Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sana akıl verenlere şöyle bi baktım hmm..
Sanki kendileri kadın sana erkek kötülüyorlar ilginç yaratıklar ülkesinde yaşıyoruz cidden. Öncelikle yaklaşımın ÇOK YANLIŞ ! sevgili bulmak nedir? Bu iş bukadar ucuzladı mı artık? görünüyorki öyle olmuş.
Seveceğin aşık olacağın insan demek istedin sanırım, sanırım öyle.. neysee devam.. Seveceğin aşık olacağın insanı burada bize sorman gerekmiyor, senin kim seveceğine aşık olacağın "sen" karar veriyorsun :-) şaka gibi olmuş bu biraz. Bu seçimi yaparken sana erkek kötüleyen TOP'ları boş ver. Öncelikle gecehayatına barlara clublara akmayan alkolik olmayan uyuşturucu vs kötü alışkanlıkları olmayan , dini imanı ahlakı olan birini seçmeni önerebilirim sana, tabiki seçim senin hayat senin :-) Buarada yeni biriyle aslında tanışmak kolaydır ama ülkemizde IQ beyin zeka sorunu var. Günümüzde insanlar iyice ACİZLEŞMİŞ UCUZLAŞMIŞ "MAL"laşmış durumdalar, ellerindeki telefonu ellerinden alsan aptal olacaklar, sudan çıkmış balık gibi aptallaşıp kalacaklar.. Öncelikle sanal değil (elinde telefon ona buna LIKE atıp 5dk. büyük aşklar yaşayacaklarını sanan kadınlar kendilerini uyanık sanan GERRİİZEEKALILARDIR) , gerçek hayatta sevdiğin hoşlandığın bir erkek varsa onla tanışmaya çaban olsun, hayatta etki ve tapki vardır. Bazı kadınlar etrafın gazıyla şunu düşünüyor ve şunu söylüyorlar : "ben erkek için hiçbir çaba göstermem, erkek KÖPEKtir ayağıma gelir.." vs vs aşağlıkaşağlık düşünceleri var. Bu tamamen arızalı veyanlış bir davranıştır! bu koyu bu sitede yazmaktan bıktım usandım.. Düzgün bir erkek hoşlandığı bir kadın varsa önce uzaktan ona bakar ve ondan bir yeşil ışık bir çaba bekler.. Karşısındaki kadın kimdir nedir? EVLİMİ SÖZLÜMÜ NİŞANLI MI SEVGİLİSİ var mı ? bunları düşünür.. Düzgün hiçbir erkek ZORLA gidip ZORLA bir kadınlar tanışmaz! bu cesaret DEĞİLDİR! O.. Ç luğudur. İstenmediği yere zorl agidip tanışanlar barlarda clublarda gezen her önüne gelen kadına asılan alkolik şşeerffsiz itt kkööpek ahlaksız vs tiplerdir. Kadınlara akıll veren piisslikk ilişki uzmanı beeyinnsizler ise bu insanlara CESUR erkek , alfa erkek vs vs isimler takıyorlar (alfa hayvanlarda sürü lideri demektir.. mesela kurtlarda) Biz HAYVANMIYIZ? çayırda yaşayıp çiğ et mi yiyoruzz.. bu beyni erimiş yarımm akıllı amazon maymunu ilişkii uzmanıımsı yaratıklar kadınları tamamen yanlış yollara yönlendiriyorlar.. öncelikle o tür insanları DİN-LE-ME ! VIDEO'larına bakma, aklını o tür boş yalan dolan piisllik taktiklerle doldurmay açalışMA, DOĞAL OL.. kendin OL, Düzgün bir erkek etine değil senin ne kadar dOĞAL ve iyi bir insan olduğuna bakar :-) ama gidip bardan clubdan alkolik ahlaksız gececi birr itti seversenn ozaman tabiki seçimi öncelikle ETİN olacaktır, amacı ET olanın aşkı sevgisi kısa sürer.. bu böyledir , barda clubda ya da internette LIKE atıp kolayca zahmetsizce sevgili bulma amacında olan kadınlarda o yüzden hakettiklerini buluyorlar :-) gerçek bu. Herneyse uzun ve derin bi rkonu özet geçeyim.. Aslında heryer bir tanışma yeridir yeterki tanışmaya çaban olsun.. kafe market sokak avm