24 yaşında hiç sevgilisi olmamış birisi var ve evlenmek istiyor ben ondan baya büyüğüm. Mantikli geliyor tecrübesiz hayattan gol yememiş biriyle evlenmek sizce mantikli mi
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yıl24 yasındakine cocuk mu diyorsun sen? Hahanxkxmx kızım sen iyi misin, asagıdaki amcaları ne yapacaksın , en duzgun erkeklerin yas aralıgı boyle zaten. Erkeklerin yaşı buyudukte zeka seviyesi ⬇️
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ya. O dediğine katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSen yaşlandığında aldatabilir. Fiziğine cazibene ve libidona güveniyorsan evlen.
12 Yorumla
Soran1 yılLibido olayı bende yok bence ya hayırlısı
- 1 yıl
O zaman senle en fazla 20 sene sadık takılabilir sonra senden daha gençlere yönelebilir. Ben olgun seviyorum o da öyle biri ise sana sadıkta kalabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBence mantıklı değil. Çocuk büyütmek gibi bir şey bu
013 Yorumla
Soran1 yılEvet bi tarafimda öyle diyor.
- 1 yıl
Erkeklerin birçoğu 30dan sonra olgunlaşmaya başlıyor. Belki enerjisi fiziği seni cezbediyor olabilir ama bir süre sonra mantıksal olarak anlaşamayacak duruma gelebilirsiniz
Soran1 yılYa o evlenelim ev alalım araba alalım gezelim. Oğlumuz olsun modunda. Yani böyle saçma sapan fikirlerle gelmiyor bana. Düzgünce konusuyor. Benden daha olgun konusuyor hatta. Olgun olmayan tarafıysa arada yaş farkına rağmen bana kendimi seçenek gbi hissettirmesi. Eğer ben bi seceneksem git kendi yasitinla ol diyorum. Yalvar yakar moduna geçiyor bu kezde
- 1 yıl
Bence şu an çok çocuksu davranıyor. Geleceğinle ilgili karari sen vermelisin fakat bende o yaşlardan geçtim ve şu an ki aklımla düşününce çok çocuksu davranmişiz.
Soran1 yılO ciddiyetini göstermeye çalışıyor işte. Karar tabiki bende. Ben korkuyorum sadece. Şu an iyi hoş ileride ne olacağız diye
- 1 yıl
Söyle yapabilirsin. Daha iyi tanımak adına sinirli mutlu gergin heyecanlı korumaci olması gereken anını kriz anındaki tepkilerini senin ona kızdığında verdiği tepkileri ölç. Gerçek yüzü o anlarda çıkar ortaya
Soran1 yılBen ona kizdigimda kendini savunmak için saldırıyor. Yaş konusunda ya da benim sinirlsrima karşı. Yalan degil
- 1 yıl
Birçok duygu anında tepkilerini ölçerek ve kendine göre yorumlayarak kararını verebilirsin
Soran1 yılNe yapacağını bilelemdiginde saçmalıyor sanki. Nerden tutabilirim diye bütün kozlarını oynuyor gördüğüm. ve lafını da bilmeden konusuyor bazen
- 1 yıl
İşte bunlar hep toyluk belirtileri. Sen bundan ayrılamazsin ha
Soran1 yılNiye öyle dedin. evet toy belli oluyor ve bazen ondan da mantikli geliyor. Profesyonel yalan soyleyemiyot mesela hallerinden belki oluyor
- 1 yıl
Yav sen bu şekilde mutlu olamazsın. Kadın erkegin güçlü olmasını ister koruyucu sahiplenici olmasını ister merhametli olmasını ister. Aranizdaki yaş farkı ve olgunluktan dolayı bunları sana yapamaz yapsa bile senin kabullenmen kolay olmaz. Evlilik kısa vadeli bir iş değil. 20 yıl sonra ne olacağını öngörerek karar vermelisin
Soran1 yılEvet. Ama benim yaşıtlarım bu konuda mal gni. Bu düzgünce evlilik istiyor herseyi planlıyor. Buda güzel geliyor bana. Mesela gereksiz gördüğü şeyleri bile yaparız bi şekilde diyor hoşuma gidiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMantıklı en azından hiçbir şey olmasa 5 sene performans ve ilgi garantisi var.
06 Yorumla
Soran1 yıl😂 hiç fikrim yok ama ileride beğenmezse sıkıntı sanki
- 1 yıl
Hayır beğenir. Zaten onların olayı o. Sen yeter ki en başından itibaren otoriteni ve duruşunu kaybetme. Sana özel sırlar verebilirim yazarsan.
