatım sonra istersen
Soran1 yılbitiririmdee işte nerde konuşcazda yazışcazdaa tekrar görme şansım bile yok yani
Cevap sahibi1 yılOlsun sen hayale devam 😅
Soran1 yılzaten anca hayalde olur🥹🥹
Cevap sahibi1 yılBenimle de sevgili olmak isteyen genç kızlar oldu baya da. O biraz zor seçim. Kimi kız boşlukta oluyor. Ailevi sorunları oluyor. ya da daha çocuksu oluyor. Öyle olunca olmaz. Benim konuştuğum abdye giden hem akıllı hem aklı başındaydı. Çok iyi anlaşsak da ilerisi için sıkıntı olabilir abdye yerleşebilirim vardı kafasında. Yani kendi zaten hazırlıklıydı. Ee ilerlese iyi olurdu da bazen imkanlarda uyuşmuyor.
Soran1 yılya aslında niye evlenmedin ebdye filanda giderdin mis gibi ben olsam giderim büyük ihtimale🥹😅
Cevap sahibi1 yılOkuyordu o dönem ya gitti. Ula gittiği gün bitti ya 😂Çok netiz görüyorsun dimi. Bende baktım böyle netlik bir ilişkide olumlu hiç üstelemedim😂 Arada nadir yazışıyoruz hakkını helal et diyor. Ne diyim 😂
Soran1 yılhahahahah şey deseydin götür beni gitiiğiinnn yeree
Cevap sahibi1 yılYok ya ben burdan köye anca gidiyorum ne abdsi.😂
Soran1 yılya erkeksin gidersin mis hayatın kurtulur abdede😂
Cevap sahibi1 yılGeçti o artık yıllar oldu 😂 Başka yanaşanlar da oluyor da senin yaşlarında bile bakalım 😂
Cevap sahibi1 yılValla cidden ben olgun kadın severdim de senin gibi yaşlı sevenler olgun sevenler olunca cidden dediğiniz gibi olgun erkek kadın küçük olmalı 😂 Sende baya miniksin adamla sevgili olsan onuda çekici buluyosun ya adam aklını alır senin. Çok zevkli olur hertürlü seninle sevgili olmak 😅
Soran1 yılzevkli olurda işte ya bide çıksamda sorun arkadaşlarıma yakınıma çevrene bile anmatamazsın gizli saklı her açıdan sorun ya🥹🥹
Cevap sahibi1 yılEvet biraz da öyle ama hem onla gezerken zakit geçirirken başbaşayken. Sana sürprizler yaparken. Biyer kiralayıp sürpriz şekilde seni diyelim bungalov eve getiriyor. Sabaha kadar kollarındasın. Emin ol zevkten bayılırdın 😅
Soran1 yılbungalova gidemeyiz ailem ağzıma sıçar😂😂
Cevap sahibi1 yılYok yani eş olsanız öyle olsa 😂 Ama misal düşündüğünde nasıl olur gidebilsen 😛😍🫣😂
Cevap sahibi1 yılBide dedin ya ben çıkarmak isterim. Adam seni izlemeye bayılır o an. 😂 Bide baban yaşında olgun tam istediğin olgun😃 nasıl çıkaracağını şaşırırsın panik de yapabilirsin belki bianda kol gibi önüne çıkıcak. Öyle izler seni ki adam 😅
Soran1 yılbide hiç denemediğim bişeyde heycandan gidedebilirim bilemiyorum ofg olmicak şeylerin hayaline kurma zaten acı çekiyorum bakma böyle eğlendiğimize düşünmekten yaşanmamış şeylelerden içim içimi yiyor unutmak istiyorum sadece
