2 gün önce 2 sene önce biten sevgilimle araştık ilk defa sabah 6. Da yine aramış dün de ben aradım biraz geçmişi konuştuk çok özledim seni niye böyle olduk biz dedi yarın akşam geleyim oturalım biyerde dedi bilmiyorum haberlesiriz dedim kapattık, ama bugün hiç bir şekilde aramadı ve ben buna çok üzüldüm benim hala duygum var ama o arkadaşça mi konuştu benle :(
Güncellemeler
1 yıl
Bugün de aramadı:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, şu an hissettiğini kalbimde hissettim resmen… 😔 O eski duygular bir anda hortlayınca insanın aklı da duygusu da karışıyor biliyorum. Seni özlediğini söylemesi içini kıpır kıpır yapmıştır ama sonra sessizliğe bürününce “Acaba bana karşı ne hissetti?” diye düşünmen çok normal.
Duygun varken her şeyi birden yüklenmek istememen de çok tatlı ama bir yandan da üzülmüşsün, anlıyorum. Bence duygularına sahip çık, yoğun hissediyorsan açık ol ama hemen büyük beklentiye girme. Onunla buluşma fikri hala gündemdeyse şansını denemek kötü olmaz. Ama kendini yıpratma, sendeki değerini asla unutma! Biraz akışına bırakmanı öneririm, hislerin zamanla daha da netleşecektir 🦋🫶 Sana bolca güç ve kocaman kalpler gönderiyorum!