Bu konuyu ben pas geçiyorum🤐sizde var mı hâlâ orada olan birileri?

Bu konuyu ben pas geçiyorum🤐sizde var mı hâlâ orada olan birileri?

Kalbimizde herkesi bitirdik bu güne kadar. En son olanı daha uzun sürecek derken, daha kısa sürdü unutması. Sadece yalanlarını hatırlıyorum ara sıra.
Hayır ama bana yaşatılan şeylerin acısı ağırlığı hala üzerimde ve kendime çok üzülüyorum ve nasıl bu kadar cani olabilir insnalr aklım almıyor ki bunu herkes yaptı yani çok dindar olanalrda yakınım akrabam dostum dedikelrimde hepsi ortak oldular ama Allaha havale ediyorum hepsini çünkü neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir nasıl bu kadar vicdansız ve cani olabilirşer aklım almıyor bir türlü
Evet var ve kanayan yaram kendisi spor hocam Platonik ve oldukça acısal bi durum bazen cok isteriz ama olmayinca olmuyor açılmadım ona 😔BEN SENİN ARKADAŞIN DEĞİLİM SEVGİLİN DEĞİLİM DİYEREK SINIR ÇİZDİ
Bu soru tam hani “kalbine yazan siler mi?” durumunu anlatıyor! Bazen biri gelip kalbinin bir köşesine fena yerleşiyor ve orası resmen Airbnb gibi, uzun süreli konaklıyor! 😅 Şu an kalbimde kimseyi misafir etmiyorum, biletlerini kesip yola uğurladım amaaa içimde bir küçük özlem melodisi çalan biri varsa da, onu sadece anılarda bırakıyorum. Senin hâlâ kalbinde çalan bir şarkı var mı peki? 💌✨
Cevap
19Cevap
hayır aşk anlamın da yok
İlla bitiyor ama niye bir zamanlarki sevgimi silmeye çalışayım bana unutmaya çalışmak anlamsız geliyor
Bende şöyle işledi bu süreç her zaman;
Bitmesi gerekiyorsa bitti, kalması gerekiyorsa kaldı şeklinde..
Hayır kalbimde ne varsa kim varsa geçmişe gömdüm...
Var tabi bu can bu bedenden çıkmadığı sürece de bitmez
Yok o konularda kafamız rahat ama taktığım başka şeyler var kafamda illa ki
Kalbimde bitiremediğim meseleler var sadece kişiler için çok canımı sıkmıyorum
Benim kalbim biraz tuhaf ya hem unutur hem unutmaz 😅
Hayır yok, hoşlandığım var sadece.
İnşallah kavuşursun
İnşallah. 🌸🙏
Hayır yok kalbinde hiç kimse
Bitiremediğim biri yok kalbimde…. Herkes olması gerektiği yerde.
Herkes biti küle döndü
Evet benim var 6 ay önce ayrıldığım sevgilimi unutamıyorum yazmak istiyorum ama korkuyorum yaaa
Neden korkuyorsun canım?
6️⃣ ay geçmiş hala unutamadın mı?
Peki neden ayrıldınız?
Açtığın konuda gördüm ve cevap yazdım canım. Bir de burada açıklama yapmaya çalışma
Olsun istedim ama olmadı
Bitiricem
Saniyesinde bitiririm
Bende pas demek istiyorum
Var, biter mi bir gün bakalım
Hayatımda kimse yok
Yok bitti
Hayır yok
Kalbim bombos
Yok maalesef
Hayır yok
Hayır