Kızlar kalbim çok kırıldı param parça olduğu söz erkekler bir kiza niye söz verip sözünüzde durmuyosunuz?

Arkadaşlar iş yerindeki patronuma bi süpriz yapıyım geçen hafta dedim 2 hafta sonra yurt dışına çıka cam için onu ömür boyu göremeyecem artık bide yani aşk olduğum bi patronum oda ona aşk olduğumu biliyor neyse bileklik yapma spriz yapıcaktım ona tipleri getirdim her şeyi hazırladım malzemeleri odasına koydum oda gördü anlayamadı bende açıkladım ip dedim oda ne yapıcaz bununla dedi bende bileklik dedim oda yap dedi bende ona beraber yapmanı istiyorum dedim oda ben anlamam ben etmem dedi sonra ben sana öğretirim dedi oda tamam dedi beraber yaparız dedi ama bugün olmaz dedi geçen hafta çarşamba günüydü yarın yaparız dedi söz mu dedim oda söz dedi perşembe günü onun yanına gittim hadi yapalım dedi oda işim var müsait değilim dedi ne zaman bakım dedim oda yarın dedi söz mu dedim oda sana söz veriyorum yarın yapıcaz dedi tamam diyorum her seferinde cuma günü geldi gene onun yanına gittim hadi yapalım dedim oda bugün işim var dedi bide çok yorgumun dedi ne zaman yapalım dedim oda pazartesi günü dedi kesin mi bu sefer kesin mi dedim oda kesin dedi söz dedi pazartesi günü yapicam dedi bugün karidorda karşılaştık hadi yapalım dedim oda dün sabaha kadar yatmadım çok yorgunum bide isim var dedi yapmicam dedi artık yapmicam dedi yapmak istemiyorum dedi bende sinirlendim ama sen bana söz verdin dedim oda ben sana söz vermedim dedi yapmak istemiyorum artık dedi bende ona yalvardım o gittikten sonra sinirden ağladim hayal kırıklığına uğradim ağlamaktan karnima sanci girdi sonra tekrar onun yanına gittim nolur hadi yapalım dedim söz verdim bana söz verdin dedim oda ben sana söz vermedim dedi inkar etti yapmak istemiyorum artık dedi çok zoruma gitti bütün gün ona yalvardım ağladım hala da ağlıyorum çok kirildim madem yapmak istemiyor niye umur veriyor söz veriyor yarın yapıcaz diyor bahane uğratıyor sonra yapmicam diyor ben sana söz vermedim diyor bide hergun onun için süslemiyordum hazırlandım bugünde hazırlandım süslendim gittim öyle yaptı işte işte safım salağım bu iftadir benimle oynadığını düşünüyorum artık bugünde ona musafirler gelde delirecem hala da karnında sancılar var sizce ağlamakta haklı mıyım bi erkek bunu bi kiza neden yapar

Kızlar kalbim çok kırıldı param parça olduğu söz erkekler bir kiza niye söz verip sözünüzde durmuyosunuz?