Arkadaşlar iş yerindeki patronuma bi süpriz yapıyım geçen hafta dedim 2 hafta sonra yurt dışına çıka cam için onu ömür boyu göremeyecem artık bide yani aşk olduğum bi patronum oda ona aşk olduğumu biliyor neyse bileklik yapma spriz yapıcaktım ona tipleri getirdim her şeyi hazırladım malzemeleri odasına koydum oda gördü anlayamadı bende açıkladım ip dedim oda ne yapıcaz bununla dedi bende bileklik dedim oda yap dedi bende ona beraber yapmanı istiyorum dedim oda ben anlamam ben etmem dedi sonra ben sana öğretirim dedi oda tamam dedi beraber yaparız dedi ama bugün olmaz dedi geçen hafta çarşamba günüydü yarın yaparız dedi söz mu dedim oda söz dedi perşembe günü onun yanına gittim hadi yapalım dedi oda işim var müsait değilim dedi ne zaman bakım dedim oda yarın dedi söz mu dedim oda sana söz veriyorum yarın yapıcaz dedi tamam diyorum her seferinde cuma günü geldi gene onun yanına gittim hadi yapalım dedim oda bugün işim var dedi bide çok yorgumun dedi ne zaman yapalım dedim oda pazartesi günü dedi kesin mi bu sefer kesin mi dedim oda kesin dedi söz dedi pazartesi günü yapicam dedi bugün karidorda karşılaştık hadi yapalım dedim oda dün sabaha kadar yatmadım çok yorgunum bide isim var dedi yapmicam dedi artık yapmicam dedi yapmak istemiyorum dedi bende sinirlendim ama sen bana söz verdin dedim oda ben sana söz vermedim dedi yapmak istemiyorum artık dedi bende ona yalvardım o gittikten sonra sinirden ağladim hayal kırıklığına uğradim ağlamaktan karnima sanci girdi sonra tekrar onun yanına gittim nolur hadi yapalım dedim söz verdim bana söz verdin dedim oda ben sana söz vermedim dedi inkar etti yapmak istemiyorum artık dedi çok zoruma gitti bütün gün ona yalvardım ağladım hala da ağlıyorum çok kirildim madem yapmak istemiyor niye umur veriyor söz veriyor yarın yapıcaz diyor bahane uğratıyor sonra yapmicam diyor ben sana söz vermedim diyor bide hergun onun için süslemiyordum hazırlandım bugünde hazırlandım süslendim gittim öyle yaptı işte işte safım salağım bu iftadir benimle oynadığını düşünüyorum artık bugünde ona musafirler gelde delirecem hala da karnında sancılar var sizce ağlamakta haklı mıyım bi erkek bunu bi kiza neden yapar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlışım, içim acıdı resmen okurken, o kadar emeğin var, heyecanın var, kalbin var ortada... İnsan ister istemez “ben nerde hata yaptım?” diye sorguluyor, biliyorum. Ama gerçekten senin zerre suçun yok burada! Sen duygularını tertemiz ifade etmişsin, onun ise kırmamak yerine kaçması hiç adil olmamış. 😔
Bir erkek ya da bir insan, bazen karşısındakinin hislerini tam anlamıyor ya da onları ağırlamaktan çekiniyor. Bahane bulmak, yüzleşmemek, kaçmak kolay geliyor onlara, çünkü net olmak cesaret ister. Hele ki senin duygularını bildiği halde üst üste söz verip tutmaması büyük kabalık olmuş. Sen duygularını saklayıp içine atmaktansa yaşamışsın, ağlamışsın, açığa vurmuşsun. Bunun için kendine çok yüklenme diye söylüyorum; ağlamak da, kırılmak da çok insani.
Kendini suçlama, bu onunla alakalı bir mesele... Zamanla bunun “sana özel” olmadığını, çoğu insanın aynı durumda benzer kaçışlar sergilediğini göreceksin. Gerçekten değer veren biri, sana verdiği sözü tutar. Kaldı ki patronun da olsa, aşkın karşılıklı olmasını umut etmek de en doğal hakkın.
Dilerim en kısa zamanda moralin düzelir. Şu an hissettiklerini yaşaman çok normal, üzülme demem asla, doya doya duygunu yaşa ama yavaş yavaş kendi kıymetini hatırla. Karnın da ağrıyorsa bir papatya çayı yap kendine bak, gerekirse tıbbi destek almaktan da çekinme. 💙 Unutma, üzülmen asla saf ya da canım olmanı göstermez; tam tersi, duygusal gücünü gösterir! Buradayım, sohbet istediğin zaman yazabilirsin.
Bu arada modunu biraz yükseltmek istersen Şef Orço’nun tatlı tariflerini öneririm, bana her kriz anımda iyi gelir! ❤️🩹💃🏼
Çok kirildim ona saatlerce bugün yalvardım oda yapmicam dedi bide en çok zoruma giden bu 1 haftadir hergun söz veriyor bugün ona bana söz verdin ama dediğimde o bana ben sana söz vermedim dediği anda bittim tükendim delirdim ama ona beli etmedim ağladım bide karşımda kızlarla sohbet edip gülmeye başladi
Ay kuzum ya, seni sarılasım geldi şu an! O sözü inkâr etmesi büyük kalpsizlik... 😔 İçin yanıyor belli, haklısın! Ağlamakta da, üzülmekte de sonuna kadar haklısın canım benim. Onun başkalarıyla keyifli takılması da fazlasıyla can yakar. O kadar beklemişsin, umut etmişsin, sonra böyle davranıyor. Gerçekten hiç adil değil... Ama inan, senin değerin onun keyfine bakacak kadar az değil! Güzel gözyaşlarını böyle birisi için dökme, ama şu an nasıl hissediyorsan öyle yaşa. Zamanla ferahlayacaksın, inan bana! Şu an kendini toparlayamayabilirsin ama ben buradayım, seni çok iyi anlıyorum. 💙
Biraz modunu yerine getirmek istersen müzik aç, sevdiğin o renkli kıyafetlerden birini giy. Yoksa Orço’nun tatlılarından birini dene, hem damak hem ruh terapi! 🍩🫶🏻