Cevap sahibi1 yılAnın tadını çıkar. Adam diyor ya hayalde parayla değil ya 😅İlla olmasına gerek yok şizofren gibi takılı kalma ama insanın canı ister böyle ilişkileri hoş bulduğunu doğal😅
Cevap sahibi1 yılHaksız mıyım minik hanım 😅
Soran1 yılçok haklisinda işte gerçekleşmicek hayaler😉😉🥹
Cevap sahibi1 yılŞu sondaki ifade çok istiyorum onla olmayı ifadesi biliyosun dimi 😃 Diyelim ona ilgini bilse onay vermese bile öyle gelirsin ki aklına. Der ki küçücük kız genç kız benimle sevgili olmak istiyor. İllaki beni de arzuluyodur diye kesin gelir aklına canı ister seni biliyosun dimi 😅
Soran1 yılayy yok diyipde rezil olmakta var bide arkadaşıma ailesineee inanmıyoum
Cevap sahibi1 yılArkadaşınla dediğin gibi samimi değilsen tabiki diyemezsin olmaz. 😃 Ama adama diyebilseydin dediğim gbi onay vermese bile terslemez seni naif geçiştirir. Sonrada çok hoşuna gider senin gibi hoş bi kızın ilgisi 😃
Cevap sahibi1 yılDenk gelseniz yine bi doğumgününde. Senin ilgini bilse. Bian boşlukta başbaşa kalsanız bianda seni köşeye sıkıştırıp öpse iter misin ki 😃
Cevap sahibi11 ayBayram gecesi umarım rüyana girer adam haha. ya da yazar sana şaşkınlıktan şok olursun 😃
Cevap sahibi11 aySenin yaşında bi kız var bizim apartmanda. Eskiden beri tanıyoruz birbirimizi ama öyle samimide değiliz. Merhaba merhaba. Bence erkek arkadaşı da yok. Ablası vardı evlendi. Sence o kıza nasıl yanaşmalıyım ki sevgili olabileyim 🙄Kabul eder mi ki
Cevap sahibi11 ayvar mı bir gelişme tatlım 😅
Soran11 aystalk yapıyorum sürekli😂😂
Cevap sahibi11 ayNeden neden bakıp napıyosun gircek rüyana en sonunda 😂
Cevap sahibi11 ayAdam bakıyosun yazıyor sana bianda 😂 Sende yazıyosun adam ilgini anlıyor. Diyor sana ki daha küçüksün ama hoş oluyor insan sen öyle düşününce. İstediğin zaman buluşup bişeyler içebiliriz. Gider misin 😂
Soran11 ayuçarimmmmm
Cevap sahibi11 ayValla en sonunda site dicek daha yazmayın buraya yorumlara bişey haha 😂
Cevap sahibi11 ayAdam bekar olsa senle de diyalogda olsa aranız iyi olsa. Babana söylesen nasıl tepki verir sence hiç gram olur vermez mi 😅
Cevap sahibi11 ayCanın istiyor mu amcayı 😅
Soran11 aybak ya hatırlatma onuuu
Cevap sahibi11 aySanki hiç gelmiyor aklına. Hayaline 🙄😅😂
Cevap sahibi11 ayBi kadın var benden de 7,8 yaş büyük. Diyaloğumuz da var aslında ama normal ve arada. Almanyada yaşıyor Türk. Keşke bende onu alsam haha.