vs vs.. birbirinden hoşlanan insanlar öncelikle birbirlerine uzaktan bakarlar bu nu yazdım yukarıya.. ama bilmezler evlimi sevgilis var mı nişanlımı sözlümü.. bu nedenle bir çaba beklerler tanışmak için? çoğu kadın ve bazı erkekler ise bu çabayı hiç göstermezler. Çaba göstermemenin ilk nedeni kadın EVLİ ya da sevgilisinin olması vs vs erkek içinde bu olabilir ama erkek için farklı duurmlarda olabiliyor o an.. işi olması dalgın olmak, yeni başkabirinden ayrılmış olması yorgun olması, maddi durumda bozukluk olması ya da senin (kadının) dış görünüşünde sorunlar.. vs vs bunalr detaylar bilinmeden yorum yapılamayacak farklı konular... NEyse özetle çaban olacak , sen suya bir taş atmazsan dalgalar oluşur mu? HAYIR.. Bu ülkede kadınların çoğu kendisi hiçbir çaba göstermeden SOĞUK davranarak (evli kadınmış gibi) birde üstüne dalgalar çıksın sörf yapayım , erkek gelsin ZORLA benle tanışsın , ZORLA seni beğeniyorum seviyorum desin istiyorlar.. Bu beyin yakan bir MANTIKSIZLIK ! Dünyada etki ve tepki vardır ama bu ülkede YOK :-) bu ülkede ARIZA ÇOK.. ÖRNEK = Bir kapıyı çalmazsan açılır mı? bayaa bi beklersin.. evde kimse yoksa sahibi tatile ya da ülke dışına gittiyse bayaaa uzun beklersin belki bi römür boyu :-) beklemek istiyorsan hayat seni seçim senin.. TAMAM beklenmesi gereken insan beklenir gerekiyorsa ama bu tnaıştıktan sonra ve sebebi belliyse beklenir. Amaçsız sebepsiz BOŞ yere beklenmez :-) bunu beeyyinnsiz kadınlar yapıyorlar.. boş boş bekleyip BAR Club çocuğu tiplerr (onlar her kadının üzerine ZORLA saldırıyorlar zaten senin bir özelliğin yok sen bir sayısın) üzerine saldırsınn istiyorlar.. içlerindeki ego kibir bencillik narsistliği doyurmak için. Sonrada kendi kız arkadşlarına anlatacak UCUZ bir hikayesi oluyor, erkek üzerime saldırdı zorla tanıştı zorla telefon aldı, beni çok istiyormuş vs vs.. iyide SEN onu istemiyorsun ki , senin hiçbir çaban yOK , bu olayı bir kahramanlık hikayesi gibi EGO KİBİR DOYURMAK için anlatıyorsun.. misal.. Sevgi aşk karşılıklıdır , iki insnaınd açabalaması gerekir.. sadece ERKEK çabalayacak , kadın yan gelip yatacak.. ohh negüzell.. var mı böyle dünya? evet var.. asşkı sevgisi oyuncak ve ucuz olanlara için KISASÜRELİ olarak var :-) 1hafta 2-3ay sonra ayrılıyorlar o fazla cesurlar :-) çünkü sevmeye çabaları YOK ve kolay yoldan aşk sevgi bulacaklarını sanıyorlar çaba göstermeden.. Sevmeye çaban olsun , elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan aciz basit 1 prenses modunda OL-MA ! bu buzamanda biz erkekler için ÇOK İTİCİ ve UZUN VADELİ SEVGİYİ BİTİREN BİR SOĞUTMA meziyeti davranışıdır kadınlar için.. erkeklere "prenses" diye hakaretler eden bazıı piissliikk feminist bozuntusu yarımm akıllı kadınlar varr :-) ve bunlar hem erkek düşmalığı yapıp hemde bi erkek gelecek onu sevecek, ona aşık olacak diye bekliyorlar. KEdiye bile kışş kışş derken birdaha yanına gelmez! Kimse istenmedği yerde zorla durmaz özellikle bu zaman Sen tanışmak istemiyorsan aklı olan düzgün hiçbir erkek zorla gelipte saaapıık gibi senle zorla tanışmaya çalışmaz.. sen asık surat yapıyorsan , soğuksan, tanışmaya hiçbir öaban