Erkek arkadaşım her tartışmada bitti deyip çekip gidiyor arkasından koşan ben oluyorum?

Merhaba ben 30 o 40 yaşında 1 buçuk yıldır sevgiliyiz son zamanlarda tartışmamızda hep bitti deyip masadan kalkıyor ben gitme diyorum gidiyor bende peşinden koşuyorum yakasından yapışıyorum gitme diye sonra barışıyoruz ben yüzük takalım diyorum bayramda akrabalarımla tanıştıracağım bende dedim Babannem kesim yüzük konusunu açar diye oda hazır olmadığımı söylerim derim dedi bende anladım dedim sonra tartıştık bitti tanışmayacağım deyip masadan kalkmaya çalıştı bende izin vermedim ayağıma vurdu sonra kalktı bende arkasından kalktım gitme dedim durmadı sonra koştum peşinden arabaya zor bindirdim resmen ondan sonra eve geçtik ayrıldık falan dedi bende ağladım çocuk gbi ağlama dedi. Sonrasında yanaşmaya çalıştı seni sevmediğimi mi düşünüyorsun dedi bende konuşmak istemiyorum bu konuyu dedim sonra konu kapandı bişey olmamış gibi davrandık barıştık ama her tartışmamızda bu böyle oluyor sanki hep benimle zorumla ben peşinden koşmasam bitecek gibi bu olay pazar günü oldu ve ben kendime söz verdim bidaha olursa böyle bir durum nasıl hareket etmeliyim sizce ne yapmam lazım

Erkek arkadaşım her tartışmada bitti deyip çekip gidiyor arkasından koşan ben oluyorum?