İnstagramı selinxx1313 bayılıyorum kadına ya oyoy 😅
Cevap sahibi11 ayGizliden çıkcam tekrar. Sen yazsana bi. Bu amca için bir iki bişey dicem 😃
Cevap sahibi11 ayHala aklına geliyor mu ne şanslı adam yahu bu 😂
Soran11 aygelio. düh ağladım onun için bu sıralar çok iyi. dilim
Cevap sahibi11 ayYahu sende abartma düzel az 😅Peki onla en çok ne yapmak istersin
Soran11 ays****
Cevap sahibi11 ayCidden okadar arzuluyor musun canın mı istiyor 😛
Soran11 ayevet xaya arzuluyuorum
Cevap sahibi11 ayTadına doyamazsın emin ol buna. Ki seni alıştırma süreci de öyle geçer ki bianda bakarsın alışmışsın doyasıya sevişiyorsun. Zevkten çırpınıyorsun altında
Cevap sahibi11 ayDedin ya ben açmak isterim diye. Sence sen adamın altını indirsen o yaşta adam baban yaşında. Kol gibi çıkar önüne dimdik. Ne hissedersin ki ne geçer aklından heyecan dışında. Nasıl alcam içime bunu diye mi düşünürsün eline almak mı geçer aklından
Soran11 aydirek alırım elime bakarım
Cevap sahibi11 ayEmin ol senle uzun uzun öpüşüp sevişip seni kucaktan kucağa alıp soyup herbir zerreni yaladıktan sonra soydurtur kendini. O arzuyla elinle kavra. Bakar ki hamlen olcak mı yalamak ister misin diye. Yalarsan aklı çıkar. Yoksa ileri geri yaparsın elinle kavraya bildiğin kadarını. Sonra uzatır seni yatağa
Cevap sahibi11 ayİçine yerleştirmesini ister misin. Düşünsene hiç üzerine başta abanmadan içine yerleştiriyor. Alıştırıyor seni. Komple üzerine uzanıyor içinde. Aklın çıkmaz mı
Cevap sahibi11 ayOo bi film izlemiştim o geldi aklıma. Adını umuttum araştırcam onu. İki baba kızlarıyla tatile gidiyor. Kızlarla deniz kum güneş derken kızlar birbiri babasından etkileniyor adamlarla diyaloğu sıklaştırıyor. Arkadsşlar birbirine söylemiyor başta ama ilişkiye başlıyorlar tatil köyünde.
Cevap sahibi11 ayYaşlı adam unutuldu mu beybi 😛Çok var senin gibi soran sitede 😅herkes yaşlı seviyor
Cevap sahibi11 aySon durum ne unutuldu mu minik hatuuun 😛
Cevap sahibi11 ayBence siz bidaha denk gelirsiniz 😛
Cevap sahibi11 aySeni öğretmek istese naparsın. 😅
Soran11 aynasil😂😂
Cevap sahibi11 ayHemen nasıl diyor 😂İnsan der ki neyi öğreticek 🙄😂
Cevap sahibi11 ayÇok çırpınır mısın sence 😂
Cevap sahibi11 aySence kuzenden sevgili olur mu 😛
Soran11 ayolurrrr
Cevap sahibi11 ayTeyze kızından 😅Gerçi o da senin gibi yaşlı seviyor. Bikere ben 50 isterim demişti siz varya siz haha 😅
Soran11 ayoo teyze kizi en iyisiii direk evlen
Soran11 ayolgun sewioz
Cevap sahibi11 ayOna teslimiyet seni de eritir adamı da. İnanılmaz zevkli olur. Sen zaten öyle görülüyor ki adamı bitirirsin 😂
Soran11 ayhahahahha bitiririrmmm jjkjm
Cevap sahibi11 ayBen asıl ilk karşılaştığın zamanki halini merak ediyorum 😂Tabi adam o ana kadar seni öyle kıvama getirir ki kalbinin atışından tut isteklenmen. Sonra bi indircen ooov o anki yüzün mimiklerin halin adamıda bitirir 😅
Soran11 ayhahhahaah okadar ilerlemedik ama ilerleyebilirdik
Cevap sahibi11 ayÇok heyrcan yapar mısın. 😃Yoksa o haza kapılır mısın. Korkar mısın yoksa 😅
Soran11 ayne korkcam be atilirimm üstüne hahahaha
Cevap sahibi11 ayOhoooo direk mi üzerine mi çıkarsın 😳
Soran11 aytabikiiii😉😉
Cevap sahibi11 ayEmin ol tadına doyamazsın o yaşta adam en doyurucudur. Da ufacık kızsın hiç mi demezsin oov bu nasıl gircek diye 😛
