Sizi seveni mi seçersiniz, yoksa sevdiğinizi mi?

Dün sitede konu açarak Türkiye’de yaşarken ısrarlı tavırlarla benimle sevgili olmak isteyen, sonunda kırmak istemediğim için birliktelik için izin verdiğim çocuktan bahsetmiştim. Dün ona artık arkadaş kalalım dedim, o da arkadaş kalamayacağını, o yüzden ayrılmanın en doğru karar olduğunu söyledi. Ben de açıkçası sevindim anlayışlı karşıladığı için. Yaklaşık 1 saat önce bira içerken resim paylaşarak durumuna beni etiketleyerek seni unutmayacağım ömrüm boyunca diye bir durum paylaşmış. Normalde asla içen biri değil. Biliyorum bu durumdan dolayı içiyor. Ondan sonra da benim adımı kullanarak durum paylaşmış. Ben de mesaj yazarak yapma böyle, durumu zorlaştırma dedim. Aslında ekran görüntüleri paylaşıyorum, konuşmalar orada geçiyor, hepsini teker teker yazıp kafanızı şişirmek istemiyorum. Uzun lafın kısası Ayrılmayalım, beni bırakma ben sensiz yapamam dediği için yine ayrılamadım. Siz olsanız böyle bir durumda sizi seveni mi seçersiniz, yoksa sevdiğinizi mi? O Türkiye’de yaşıyor, kavuşamayacağızı da biliyorum. Kendi yoluna bak, belki birini burulsun, mutlu olursun diyorum bırakmak istemiyor. Kendine bir şey yapmasından korkuyorum. Hem ısrarla ayrılırsam vicdanen kendimi kötü hissederim.