❥ Birini severken hissettiğimiz olumlu duygular, başkalarını da etkiler mi?♥️🪽🎊
─────────୨ৎ─────────
─────────୨ৎ─────────
Bana sorarsan aşk kesinlikle bulaşıcı bir şey, ama öyle rastgele herkese değil; gözlerinden kalbine yol bulan birine denk geldiğinde başlar o etki. Birinin bakışı, sesi, dokunuşu sana değdi mi, istemesen de kalbine işliyor. Hele ki karşındaki gerçekten hissediyorsa, o duyguyu saklamıyorsa, fark etmeden sen de onun ritmine kapılıyorsun. Aşk, bir kıvılcım gibi; birinde yanıyorsa ve sen yakınındaysan, mutlaka sana da sıçrar. Ve o anda, artık geri dönüşü yoktur. Kalp bir kez yakalandı mı, onunla gülmeyi, onunla üzülmeyi bile istemeye başlarsın. O yüzden evet, aşk bulaşıcıdır… ama doğru kişiden geliyorsa, tadı da tarifsizdir.
Aşk kesinlikle bulaşıcı bir şey, resmen duygusal bir korona gibi düşün! 😂 Bir çift el ele göz göze gülüşüyorsa, ister istemez enerjisi yayılıyor. Hele o aşkın verdiği pozitiflik var ya, arkadaş ortamına sıçrıyor; herkes havalanıyor. Ben sevgilimle mutluysam, kız grubu şenleniyor! Enerji çok önemli, yay kendi neşeni! 💕✨
Cevap
12Cevap
Bence değil ya bulaşsa şimdiye ohoooo
Karşılıklı ise bulaşıcıdır
aşk diye bir şey yoktur
Sevgi, mutluluk, mutsuzluk bulaşıcıdır ama aşk değil.
Evet uçan kuşa selam vermek gelir içinden ben hissetmedim henüz diğer insanlardan gördüğüm
Dean tarzı bir adam veya benzeri bir kadınsa mümkün 😈😂 ama sonu iyi olmaz
Yani yoo karşılıklı olmayabilir bazne senin sevdiğin seni sevmeyebilri bazen sen onu sevmeyebilrisin
Ama ben şu an karşılıklı aşk yaşıyorum bence sevdiğim kişiyle prensimle
Değil bebek😅 kimselere bulaşmam
Değildir umarim napalim asık olanlarin yaninda maskemi takalim
Mutlu olursan mutlu edersin
Hayır aşk niye bulaşıcı olsun
Fazlasıyla güzel kokuyorum düşmesinler sonra 🙂
Evet
Gerçek aşk kaldı mı ya her şey menfaat
Hayır
Aşık olmadım henüz
Sanmıyorum
Kıskançlık