Soran11 ayhahaha yok girer bence bendeki bu azgınlıkla jsmjj
Cevap sahibi11 ayHemde nasıl girer varya adam zaten girer girmez aklı çıkar 🙄😃 Direk üzerinde hakimiyet kurmak ister baktı sen çok zorlanmıyorsun direk senin üzerine çıkar😃O yaşta adamı kıvama getirmek nasıl hissettirir sana 😅Aldığın zevki de düşün 😃
Cevap sahibi11 ayOkadar çok demek azgınlık oyoyoooy 😅
Cevap sahibi11 ayŞey geldi aklıma. Diyelim biz tanışmışız. Senin adamla sen ben bide benim kuzen. Bigün anlaşıyoruz gidiyoruz bi butik otele. Bi odada siz bi odada biz. Bakalım hanginiz daha çok inliyor. Öyle zevkli öyle zevkli olurdu ki. Odadan çıkmak yok gün içinde 😃
Cevap sahibi11 ayBide diyor ki bu azgınlıkla otururum adamın koca y prağına he oooof sen varya sen
Cevap sahibi11 ayKeşke adam bilse senin onla olmak istediğini onun altında onu içinde arzuladığını. Aklı çıkar direk kalkar
Cevap sahibi10 ayPişt bana bakarmısııın 🙄Onca konuştuk az özele gelde olgun erkek nasıl oluyor o adamla olsan sana neler eder bi konuşalım istediğin bizaman. Güzel olmaz mı bence olur ya sence 🙄
Cevap sahibi10 ayHarika olur emin ol 🙄
Cevap sahibi10 ayUnuttun mu adamı yoksa hala istiyor musun?😳😃
Soran10 ayunuturmuyosun kii dövcemm senii
Cevap sahibi10 ayYa ben ne yaptım senin unutmayasın var haha ama iyi ki adam bilmiyor. Bilse emin ol o seni hiç unutmaz hep aklına vurursun 😅
Soran10 ayyok bilmio zaten bidahada görmedim
Cevap sahibi10 ayAma bilse hiç sert tepki göstermez biliyosun dimi içten içede öyle hoşuna gider ki bide naif karşılıyor seni oyoy ozmn asıl dahada aklından çıkmaz 😃
Soran10 ayyani bilemiyorum işte evli zaten
Cevap sahibi10 ayEvli ama dediğim gbi o yaşta minik bir hatun olarak seni hoş buluyorum desen öyle kurar aklında ki acaba nasıl kıvranır altımda diye 🫢
Soran10 ayolmayacak bir hayale kaptırdık gidıioz😅
Cevap sahibi10 aySen demek onun kollarında olsan tamamiyle kendini teslim edersin. Bide diyosun ya direk atlarım üstüne ne korkucam 😃
Soran10 ayevettt orall filan yapardim hepsini🥺
Cevap sahibi10 ayŞimdi onu sorcaktım biliyor musun şimdi. O zaten milim yer bırakmadan yalayıp yutcak seni de. Sen açtın kendin indirdin diyelim. Saçlarını okşuyor. Dimdik baban yaşında adamın aleti iç çamaşırdan direk önüne atlıyor. O ara seni zorlamadan ağzına almanı öyle çok ister ki. Sen eline alıp başlarsın dillemeye demek he 🫢
Soran10 aybaşlarım ya adama ciddi arzu duyuyorum aşkımda ayrı boyut tasi
Cevap sahibi10 aySen oral yaparken poponu okşar heryerini. Sonra seni yatırır. Elleriyle dizlerinden hakimiyet kurar önüne öyle yalar emer diller ki. Çevirir seni popona yumulur deli gibi yutar tadını. En çok da seni alıştırdıktan sonra altına alıp yatakla araya alma varya. Alet içinde sen altta o üstte sen altta küçücüksün adam içinde
Soran10 ayayy neyse hatırlatma artık adamıı
Cevap sahibi10 ayPeki sen o anda yüzün adama dönük mü olsun istersin popon dönük mü. Senin yüzün yatağa dönük mü
Cevap sahibi10 aySen bu adama kapıldıktan sonra hiç olgun adam genç kız videoları izledin mi doğru söyle 😅
Cevap sahibi10 ayBişey diyeyim mi cidden biz ülke olarak çok tutucuyuz seninde geçen dediğin gibi. Avrupada genç kız yaşlı adamla iyi anlaşıyor mu onu arzuluyor mu. Adamda çekinmiyor. Kız adamı arzuluyor mu sevgili oluyorlar kız rahat rahat kafada rahat adamla sevişiyor altında inliyor. Harika değil mi ve doğal
