Napıcaz bu şekilde?

düğünüme 2 hafta kaldı. Nişanlımın ailevi sorunları var ve bunu bana üstü kapalı söyledi bizim ilişkimizin en başından beri nişanlım hislerini çok dışarı yansıtmaz ve bu durumun beni rahatsız ettiğini defalarca kez söyledim ona ama değişmedi arayan soran görüşmek isteyen genelde benim. Ve ciddiye alınmadığımı umursanmadığımı düşündüm patladım krize girdim sen ne istiyorsun benden diye paraladım kendime onu sarstım yakasından tutup sonra baygınlık geçirdim kısa süreliğine normalde böyle biri değilim ama çileden çıktım çünkü ilgi sevgi hissedemedim ondan hiç onunda ailevi sorunlarının olduğu haftaya denk geldi oda kötüydü benden anlayış bekledi biraz ama ben delirdim çok utanıyorum kendimden mahçup hissediyorum kendimi öyle biri değilim çünkü hiç aklında benimle ilgili farklı bi izlenim kalsın istemiyorum özür diledim o davranışlarımdan dolayı ama bi insan kolay kolay benim geldiğim noktaya gelmez geliyorsa da cidden büyük bir şey vardır şu an zamana bıraksın ortalığın düzelmesi için ben ayrılmak istemiyorum bana uzak soğuk davransın istemiyorum

Napıcaz bu şekilde?