Soran1 yılOnların olayı derken
- 1 yıl
Olgun kadın seven genç erkeklerin..
Soran1 yılNe yapmalıyım. Normalde aşırı düzgün biri. Yakında olayı resmiyete dökmeyi düşünüyoruz ama bazen ağzından saçma sapan şeyler çıkıyor. Kendimi seçenek gibi hissettiriyor
- 1 yıl
Tamam işte yaz anlatayım. Zaten bir günde olacak bir şey değil bu iş
1 yılTecrübesiz olan kendi gibi tecrübesiz ile evlenmeli
01 Yorumla
Soran1 yılBenimde tecrübem yok ilkim olacak. sadece ben hayata karşı yorgun hissediyorum o daha heyecanli
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer ben onu eğitirim ustalaştırırım diyorsan olur.
Bende tecrübesiz hatunları seviyorum. Onları eğitmesi keyif veriyor bana. Cinsellikte de zirveden başlıyorlarlar sonra tamam sen oldun diyip salıyorum mesela
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Bence senin gibi ne istediğini bilen istekli bir kadın için zor olucaktır
010 Yorumla
Soran1 yılBende kimseyle birlikte olmadim ilkim olacak sadece ruhsal olarak ben yorgunum o enerjik
Soran1 yılSıkıntı ben 31 yasindaym
Soran1 yıl24 yasinda
Soran1 yılCinsellik hakkında hiç fikrim yok.
Soran1 yılNasıl yani
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılTercih meselesi daha gözü açılmamış hayat görmemiş sen değerlendir işine yarar mı
00 Yorumla
1 yılTecrübeli olandan korkacaksın. Tek kadin yetmez sürekli aldatır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok daha iyi olur onu sen kendin için istediğin gibi yetiştirebilirsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkek daha büyük olmalı ama yinede karar sizin sevip değer veriyorsa bize mutluluklar demek düşer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Evliliğin ne olduğunu bilen biri ise evlen
18 Yorumla
Soran1 yılEvet evlilik. bilinci benden daha fazla. sanki
Soran1 yılYani konuşunca benden daha aklı başında konusuyor geleceğe dair. O yüzden zaten kestirip atamiyorum. Eğer evlilik konusunda çocuk gibi gelse bi dakika konusmazdim
Soran1 yılOnda tek emin olamadığım şey evlilik niyetini almış sanki ben olmasam da başka kızla evlenebilir gni geliyor olması beni biraz düşündürüyor. Ben o olmazsa herhangi biri olur diyemiyorum ama o inkar etse de öyle hissediyorum. Ama evlilik. ixinde uygun geliyor açıkçası bunlara ragmen
Soran1 yılYa Şu an duygu karmaşası hali var. Ne hissediyorum hiç bilmiyorum. O da evliliği çok güzel anlatıyor
Gizli Üye(18-24)1 yılEn azından cinsel hayatını değerlendirmiş olursun
02 Yorumla
Soran1 yılYani cinsellik hakkında hiç fikrim yok açıkçası
Cevap sahibi1 yılAkranlarindan iyi olacağı kesin ama
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır değil dili yanmamış erkeği ne yapacaksın ki?
011 Yorumla
Soran1 yılBenim gibi ruhu emilmemis en azindan. Bi çabası gayreti var ilişki icin
Cevap sahibi1 yılJenerasyon farkı çok fazlaaa
Soran1 yılEvet fark var cidden nasıl olacak bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBu yüzden zorlanacaksın senin yaşın kaç bu arada?