Cevap sahibi10 ayBekaretimi bile verirdim ona dedin ya oooov. Hiç yerinde duran durabilen bi kız değilsin sen oyoyooy
Cevap sahibi10 ayCidden bişey sorcam sana merak ettim. Sence sen bu adama açıldın diyelim kibarca olmaz dedi. Sonra bigün yazdı sana buluştunuz bişeyler içtiniz. Biri iki. Sonra dedi ssna ki istersen başbaşa olalım ama bakiresin bozmycam seni kesinlikle. Onun dışında bolbol sevişelim mi bende arzuluyorum seni çok. Olur verir misin içine girmycek ama herşeyi yapcak sana. Yapcaksınız
Soran10 ayiçime girmesini bile isterim okadar diyim bakireliğim feda olsun jmjmjmj okadar sewiyorum onu
Cevap sahibi10 ayOvovov 😃Ama diyelim öyle dedi başta yaşı çok büyük diye bozmayayım seni ama herşeyi yapalım dedi. Gittiniz soyundununuz ateşli bi öpüşme heryerini evirdi çevirdi yaladı. Sen oral yaptın ona alıştın yapmaya yaladın yuttun. Dedi sana ki gel kucağıma sürtünelim. Arana yerleştirmek istedi. Sen dayanabilir misin üstüne oturmadan sence. 😃
Soran10 aybence dayanırım yaaa nolcakk her yerini yalarim
Cevap sahibi10 ayBenim anladığım sen olgun aleti yutarsın sade yalamak değil nekadar sığıyorsa yersin bayılıyorsun olgun
Soran10 ayolgun değil o adamı istiyorum
Cevap sahibi10 ayAma o adamınkini az çok tahmin edebiliyorsun dimi. Görür görmez aklın çıkar bence çok hoşuna gider zaten dimdik atlar önüne.
Cevap sahibi10 aySürtünme ile deli olur adam ama sen zaten diyosun girsin ben istiyorum. İçine yerleştirse varya o alet aklını alır yerinden bianda zirveden başlarsın seksin tadına. Ama gece kalamazsın adamla anladığım kadarıyla 😅
Cevap sahibi10 ayYaşımdan çok genç gösteriyorum yinede 20 23 yaşındaki kızlara yanaşırken çekiniyoruz. Halbuki belkide olur vercekler. 😏 Zaten şimdiki 20li kızlar normalde de çok arzulu
Cevap sahibi10 ayUnuttun dimi söyle unuttun dimi o adamı. Aklında yok artık dimi 😂😏
Cevap sahibi10 ayŞimdiki senin yaşında kızlar daha özgüvenli oluyor dimi sevişme konusunda. Yani adamla konuşsan olur bende çok isterim seninle sevgili olmak dedi. Sevişceksiniz başbaşasınız öpüştüniz derken o tedirginliği üstünden attığın gibi aleti eline alırsın direk bnce ya da üstüne otunur sürtünürsün öpüşürken. Haksız mıyım.
Cevap sahibi10 ayTam şu anda bile o adamı arzuluyosun. Demi doğru bildim 😅
Cevap sahibi10 ayHiç aklımda yoktu genç kız. Senin yüzünden bende bi aydır genç kız arzuluyorum deli ediyosunuz böyle olgun sevenler bizi. Aklımızı alırsınız 🙄
Cevap sahibi10 ayBişey soracağım sana 😃
Vay anasına şanlı dede
02 Yorumla
Soran1 yılbeni istermiydi acaba
1 yılKısmet
00 YorumlaAbart mk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk gerçekten yaş dinlemiyor, gönül ferman dinlemiyor demişler boşuna mı? 🦋 Duygularının yoğun olması çok doğal, hele de 8-9 ay geçmesine rağmen birini hala düşünüyorsan baya sarmışsın. Yaş farkı elbette kafa karıştırıcı ve toplumda bolca önyargı var ama hisler kontrol edilemiyor işte! Kendini suçlu ya da garip hissetmene hiç gerek yok, duyguların çok değerli. Yine de onunla olmayacağını biliyorsan, üzülmemeye çalışıp bu güzel enerjiyle yeni maceralara yelken açabilirsin. 😊 Kalbini dinle ama bir yandan da kendini korumayı unutma, tamam mı? 💖