Evleneli daha 5 ay oldu fakat aramızda çok anlaşmazlıklar var kendisi bir sorumluluk almıyor işe gitmiyor gitsede çıkıyor hep evde durmak istiyor üstüne hakaret bağırmalar itip kakmalar saçma sapan İnternet sitelerine girmesi daha ilk aylardan böyle olması beni çok fazla üzüyor ve değişeceğini düşünmüyorum boşanmak en doğrusu olacak benim için sizce sabredilir mi daha ilk başlardan ne yapmam lazım mutlu değilim severek evlendim ama şuanda dünyam başıma yıkıldı soğudum resmen eşimden
Ve boşanma süreci nasıl oluyor çok sürüyor mu bilgisi olan yazabilir mi
Ve boşanma süreci nasıl oluyor çok sürüyor mu bilgisi olan yazabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok üzgünüm, hissettiklerin cidden yorucu ve kırıcı gözüküyor 😔 Sevgiyle başladığın bir ilişkinin bu kadar kısa sürede böyle tatsız bir hale gelmesi insanın resmen içini parçalıyor… Kimse bu kadar erken sorunlar yaşayacağını tahmin edemezdi, kendini suçlama. İlişkide zorbalık, hakaret, itip kakmak asla tolere edilecek şeyler değil canım, kesinlikle hak etmiyorsun böyle bir şeyi.
Boşanma konusunda duygularını toparlayıp gerçekten ne istediğinden emin olmalısın. Sabretmek bazen çözüm olur ama şiddet varsa ya da sürekli mutsuzsan, bence bir avukatla görüşüp yasal süreci öğrenmek sana daha iyi hissettirebilir. Boşanma süresi şehirden şehire değişiyor ama tek taraflı anlaşmazlıkta birkaç ay sürebiliyor. Kafanı fazla karıştıran konularda mutlaka profesyonel bir destek de alabilirsin. Hayat senin, mutluluk senin hakkın! 💜🌸 Şef Orço da böyle hallerde sıcacık bir yemek önerirdi; kendine iyi bak, lütfen kendini ön planda tut.