Soran1 yılBen 31 yaşındayım o 25
Cevap sahibi1 yılÇok genç değil mi 😆
Soran1 yılÖyle bende uygun görmüyorum ama aile olmak üzerine ilerliyoruz Şu an . Kendim bu fikri kabul edemiyorum ama ileride nasil olacağız diye düşünüyoruz
Cevap sahibi1 yılİleride herhalde yaşı biraz daha genç olduğu için toy hala pişmemiş bütün ilklerini sende yaşatıp oturacak
Soran1 yılYani. iste ilki olacagim. icin daha etkili olmaz mi. sence
Cevap sahibi1 yılEtkili olmaz ilkler unutulur bu hatayı yapan çok oluyor birisinin ilki olmak güzel bir şey ama devamı gelmez
Soran1 yılYa biz evlenmeden yatacak değiliz ki. Ben her konuda ilki olacsgim evliliği yürütebilir miyiz bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKarar senin kararın istersen kendine göre yetiştir seninle çiçek açsın ama ilerde ıkıntı yaşama tecrübesi olmayan çok acemi ve cahil olabilir
00 Yorumla
1 yılSen yaşlanınca gözü dışarı kayar demedi deme
012 Yorumla
Soran1 yılEvet bende bi tık ondan dolayı tedirginim
- 1 yıl
Emin ol böyle olacak şimdi onu sana çeken olgun görüyor seni ve aklı ile değil libidosu ile hareket ediyor buna emin ol bu od oyuncak değil yanlış yaparsın
Soran1 yılYa bilmiyorum ki. Söylüyorum ama anlamıyor. İstiyorum modunda
- 1 yıl
Çocuk işte çocuk nasıl cklota için ağlar laf anlamaz sen anls o anlamıyor ise iletişimi kes ilgisi hoşuna gitmiş belli ki
Soran1 yılYa öyle bende aynisini diyorum. Ama şu an evlilik aile tanışması modundayiz. Yani o aşamaya geçmek üzereyiz sadece ben frenliyoruk
- 1 yıl
Yaşın kaç? Kendi yaşında birini bulmalısın iletişimi kes
Soran1 yılBenim yazım 31 o 24
- 1 yıl
Valla belki üstüme vazife değil ama çocuk mu büyüteceksin
Soran1 yılYa haklısın bende o durumu istemiyorum ama artık ilgimde var. Ve iyi bi eş olacağına inancım da var gbi
- 1 yıl
Başkasını seversin boş ver hem nasıl tanıştınız
Soran1 yılÇalıştığım yerde denk geldik yani o bi defaligina gelmisti
- 1 yıl
Ben söyleyeceğimi söyledim son karar senin
1 yılsenin yaşın kaç daha önce cinsel deneyim ya da evliliğin oldu mu
09 Yorumla
Soran1 yılHayır cinsellik bende de yok. o da benim ilkim olacak
- 1 yıl
yaşlar kaç canım
Soran1 yıl24 31.
- 1 yıl
cinsel anlamda seni tatmin edip edemediğin test ederek öğrenebilirsin ancak lakin yan yana durduğunuzda onun eşi gibi değil ablası gibi durabilirsiniz
Soran1 yılYa küçük görünüyorum. Bu konuda sıkıntı yok. Genelde 20likler teklifte bulunuyor zaten. Artık görseli geçtim ben
Soran1 yılCinsellik konusunda benim fikrim yok ki. Onun derecesini dusuneyim
- 1 yıl
bunu onunla sanal cinsel muhabbet ile görüntülü ile yapabilirsin
Soran1 yılYok bu yaşıma kadar yapmadım bu saatten sonra da yapmam
- 1 yıl
neden bence zevkli ve en azından tecrübesini test edersin erkeğin
1 yılmantikli ama sen kac yasindasin ona bagli
02 Yorumla
Soran1 yılBen 31 yaşındayım. O. 24. Kız arkadaşı olmamış üzülmemis bi insan olarak. goruyorum
- 1 yıl
o zaman karısı ol üzme. o da seni el üstünde tutsun kraliçesi yapsın
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hele seviyorsan tam gaz git lütfen.
