Red yedemk ve kızı anlamamak?

Selam ocelikte sevdiğim kıza hoşlandığımi arkadasim iletti ve kız istemediğini söyledi sonrasında kız ilk hafta normal gayet güzel davrandı ama sonrasında hep görmezden gelme Sanki çok kotu bisy yapmışım gibi (açikmakla) ve kızı anlamıyorum biri şunu anlamlandirabilirmi veya neden olduğunu aciklayabilirmi. bide ekstra olarak kızın en yakın arkadaşı beni kardeşim gibi olduğum kızdan hoşlandığımi felan söylemiş kıza (hoşlanmıyorum kardeş gibi) kardeşim gibi dedigimlede o kadar dikkat ediyorum ki her sözüme ama yinede sevdiğim kızın arkadasinin boş insanlığı yardımcı olursanız çok sevinirim
Güncellemeler
1 yıl
Bide ekstra olarak red yedikten sonra1-2 gunsonra aynı siniftayiz zaten matematiğim çok iyidir hiç anlamaz matdan hiç ayrılmaz arkadaşının yanından geldi önüme oturdu hocaya kalem vermemde bile yaa emre ya yapmıştı orada galiba. Bisy var demiştim ekstra olarak söylemek istedim. bide bu kızdan daha önce çok yakın bı arkadasim hoslanmisti oda red yemişti sonra o çocukla aram bozuldu ben bu kıza açıldım olmadı
Red yedemk ve kızı anlamamak?