Hoşlandığım kızla tanışmak istedim, düşünmüyorum dedi?

Arkadaşlar akşamları otobüsten inip işten gelen bir kız var. Ondan çok hoşlandım ve her iş yerimin önünden geçtiğinde ona bakmadan duramıyordum. Birgün cesaretimi toplayıp karşısına çıkıp konuşmak ve tanışmak istediğimi söylemek istedim. Sonra birgün yanına gidip durdurdum merhaba, sizi rahatsız ettim kusura bakmayın lütfen ama 2 dakikanızı alabilir miyim dedim. buyrun dedi çok efendi ve nazikce karşıladı ama çok heyecanlandım o bile heyecanlandığımı hissetti buna eminim keşke bunu belli ettirmeseydim pişman oldum ama yapamadım sonra biraz toparladım ne iş yaptığını falan sordum yumuşaktan çünkü biraz ürkmüş gibi hissettim sonuçta tanımadığı biriyim ve pat diye yanına gidip durdurdum ve beni tanımıyor kız. neyse sonra ben çalıştığım yeri anlattım kısaca buralarda mesleğimi söyledim yabancı değilim yanlış anlamayın dedim (korkmaması için.) eğer bir sakıncası olmazsa sizinle tanışma ve konuşma şansımız var mı acaba çünkü ben sizden hoşlandım ve etkilendim dedim kibarca. sonra oda kibarca teşekkür ederim ama düşünmüyorum dedi. Ne yapmalıyım bundan sonra, reddedildiğim için bayağı modum düştü fikriniz nedir gerçekten çok hoşlanıyorum o kızdan. unutup yoluma mı bakmalıyım yoksa üstüne mi düşmeliyim biraz. çünkü istemiyorum demedi düşünmüyorum dedi. belkide tanımadığı için bilmiyorum kafam çok karışık.

Hoşlandığım kızla tanışmak istedim, düşünmüyorum dedi?