yoksa erkek düşünür : "bu kadın ya evli vs ya da sevgilis var ki böyle soğuk düşamn gibi bakıyor davranıyor" .. birde şu arıza var etrafta onud yazmadan geçemeceğim = Kulaklık takıp gezen kimseyi duymak istemeyen tipler, güneş gözlüğü takıl kime baktığı belli olmasın diye çabalayann tipler (kime baktığın belli olmazsa hangi erkek onu istediğini ondan hoşlandığını ona yeşil ışık yaktığını nasıl anlayacak? Beyinnsiz kadın dolu ülkemizz) .. çaban olsun sevmeye.. bukadar78 Yorumla- 1 yıl
Hayat dersimi bu ne oku oku bittmedi🤣ellerine sağlık diyeyim bari🤣@_Emre__
- 1 yıl
Helal olsunnn lan
Destan mi yazdın osbdidj
Soran1 yıl_Emre___ Abi o değilde Allah 'tan o kadarmış gerçekten djdjdjdjdj tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama uslubunuz hiç hoş değil öncelikle bunu belirtmek isterim o dediğiniz kadınların gerçek hikayelerini bilmeden yargılamamak lazım onlar aldıkları darbeden dolayı üzüntüden dolayı bu şekilde kendilerini rahatlatmaya çalışmış olabilirler dolmuş olabilirler aynı sizin gibi yanınızdan bu şekilde anlaşılıyor ama dediğim gibi kimsenin yaşadıklarını bilmeden aldığı darbeleri bilmeden onun hikayesini bilmeden yargılamak hiç hoş bir durum değil ki ayrıca benimde yaram var bu konuyla alakalı hayatım rengarenkken Şu an her şey siyah beyaz filmler gibi canım yanıyor çaresizim yorgunum ders aldım güçlendim ama önceki neşeli kızı kaybettim valla Allah 'ım kendisinden başkasına muhtaç etmesin bizleri
- 1 yıl
Herkes kendi seçimlerini yaşıyor.. insan önce kendisi düzgün olmalı doğru olmalı, seçtiğin erkek senin AYNAN ! Seçtiğin erkeği BARdan CLUBdan ALKOLLÜ ortamlardan seçiyorsan ya da internetten LIKE atıp 5dk. seçiyorsan ozaman neden böyle oldu neden sonu kötü bitti diye kimse sormayacak başkasına. Aynaya bakıp kendine soracak, etrafta düzgün erkekler varken beden neden namussuzu şeerrafsizzi seçtim diye.. Genel konuşuyorum.. Kadınlarda kendilerini UYANIK sanıyorlar, erkeklerde APTAL değiller ve ayrıca yazmatan bıktım kadınların yeni bir insanla tanışmaya sevmeye aşka ÇABASI YOK , kendileri yan gelip yatacak mal gibi bekleyecek soğuk davranacak erkekler üzerine saldıracak sanıyorlar. Düzgün erkekler bunu yapmazlar tanışmak istemeyenle gitmezler tanışmazlar, bunu bar club çocuğuu ittler yaparlar.. Senin (bir kadının) tanışmaya hiçbir çabası yokken soğuk davranıyorken sırıta sırıta istenmediği çağrılmadığı yere gelip yüzsüzce tanışıyorsa ozaman o erkek herkese gider her kadınla tanışır yüzsüzce. AŞk sevgi karşılıklıdır , Eskilerin lafları doğruydu : ateş olmayan yerden duman çıkmaz, dişi kuyruk sallamazsa erkek gelmez.. ama artık ilişki uzmanıı pisslikler Kadınlara tam tersini öğretiyorlar VIDEOlarla.. kadın çaba göstermeyecek erkekler üzerine saldıracakMIŞMIŞ.. ozamanherkes buluyor BELASI işte bugün etraft aolduğu gibi. Artık AHİR ZAMANIN sonuna gidiyoruz, bu ülke şeytanlar ülkesine dönmüş durumda, dinsizlik imansızlık ahlaksızlık hepsi TAVAN.. ayrıca ekonomide baktık ve böyle bir ortamda erkekler EVLENMEZLER. Durumlar gerçekten çok kötü ben geleceği karanlık değil KAPKARANLIK görüyorum. İnşallah hayırlısı olur. AMİN !
