Taksiyle gel parasını ben veririm diyip taksi parasını bile veremeyen erkek neden kendini erkek sanıyor?

Hayatımda el ele bile tutuşmamıştım ondan önce bi de. O sıra Kyk yurdundan kurtulmayı çok istediğim için o bana masaj yap görüşme başı 700 tl veririm gibi şeyler diyince ama şeyine olmaz diyip kabul etmiştim normal sırtına bacağına yaptım şeyini de görmedim şu an olsa bunu bile kabul etmem ama o zamanlar psikolojim kötü durumdaydı bu yüzden 23 yaşına kadar el ele bile tutuşmamış dindar bi kız bunu kabul etti. Ama ilk buluşmada hoşlandım o da benden hoşlandığını söyledi ikinci buluşmaya çağırdı taksiyle gel parasını ben veririm dedi beni kıyafet üstünden elledi soyun dedi ben daha önce öyle şeyler hiç yaşayamadıiım için tabiki soyunamazdım soyunmadım diye beni uğurladı ve çıkınca mesaj attım taksiyle gel parasını ben veririm demiştin diye ve 500 tlllik taksi parasını bile veremedi bu kadar ezik bi erkek neden kendini erkek sanıyor erkeklik güçlülüktür millet boşuna mı fakir erkekler eliyle yetiniyor bu sanki padişah da şeyi kalktığında illa bi kadınla bi şeyler yaşayacak iğrenç ya bi üniversite öğrencisini nasıl kaldırdığına bakın çok ağladım çok tövbe ettim ölmek istiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Güzel bir kız güçlü bir erkeği hak eder adam karşılık beklemeden 10 bin liraya yemek de yedirir ama böyle bi eziğe denk gelmek onun benim güzel bedenimi ilk elleyen olması beni çok üzdü onu savunan yorum yapan erkek de onun gibi yarım erkektir ezik abazadır
Taksiyle gel parasını ben veririm diyip taksi parasını bile veremeyen erkek neden kendini erkek sanıyor?