Aşk hayatimmmmmmm?

Uzun uzun anlaticam bı çocuk var ben bununla çok önce yıllarda sevgili olmuştum sonra ayrıldım yıllar sonra tekrar karşılaştık sözde ama ben buna güvenmiyodum o yüzden bununla konuşmadım kuzeniyle konuştum sonra kuzeniyle ayrıldık ben bu çocuğa yazdım biraz konuştuk olmaz etmez diyip bıraktı beni kuzeniyel olduğum için sonra ben Gine yazdım kuzenine sonra bırakıp çocuğa yazdım gene evet hataliyim keşke yapmasaydin ozurumu de diledim sonra biz bununla sesli konuştuk ilk defa sesimizi duyduk o anlattı ben dinledim ozurumu diledim sevgilisi vardı 4,5 aylık ama biz konuştuk ginede 11,12 gün konuştuk belki daha fazla her neyse bu soğuk yapmaya başladı sonra kendiliğinden şey dedi sana dedi güvenmiyorum birakicakmisin birakmiycakmisin diye test ediyoeum dedi tamam dedim güldüm geçtik aradan 2 gün sonra mesajıma bile bile bakmadı her zaman yapiyo da sonra yazdı telefon çekmedi etmwid dwdi aramıştım ondan dedi sonra işte wp girip çıkmışsın neden bakmadın deidm bişey demedi sonra naptın demiş boş dedim sonra yazmiyosun kızla aran iyi herhal dedim yazdimya ya dedk görüldü attım sonra çoğu mesajları silmiş noldu dedim olmuyo dedi tersiz dedi bende hayır deidm değildim dedim neyse sonrasında dedim ki buna kesin bişey sole bittimi dedim oda biz dedi aramızda bişey yok şu anlık dedi sana yok istemiyorum diyebilirim dedi görüldü attım bundan önceki yazdığım şeylere bişey diyemiyorum diyodu yani bırakmak istemiyo gibi istiyo gibi kafam karıştı çok kötüyüm onu istiyorum yazsam neye fayda diye düşünüyorum aklıma geliyo kızla konusuyodur şu an falan diye sunuda ekliyim biz sevgili olmadik sadece florttuk sevgilisi olmasına rağmen kabul etmiştim onu ne dusunuyosunuz
Aşk hayatimmmmmmm?