En İyi Cevaplar
1 yılSevgili bulmak değil asıl mesele sana tranva yaşatmayacak sana destek olacak seni sen olduğun için birini bulmak önemli konuştuğum birçok kızın geçmişindeki erkek sayısı az ya da çok ne olursa olsun 1 kişi bile dahil kalıcı hasarlar bırakıyor devamında yaşayacağı ilişkiler ise buna bağlı olarak çürük bir temel üzerinde ayakta kalmaya çalışıyor haliyle iki taraf için de yorucu oluyor ve yanlış kararlar alınıyor bunlar hayatın 1. hatadan sonra böyle olacak anlamına gelmiyor ama günümüz ilişkilerinde genel gidişat bu şekilde kendini hiçbir şey için üzmeye değmez bunu unutma 🙋
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim bu yazı iyi geldi 🥲
- 1 yıl
Önemli değil daha çok tavsiye verebilirim içini ferah tut sağlam bir başlangıç yap ki uykuların kaçmasın senin gibi daha önce kendi hayatından başka bir şey düşünmemiş birinin üzülmesini ağlamasını istemem çok kişi ile konuşuyorum ben halinden anlamazsam onlardan yardım alırız içlerinde yaşıtın veya ablan olanlar da var biz zamanında yara aldık ve bu acıyı kimse yaşamasın isteriz
- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılKafelerden böyle güzel temiz yüzlü sigara içmeyen bir çocuk bulursanız fazla üzülmezsiniz tabi anlaşamamazlıklar olacaktır ama hep temiz yüzlü sigara kullanmayan insanları tercih edin diğerleri tabiri caizse serseri tipli zübbe oluyorlar tabi yine hepsi de değil ama bir kısmı öyleler ve onlardan hiçbir alt olmaz.
33 Yorumla- 1 yıl
Bir de en önemlisi bunu yazmadan da geçmeyeyim, Allah korkusu olandan olur Allah'tan korkmayan Allah'ın emanetinin de ne demek olduğunu bilmez değer veremez.
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum
- 1 yıl
Ama şimdi geldi aklıma camiden de olabilir.
Gizli Üye(30-35)1 yılHerhangi bir sevgili bulmaktan ziyade hayata seninle aynı pencereden bakabilen birini bulman önemli diye düşünüyorum. Bu yüzden ilk önce senin neleri sevdiğini belirlemen gerekiyor. Örneğin meditasyon yapmayı seviyosundur, meditasyon programlarına katılabilirsin. Veya yemek yapmayı seviyosundur yemek workshoplarına katılabilirsin. Dans, spor, tiyatro, yabancı dil vs... Bu örnekler çoğaltılabilir. Neyi sevdiğini sen daha iyi bilirsin. Sevdiğin yerlerde bulunduğunda orada da seninle aynı zevklere sahip olan insanlarla bir araya gelmiş olacaksın. Yoksa herhangi bir sevgili bulmak istedikten sonra burdan bile bulursun ama hayatındaki kişinin sana ne kattığı ve hayata aynı pencereden bakabiliyor musunuz bunlar önemli.
