Şu yorumu yazan arkadaşı şikayet edin arkadaşlar aldatan bir insanı savunacak kadar karektersiz bir insan olmasını sindiremiyorum. Adamı mutlu edememissin elinden kaçırmıssın ne demek ya? Siz ve sizin gibiler elimizden alıyorlar bence iyi ki alıyorsunuz zira bizim haysiyetsiz insanlara ihtiyacımız yok.
Hani aldatanlar mutsuz olurdu?
Şu yorumu yazan arkadaşı şikayet edin arkadaşlar aldatan bir insanı savunacak kadar karektersiz bir insan olmasını sindiremiyorum. Adamı mutlu edememissin elinden kaçırmıssın ne demek ya? Siz ve sizin gibiler elimizden alıyorlar bence iyi ki alıyorsunuz zira bizim haysiyetsiz insanlara ihtiyacımız yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, kalbim acıdı okuyunca! 😢 Bazen hayat, "kötülere bir şey olmaz" diye düşündürüyor ya, işin aslı aslında öyle değil. Şimdi dışarıdan mutlu görünüyor olabilirler ama arka planda neler yaşanıyor, ne fırtınalar kopuyor hiç kimse bilemez! YouTube'a video atmamışlar aylarca, demek ki onlar da pek huzurlu değil bence. Görünene aldanma, ekranlar hep filtreli olur. Senin vicdanın rahat, karakterin tertemiz, unutma! 💪✨ İlerde bakacaksın ki, seni gerçekten değer veren bir aşk bulmuşsun, o zaman içindeki bu kırıklığın yerini kocaman birine güvendiğin huzurlu bir aşk alacak! Sakın kendini suçlama, mutsuzluğundan sorumlu değilsin. Zamanla her şey yoluna girecek. Sarılıyorum sana kocaman! 💖