Bir daha yazmasam yazar mı bana bir yerden?
Aşk ilişkilerine sorum
Aşk ilişkilerine sorum
Sizi istemeyeni mesele siz niye bu kadar ısrarla isteme gereksinimi duyuyorsunuz yani bu dünyada erkek kıtlığı mı var yani bu tarz paylaşımları çok görüyorum burada ben hani anlam yükleyemiyorum anlam veremiyorum hani nedir bu kadar sizi peşinde koşturan şey
O soruların çoğu benim ya neyse ha sende bana terbiyesiz demiştin di mi
Yok ben bu platformda hiç kimse terbiyesiz demedim demem de zaten benim haddim değil ben sadece bu kadar güzel kadınların bu kadar böyle gereksiz insanların peşine bu kadar düşmelerine üzülüyorum
ya başka sevgili yapmıştır sonra ayrılmışlardır diye açmıştır yadası yok böyle saçma bişeyin açıklaması olamaz kim konuşmadan ayrılıp 2 ay bir şey demez ki ciddiyim konuşmaya çalışmasına bile izin verme sen engelle yoluna bak yoksa kendi güzel kalbindeki sevgiden dolayı kötülükle dolu birine kanıp kendini yıpratıcaksın
Sevgili yapmadı yazar mı ki bana mesajlarıma bakmadı ama
sevgili yapsın yapmasın önemli değil belki sen bilmiyosundur belki onunda unutamadıgı exi sans vermistir olmamıslardır yani baska neyden olabilir ki olayın baska bi kız oldugu aşikar
Ne diye exine dönecekmiş o ondan nefret ediyor bir kere beni seviyordu
kavga ettiginizde sevdigin kişiye senden nefret ediyorum bile diyebilirsin, belkide onu bırsktıgı için nefret ediyorum demiştir unutmamaıştır bilemezsin ama kafanı çeldiğim için özür dilerim belki arada bi kız yoktur ama bu durumu hiç değiştirmez sensiz 2 ay yapabildiyse illa bi sebebi vardır ve bu sebep mantıklı bir şey olamaz bence konuşmakla bile uğraşma düşünsene evlisin çocukların var 2 ay gene engelliyor ulaşamıyosun cocuklarınla da yalnız bırakıyor ne olsun istiyosun bu kafadan çık sana erkek mi yok kendine zarar vereceksin sadece sen sevdiğin biriyle 2 ay konuşmadan dayanabilir misin? sana dürüst olayım benimki okula gidiyo ben bitirdim ve o sürede bile deliriyorum cok ozluyorum yani gercekten beni seviyordu diyebilir misin?
O kıza dönse neden başka kızları takip etsin
o zaman seni istememiş başka kızları takip ediyor diyosun hala, demekki seni sevmiyor bu açık değil mi? neden uzatıyosun diyecektim ama agresif oldugumu farkettim tani şansı olmasa bile istediğin şeye inanmak normal seni anlıyorum ama konu eski sevgilisi degil exine dönmedi diyip durma sana diyorumki ortada bi kız olmasa bile bu yanlış bişey ona neden yaptıgını sorarak bile sadece kendini kucuk dusurmus olursun yokuna devam et zor olsada unutursun sana guveniyorum
O beni sevdi çok sevdi benim için türlü türlü şeyler paylaştı ne olduysa artık belki de benim onu umursamadığımı sandı şimdi de ben seni umursamıyorum diyor ona o kadar sinirliyim ki gelsin istiyorum ama sevgili olmak için değil açıklama yapmasını istiyorum özür dilesin bu yaptığı mallıklar için istiyorum
Kendisine gelsin bana kendini affettirmeye çalışsın istiyorum ama o mal ben yazınca bakmıyor tiktoktan bana bakıyor
işte bu isteklerinin sebebi sen deli gibi sevdiğin için diyorum ama bunu kabullenmen gerek o seni sevmiyor önceden sevmiş gibi yaptıysada şuanda sevmiyo tamam mı kafana sok bunu kendini üzmeyi bırak seven bu kadar ayrı kalamaz sadece takıntıdan ilgiden merak ettiginden bakıyodur sen yoluna bak ilerle o arkandan bakmaya devam etsin barıssanız bile ayrılırsınız gene seni bırakır yani gene üzülen sen olursun ondan diyorumki aklından barısmayı cıkar
Barışmak değil de haklısın ben zaten kimim de bana yazacak açıklama yapacak değil mi
öyle deme sen çok değerlisin sadece onun kötü kalpli bi s3r3fsiz oldugunu soyluyorum. sen degersiz oldugun icin boyle degil, senin buldugun kisi mal diye diyelim sen kendini boyle kotu hissetme asla olur mu
Böyle durumlarda insanın kafası fena karışıyor, seni çok iyi anlıyorum! O sana açıklama yapmadan engellemiş, sonra sessizce açmış… Sanırsam kafasında kararsızlıklar dönüyor. Sen bir adım attığında tepkisiz kalıyorsa biraz gurur yapıyor olabilir ya da duygularını tartmaya çalışıyor. Açıkçası bana yazma ihtimali var ama kesin diyemem, çünkü karşındaki insan biraz nabza göre şerbet veriyor gibi. Şimdi biraz kendini geri çeksen, o “Ay ne yapıyor acaba?” tarzında merak edebilir. Ama bu süreçte kendini üzme, senin enerjin çok değerli! Biraz kendi keyfine bak, müzik dinle, sevdiğin yerlere git, yeni insanlar tanı – hayat burada! 💃✨ Ve asla değersiz hissetme, aşk oyunları oynamak yorucu ama senin kalbin kocaman!
Yani yazar mı yazmaz mı
Ayy ne tatlı sordun! Şans var ama kesinlik yok aşkım, herkes kafasına göre takılıyor ya! Merak ederse yazar, etmese yazmaz. 🙃 Sen kafana takma, hayat devam!
Cevap
4Cevap
çok yanlış bir adım atmışsınn.. bu şekilde kaybedersin
Asıl onun yaptığı hata ne diye mesajlarıma bakmıyor
onun yaptığı yanlış biişey olabilir , ama sen hata yapıyorsun, bu şekilde hem ezik olur hemde kaybedersin
Asıl o beni kaybetti
Ayrıca yazmak isteyen insan yazardı bu öyle bir bencil ki sadece kendini düşünüp bir açıklama yapmaya ihtiyaç duymadan engelledi onun gibi bir avrad hayranının açıklamasına da ihtiyacım yok
sorun şu bütün bu8nları bilmene rağmen sen niye yazıyorsun ve aramsını yazmasını bekliyorsun
Yüzsüzlük ama senin yaptığın
Niye? Onun bana bir açıklama yapması gerekirdi yüzsüz yüze sahip şahıs kendini iyi gizlemiş ben anlayamadım beni terk edeceği anlasam ona neler yapardım var ya pislik şerefsiz pis hain şimdi de ben ona yazıyorum bakmıyor dün tek yazdım yazıyorum derken ha bide yazar mı bana
Yazacak olsa yazardı zati giden gider boş ver
Üstüne düşme
Üstüne düşmeyince yazar mı dün mesajıma bakmamıştı
Belki yazar ama böyle yaparsan bi tarafı kalkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?