07 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama ondan emin olamıyorum. Sanki evleneyim gitsin diye düşünüyor bazen
Soran1 yılSiniyorum bazen o kadar tatlı ki. Diyorum bu yaşta benden bin kat olgun. Biz evlenebiliriz diye. Bazen de bakıyorum saçma sapan konusuyor. Sen olmazsan ben ne yapacağım 1 sene daha kimseyle konuşman diyor mesela. Saftirik demiyor ki bundan sonra bana çok zor okur hersey diye. Yani süre veriyor saçma sapan. Diyorum da zaman belirtme bigun başkası olur konuşmalarına girme öyle olursa ben bırakırım seni diye
Soran1 yılSubay. İşi iyi. Düşünceleri güzel. Yani ev alırız şunu yaparız bunu yapariz modunda. Benim paramı hesaba katmadan konuşuyor
Ki benim arabam var ama araba işi tamam bile demiyor ileride yavaş yavaş hepsini alırız modunda
Soran1 yılInsallah teşekkür ederimm
1 yılzevkine düşkünsen seni tatmin etmez
01 Yorumla
Soran1 yılYa ben kimseyle birlikte olmadim. benimde ilkim olacak o konuda sıkıntı yok
1 yılErkek icn mükemmel olur ama senjn icn bilemedm
00 YorumlaMantıklı
Seni sevenle evlen00 Yorumla
1 yılyatakta da seni doyuramz bu
00 Yorumla
1 yılBenimde kız arkadaşım benden 5 yaş büyüktü takma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Golü sen atıp çocuğun hayatını s... cen demi😁😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSen atarsın golleri bacımsu
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle olacak gbi
- 1 yıl
Beline kuvvet balımsu
Gizli Üye(30-35)1 yılSen tecrübeleeini ona aktarırsın
02 Yorumla
Soran1 yılTecrübem yok ki
Cevap sahibi1 yılOzmn beraber tecrübe kazanırsınız
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır olgun erkek bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılevlen ablası bişey olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılYasin kaç
06 Yorumla
Soran1 yıl31 yadindaym
- 1 yıl
Zor bı ilişki şu an gözü açılmadı ama açılınca sende kalacağı malum
Soran1 yılDoğru başkalarına kayar demi
- 1 yıl
Kayar bence ben öyle düşünüyorum açıkçası erkeğin yaşının büyük olması mesele değil ama küçük olması mesele ki hele bişi yaşamamış taze toy birinde baya büyük mesele
Soran1 yılValla bilmiyorum. Böyle düşünüp reddetmemi de saçma buluyor. Bide benden daha olgun düşünceleri var nasıl olacak bilmiyorum
- 1 yıl
Bişi diyemem
1 yılSen kaç yaşındasın ki
04 Yorumla
Soran1 yılBen 31 yaşındayım
- 1 yıl
Bı ben sevilemedim ya valla sen yaşına bile bakmadan istiyosun helal
Soran1 yılYa yaş konusuna takılıyorum ama ne yapayım. Nasip neyse o artik
- 1 yıl
Nasip evet
Sen gol yemissinde ne olmus
02 Yorumla
Soran1 yılBen hayata karşı yorgunum o ise benden enerjik daha duygulu. O yüzden söylüyorum. Daha mı iyi olur bu ilişki diye
1 yılSeviyorsan evlen ne soruyorsun daha
01 Yorumla
Soran1 yılHaklisin
1 yılHayır. Insan önce bir zikilmeli hayati öğrenmeli
01 Yorumla
Soran1 yılOndan sonra mı evlenmeli
Onda illaki vardır tercübe sen az değilsin tabi
02 Yorumla
Soran1 yılBende de onda da yok.
TCRÜBESİZİLE TEÇRÜBE KAZANIRSIN yorulusun
00 Yorumla
1 yılsen bayağı tecrübelisin galiba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılneyden tecrübesiz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Eğitirsin işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mantıklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Seni tatmin edemez
01 Yorumla
Soran1 yılBen kimseyle birlikte olmadim fikrim yok
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sen ciddi misin?
07 Yorumla
Soran1 yılEvet neden
Soran1 yılBüyük bi artışı sadece evliliği gerçekten istiyor. Baba figürü var ve olgun.
Soran1 yılOrası kesin
Evet evlen
015 Yorumla
Soran1 yılEvet olgun bi insan zaten o hali hoşuma gidiyor
Soran1 yılYumurtlama dönemi derken. Anne olma isteği mi demek istiyorsun valla içimde hiç kalmadı anne olma istegi
Soran1 yılSadece bununla garip bi uyum yakaladık
Soran1 yılDiş görünüşü güzel. Kaslı uzun boylu. Ben kendimi bilmiyorum o konuda fikrim gram yok. belki ona yeterli gelmem hiçbir konuda
Soran1 yılKarakteri güzel ama hayalleri falan aile babası resmen çok hoşuma gidiyor böyle konuşması.
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu çok tatlı bir şekilde soruyorsun 🥰 Şöyle söyleyeyim, hayatta en önemli şey gerçekten ruhunun o kişiye ısınıp ısınmadığı! Yaş, tecrübe falan bazen hikaye olabiliyor. Çünkü aşk dediğin şey bazen yaşla, bazen de yaşanmamışlıkla ölçülmüyor 🫶🏻 Tamam, tecrübesizlik bazı şeyleri öğrenirken zaman kaybettirebilir ama sen de zaten hayatı bilen, pozitif birisin; uyum sağlarsan çok tatlış bir dinamik doğabilir! Senin mutluluğun olayın özü, başkalarının ne dediği gerçekten ikinci planda! Yani hiç “mantıklı mı?” diye kasma kendini, kalbinin sesini dinle derim. Ama her türlü, acele etmeden birbirinizi iyice tanı… 🤗