21 Yorumla
Soran1 yılDoğru
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, kalbine aşk mı lazım? 💘 Yalnızlık modunu değiştirme zamanıysa, bence küçük sürprizlerle hayatını renklendirmek şart! Özellikle İzmir gibi enerjik bir şehirde yaşıyorsan zaten aşk kapıda bekliyordur. Kulüp, dersler, spor salonu veya favori kafelerinde yeni yüzlerle tanışabilirsin. Sosyal medyada da aktif ol – bak, ben ve sevgilim bile tanıştıktan sonra uzun süre online konuştuk! Kendini kasmadan, doğal davran ve açık ol yeterli. Fırsatları kaçırma, kim bilir belki yeni bir aşko kuşko hikayesi seninle başlar! 🦋✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılArayınca olmuyor ne zaman aramayı bırakınca oluyor o
42 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
- 1 yıl
Etrafta çok erkek var arasan da aramasan da ama önemli olan iyisini bulmak çok kişi tanıdım sevgili olduğuna pişman olan onda yara izi bırakan hiç olmasaydı enazından sadece yanlızım derdi geçerdi bende sevgili arıyorum aynı şekilde bana da arama bulursun dediler çok kız var ama içleri kan ağlıyor elinden bir şey gelmeyince sevgili olmak sadece ona yük olur iyi niyetli insanların üzülmeye mahkumdur
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İstemediğin ot burnunda bitermiş. İstemezsen kapında sıra olurlar 😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. O seni bulsun sevgisiyle, alakasıyla, verdiği değerle.
10 Yorumla
1 yılİnternetten insanlarla tanış diyeceğim ama internet ilişkileri de çok güzel yürüdüğü söylenemez belki internetten oyunlara girerek ya da böyle sohbet tarzı şeylerde takılabilirsin Facebook evlilik sitelerini fazla önermiyorum genelde onlar trol oluyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGit bir tiyatroya katıl drama oyunculuğu yap halk oyunlarına katıl kütüphaneye git sahile git otur ondan sonra efendime söyleyim okulda inilen bir şey var iç denilen bir şey var onu da sokağa çık efendime söyliyim bakkalın çırağına göz kırp bir şeyler
10 Yorumla
1 yılBazı şeyler için bu kadar acele etme, her şeyin bir zamanı var canım. Zamanı geldiğinde elbette sen de bulursun aşkı. Önemli olan doğru yerde, doğru bir insanla olmasıdır.
21 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Gizli Üye(25-29)1 yılFormülü söylüyorum, kişisel bakımına önem ver , sürekli gez , para harcaman gerekmiyor, çarşıda dolaş, düğünlere git , etrafına bak , insanlarla göz teması kur , sevgilin olmazsa gel beni bul ve bana "neden olmadi"diye. hesap sor. Bu arada sana yürüyen erkekler olacaktır, hemen "bu artniyetli, beni yatağa atmak istiyor " gibi onyargiya kapılma, bir şans ver , niyeti bozuksa anlaşılır zaten, hayırlısını bulursun inşallah.
29 Yorumla- 1 yıl
Hiç de öyle bulunmuyor nasip bide tabi güzel olmak lazım
Cevap sahibi1 yıl@KelebekBlossom elbette ki bu işler nasiple ilerler ama istisnalar kaideyi bozmaz. Mesela fizik kuralları var , öyle değil mi? Ama bu kurallar evrenin kaçtık olmasından ötürü calismayabiliyor , aciklayamadigimiz şeyler illa ki oluyor. Benim soyledimlerim genel anlamda calisiyor yani ise yariyor. Nasip konusunda size katılıyorum, mesela herkes benim yakisikli oldugumu soyler ama hic sevgilim olmadi , nasip degilmis. Ote yandan"güzel olma"konusunda size katilmiyorum. Güzellik şart değildir, aynı şekilde yakışıklı olmak da şart değildir. Bu işlerde ağzı laf yapan , canım olmayan , sebep sonuç ilişkisi kurabilen , empati yapabilen kişiler kazanır.
- 1 yıl
O zaman size bol şans ben ne yaparsam yapayım olmadı istemiyorum da artık yoruldum
Cevap sahibi1 yıl@KelebekBlossom öncelikle size yurudugumu düşünüp de sinirlenmeyin. Pes ettiğinizi görmek beni gerçekten üzdü. Ama sevgilinizin olmamış olması sizin çok iyi niyetli birisi olduğunuzu gösteriyor, benim etrafımdaki birçok kız ve erkek sırf belli yerlerini mutlu etmek için sevgili oldular. İğrenç birsey. Belli ki siz öyle biri değilsiniz. İşte bu yüzden sevgiyi asıl siz hakediyorsunuz. Eminim gönlünüze hitap eden kisiyi bulmak , ona sarilmak , onunla mutlu olup onunla üzülmek, ayni yastiga bas koymak size cok yakisacaktir🙂."ne yaparsam yapayım olmadı" dediniz. Gonlunuze hitap eden birini bulmak icin neler yaptınız? Yardımcı olmak istiyorum. 🙂
- 1 yıl
Valla bazen burada yeni konuşmaya başladığım mesajları görsel yayınlıyorum aşırı modum düşürdükleri için şansım yok ondan olmuyo daha da istemiyorum hayat yordu
Cevap sahibi1 yıl@KelebekBlossom birsey sormak istiyorum , yaşınız gerçek mi yoksa öylesine mi yazdınız?
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen yaşınızı alay etmek için sorduğumu düşündünüz, yaşınızı 32 olmasi belki de fazla seçici olmanıza sebep oluyor olabilir, insanlar 30 lu yaşlarında fazla seçici oluyormuş, ben öyle duydum.
- 1 yıl
Salar mısın darlaniyorum
Cevap sahibi1 yıl@KelebekBlossom tamam , son birsey soyleyecegim, sen sevgilinin olmasını istemiyorsun , düşün yani benim gibi sevgili degil de normal bir insanla bile birkaç cümle konuşmaya tahammülün yok , sevgilin olsa zaten tahammül edemezsin, yalnız olmayı seviyorsun, yani istesen sevgilin olur , ama SEN İSTEMİYORSUN. Kal sağlıcakla.
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer gelecek vaad eden ciddi bir ilişkiye başlamak istiyorum diye belirtmiş olsaydın, sana görüşlerimi yazardım.
Ama sevgili bulmak istediğini yazmışsın.
Amaç ne; illa biri olsun ben sıkıldım mı diyorsun, vakit geçirmek mi diyorsun, gelecek vaad eden bir ilişki mi istiyorsun, ilerde evlenmek mi istiyorsun?
Daha bunu bile belitmemişsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBol bol ortamlara indirmem lazım yani ortamlardan uzak durduğun zaman hiçbir şekilde bulamıyorsun hani şöyle bir laf var ya Oturduğum yerden kısmetim ayağıma gelir mantığına geliyor ki böyle bir şey Mümkün değil sosyal Ağın geniş olmalı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Sevgili öyle manavdan alınacak bir şey değil 😀 eger acele edersen yanlış insanla tanismis olursun.
Sosyal olman lazım kursa yazıl ne bilim konser vs etkinlikler varsa onlara git10 Yorumla
1 yılBence en iyisi yeni ortamlara girmeye çalış biraz sosyal olunca insan ister istemez biriyle tanışıyor, kendin gibi davran çekinme zaten zamanla denk gelir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİlgi alanlarına uygun ortamlara gir, konuşkan biri değilsen bile ulaşılabilir görün, ön yargılı olma insanlara şans ver ve kendini sunma şeklini iyileştir.
10 Yorumla
1 yılya buluyorsan sana açık ve dürüst olmuyor geçmiş aldığı hasarlar yüzünden tam tersi karakterinde taktik yapıyor çok yazan birisiyse az yazıyor , peşinden koşturmaya uğraşıyor ee sen hasarına rağmen çabalıyorsun karşında ki başka amaç peşinde 3 günde soğuyorum bazen 1 günde olmaması daha iyi sanki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Acele etme. Kalbinin sesini dinle ve kutunu sık sık yokla ve kasma kendini, gevşe biraz. Mesaj kutunu tabi ki… 😉😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılArkadaş ortamın olmalı bir çevren olmalı arkadaşların varsa onların çevresinden bulabilin ya da sosyal medyadan bulacan..
10 Yorumla Bunun için tavsiye vermem çünkü gereksiz bir çaba, nasipte varsa o kişiyle yollarınız bir şekil birleşir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSosyal olmayan insanlar için daha çok sosyal tanışma platformları veya uygulamalar var, Onlara girin, hayırli olsun :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYaşın genç, sevgili bulmak için acele etme. Karşına düzgün insanlar muhakkak çıkar.
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBende senin gibiyim ciddi bir ilişki istiyorum flört takılmalik istemiyorum onları mesela
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSosyal biriysen dışarda ortamın çevren varsa illaki denk gelir
10 Yorumla
1 yılSevgiliyi ne yapacaksın ya adam gibi birini bul onunla yuva kur ya da yalnız kal keyfine bak
10 Yorumla
1 yılKafanı dinle. Sevgili olduğun da pişman olacaksın. Güzel günler geçir..
10 YorumlaBulmak için ararsan bulamazsın bence akışa bırakmalısın.
10 Yorumla
1 yılSevgilim yok olsun diye sevgili yapma. Aşık olduğun biriyle sevgili ol...
10 Yorumla
1 yılArkadaşlarının tavsiye edip tanıştıracağı birisi olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. en iyi ilişkiler genellikle beklenmedik anlarda ve doğal akışında ortaya çıkar. Kendine iyi bakmaya ve hayatının tadını çıkarmaya devam et!
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama çok sıkıldım yalnız olmaktan sadece 1 sevgilim oldu başka da olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAzar gibi siteler var ama ne derece güvenilir bilinmez
30 Yorumla
1 yılboş ver sevgili bulmaya gerek yok başlı başına dert çok seviyordum aldatıldım onun yüzünden psikoloğa gittim kaç gece uyuyamadım sınavlarım kötü geçti sonra toparladım ama travma kaldı değmiyor zamanına yazık oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArayınca istiyince olmuyo mecbur bırakıp pes etmen ferek. ama istemiyosan da sürekli arama modunda ol ters psikolojş sjdkd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Karakterinden emin olduğun birini bulacağın bir ortam bglacaksin da konuşacaksın da bir sürü ıvır zıvır işler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu yaşta ne sevgilisi?
Okul ve derslere yönel 👍
okul bittiyse iş olayını çöz erkek kolay.
20 YorumlaSevgili bulamayan kız mı olur gider isterdiğini alır senin sorunun bizde var asıl skksksl
11 Yorumla
Soran1 yılDjjdjd
1 yılHayat dersimi bu ne oku oku bittmedi🤣ellerine sağlık diyeyim bari🤣
11 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılnapacaksın sevgiliyi söyle ailen efendi birini bulsun evlenin temizinden
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Reelden çevrenden arkadaşlarından sanaldan bulabilirsin
10 Yorumla
1 yıl121 erkek cevabı. Yeterince açık bence cevap. Elini sallasan ellisi değil elli bini gelir bu piranaların🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBura niye olmuyor. Burasi kotu bi yerse sen biz kotulerin arasinda olma iyi insanlarin oldugu yere git
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÖnce aramaktan vaz gececen umudunu kırılacak çaresiz kalacak sin ondan sonra zambakalr isisz yerde yetişir
00 Yorumla
1 yıl34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü isen eğer.. olur bak bizim iş kız 🤪
00 Yorumla
1 yılOrtamın yok ve burası da olmazsa, ağaca sürtecen. Ya da tanrı, topraktan çıkarsın sana bi tane
00 Yorumla
1 yılbu kadınlar için zor değil. buraya sevgili ariyorum yazsanbyeterli. direk olarak 10 tane aday çıkar. biri de benim. hadi sevgili olalım
02 Yorumla- 1 yıl
@yaralım43 benim isim gucum düzgün. param cok. var mı talip? aldatmamda mülayim biriyim. spor yapıyorum falan
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılSen kız halinle bulamıyorsan ya çok güzelsin ya da vasatın dibi
02 Yorumla
Soran1 yılBenim sorunum kimseyi tanımıyorum bir ortam dahi yok önceden olunca bana yakın olan her erkek neredeyse bir şey hissediyordu
- 1 yıl
Dikiş nakış kurslarına git
1 yılkız arkadaşın var mı? genelde kız arkadaşlar yapar yanındakine erkek kankalarını
06 Yorumla
Soran1 yılOnlarında yok ki erkek arkadaşı hepsi kız
- 1 yıl
üniversiteye gidiyor musun ortamın nasıl
Soran1 yılYok gitmiyorum bütün gün yks ye hazırlanıyorum
- 1 yıl
hmm evdesin
o zaman ssevgili boş ver dersine çalış
ama fb yapabilirsin haftada birkaç kere sevişisirsen iyi gelir rahatlarsın ders ortamı çook sıkıcı biliyorum
Soran1 yılYok öyle bir şey hayatta yapmam ben
- 1 yıl
o zaman derslerine odaklan küçük kız
- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılNasipse önüne çıkar ben daha yeni sevgilli buldum oda karşıma köpek kedi sahiplenme muhabbetine çıktı petlepiden buldum nasibin kısmetin nereden çıkacağa belli olmaz..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzle sevmeye odaklan… kendine odaklan … sevgili arama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılgit kahvedünyası starbuks gibi yerlere biraz takıl
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGünümüzde ki en büyük sorunlardan biri insanların yeni kişiler tanıması
10 YorumlaBenden gece evden çıkmam bir yere ortamim yok aracı vesile olacak birileri yine yok bu sorumluluğu altina kimse girmek istemiyor bilmiyorum Allah'a Güveniyorum
10 Yorumla
1 yılarkadas edin ondan o ondan o ortam vs vs derken halledersin ama arayınca bulamazsın aramazsan bulabilirsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bende bulamıyorum sanırım Allah beni yalnız olmakla cezalandırıyor
00 Yorumla
1 yılİnstagramda derbederberk diye bir eleman var sevgili arıyor ilgilenirsen yaz ona.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Söyleyen olduysa bana da söylesene yıllardır bulamıyorum
00 YorumlaTavsiyem, s2tir et. Bulsan ne olacak ki? Boş yere kafa ağrısı.
00 Yorumla
1 yılkendi özelliklerini ve durumunu anlatan bir mesaj yazarsan somut tavsiyelerim olabilir
00 Yorumlaİstersen tanışabiliriz diyeceğim ama kabul etmeyeceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
1 yılAslında burası tam sevgili bulma yeri ama kötüsüne denk gelirsen hiçbir şey olmaz 😃
00 Yorumla
1 yılBulunduğun yerde avm falan yokmu çok git dolaş
00 Yorumla
1 yılGerçek bir sevgiliden mi bahsediyorsun yoksa sanal bir sevgili mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. Bana da lazım ciddi sorumluluk alabilen biri detaylara bakılır konuşarak 😂
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılAceyele gerek yok. Sen eğitimine odaklan. Karsina illaki düzgün birisi çıkar
10 Yorumla - Devamını Gör (135)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat