AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
yalana baglı ama herzamanda yalan soyleyerek ya da duyarak bı ılıskımın olmasını ıstemem cunku ılıskıde guven onemlı
Evet haklısın
hanı bı soz vardır yalanla peynr gemisi yurumez aynı o hesap oluyor
Haklısın
Tabiki hakliyim :D
Bugün arkadaşına gitmek için yalan söyleyen yarın da söyler böyle bir kızla değil evlenmek arkadaş bile olmam
Saygı duyarım ama bu yalana sürükleyen o
Şöyle düşünün kendimden örnek vericem lütfen mazur görün benle evlisiniz ben sizle sürekli sevişmek istiyorum ama siz her gün olmasını istemiyorsunuz bakın şu an beni aldatmaya sürüklüyorsunuz gibi lütfen örneğimi yanlış anlamayınız :)
Verdiğiniz örnek farklı ve aynı şey değil
Hayır aynı
bitiririm birkez olduysa herzaman olucaktır ve kayıtsız kaldıgımız sürece salak yerine konarız yalanı allah affetsede ben affetmem
Yalana mecbur bırakan onun kıskanç ve kısıtlayıcı tavırları zaten :/
seven kıskanır sevmeyende kıskanıyor gerçi ozaman kıskanmayanı bul rahatsız oluyorsanız
Seviyorum başka birisini istemiyorum
ah ah şair derki yıkıldı bu yolunu bekleyen şehir artık gelsende bir gelmesende
Doğru demiş :/
doğruları bilmek kolay asıl olay uygulamak
Haklısın :)
haklı olmakda anlam ifade etmiyor artık
Evet maalesef
neyse uzarda gider
1.5 yıl çıktı pembe bir yalan söyledi bitirdim.2 aydir ayriyiz ve çok pişman yalanla ilişki olmaz !
Uff :((
Güveni sarsıldı. Lakin seni zamanla anlayacaktır, konuşmaması normaldir üstüne gitme
Peki canım
küçük bir yalan affedilir. ama seninki çok pembe değil canım.
Peki ; (
gönlünü alabilrisin.
Nasıl
bir daha yapmayacak kadar güvence vereceksin.
Bu kadar basit bir şey için yalan söylediysen zaten yanlış giden bir ilişkin var.
Haklısın
Yalan yüzünden bitmeyecek de ne den bitecek çok merak ediyorum 😒
Bilmem size sormak lazım
Ne olursa olsun yalan soylememen gerekirdi ben yalan yüzünden ayrıldım ama sevgilini bilemem
Beni yalan söylemeye mecbur bıraktı ben de istemezdim böyle olsun :(
Gitmeyebilirdin ya da bir şekilde huyuna gidip ikna edip öyle gidebilirdin hata sende kusura bakma
Biliyorum hata bende :(
Bu mu küçük pembe yalan. Kıskanç ve kısıtlayıcı ise neden birliktesin ki
Seviyorum çünkü
Ama ilişkiler sadece sevgi ile yürümüyor. Uyum gerek
Haklısın
evet ayrılırım. unutma insanlar için yakalanmadığın sürece her halt serbesttir.
Hmm ama tek suç benim değil :/
yakalanmışsın. ne dersen de pişkinlik olur.
Evet doğru
Saniyesinde bitirirdim öyle ufak bir yalan değil o dediğim şey kusura bakma adam haklı
Yalana sürükleyen mecbur bırakan kendisi
Senden hemen ayrılmalı
Tamam :/
Güvenini sarsmışsın, bir daha yapmayacağına söz ver be yapma. Affeder bence
İnşallah :)
Kısıtlayıcımı?
senin boynunda zincir mi var?
sektirsin gitsin
Kısıtlayıcı evet. Yalan söylemek istemedim :(
Kızların genel yapısı karşınızdaki haklı bile olsa kabullenmiyorsunuz. Yaptığın yorumları okudum da adamın sevip kıskanmasını seni göndermek istememesini bile suçlu buluyorsun. Yalan söylemek yerine gel beraber gidelim demeliydin. Burada hatalı olan sevgilin değil sensin. Sizin gibilerden nefret ediyorum.
bir daha nerdesin? sorusuna vereceğin cevaba hep şüpheye yaklaşır ve güvenmez. Ayrıca yalanın rengide olmaz.
Off :(( eğer öyle olursa ben dayanamam
Yalan ile ilişki yürümez
Bir kereliğine mahsus bir durum olsa da mı?
Yalan söylemen değil mesele. Artık sana güvenemeyecek olması üzen
Yalan bir kere söylenecek birşey değildir.
kücük bir yalan dedigin seyde erkek geçiyor bu yüzden konusmuyodur
Sanıyorum ki ondan evet haklısın
oncelikle cok kotu bise yapmissin.
unutma ki iliskide guven vermek cok onemli. ve sen bu guveni sarsmissin. erkek arkadasinda kiskanc ise vay senin haline
Off off bunun tek sorumlusu ben değilim :(
yani , olabilir ama sevgiline söyleseydin keşke. madem sevgilin kıskanç gitmicen. sevgilin ondan kıymetli mi?
Tabi ki kıymetli değil. Yaptığım hatanın farkındayım
ins araniz duzelir. bence sen vazgecme ara , mesaj at.
İnşallah teşekkür ederim :)
Yalanın pembesi beyazı olmaz ilişkilerde güven çok önemlidir eğer bir şey olduğu zaman güven kaybına neden olur ayrılmalara sebep olur. Ben çok ilişkimi bitirdim bu yüzden.
Offf ya :(
ufak da olsa güven sarsıyosunuz, dikkat edin bu tip şeylere
:(( öyle oluyor
ben olsam bende konuşmam senle. küçük pembe 1 yalan değil bu
Beni mecbur bıraktı istemezdim böyle olsun :((
kimse kimseyi bu konuda böyle saçma 1 mecburiyet içinde bırakmaz. gelemem diyebilirdin. niye söz verdiğinide anlamış değilim
Arkadaşım ısrar etti ben de kabul ettim
arkadaşını sevgiline tercih etmişsin o sözü vererek yapacak 1şey yok
7/24 onunla vakit geçiriyorum zaten biraz da arkadaşlarıma vakit ayırmalıyım
erkek arkadaşlarına izin olmadan ayırmamalısın. empati yap, o sana evdeyim derken 1 kız arkadaşının doğum gününe gitse ne tepki verirdin?
Samimi olarak söylüyorum kendimde suç arardim niye bana yalan dedi diye sonra kıyamet kopardı :)
oda şu an kendinde suç arıyor olmasın :) kıyamet koparmak yerine sakin olmayı seçmiş kendisi
:)( umarım öyledir sessiz kalmasın ama ben onunla kavga etmeyi özledim
mesaj at, ara, rahatsız et, sesini duymak istedim kapatmak istersen kapatabilirsin alo deyişinde yeter vs. gibi şeyler yapabilirsin komik ama güzel olur
Yapıcam bakalım ne olacak :)
gönlünü al işte çocugun 1 şekilde hatalığı olduğunu söyle elbet seviyorsa döner
İnşallah :)
hatalığı nedir ya kafam nerdeyse. hatalı olcak o. Kısaca Allah sevenleri ayırmasın
Amin inşallah :)
Yalan söylendigi annn bitmistir zaten iliski. Yalan söyledigi icin agzina sicarim ve asla affetmem yüzüne bakmam. Ne hali varsa görsün cikmasin o erkek arkadasinin evinden...
Birincisi affetmek çok mu zor her insan hata yapar. Dinimizde tövbe eden kullar affedilirken biz niye böyleyiz? İkincisi ortam ev değildi
Yalan bana göre affedilmesi en zor olan 2 seyden biridir. Sana bu sekilde yalan söylese güvenir misin bir daha ona...
Aldatmadim onu. Bana yalan söyledi mi bilmiyorum ki aynısı olsa samimi olarak söylüyorum önce kendimi sorgulardım niye yalan söyledi diye sonra tavır alırdım tabi belli bir süre konuşmazdım
Bekara kari bosamak kolay diye bir laf vardir bilir lisin bunu?
Evet bilirim
Iste ayni misal senin dedigin. Benim eski gerizekali salak bana bir yalan söyledi simdi onun bedelini istemedigi sevmedigi bir insanin koynuna girmekle huzursuz bir evlilikle ödüyo...
Ben anlamadım bir şey pardon. Niye öyle oldu ki
Yalan söyledi bana biraktim baskasi ile evlendirdi babasi zorla cefasini cekiyo simdi
Ne yalanı söyledi de böyle ağır bir acı çekiyor
Isteyen biri vardi bunu cok da yilisik biriydi. O cocugun abisi evlenirken dügüne cagirmis bende kesinlikle gitmeyeceksin dedim. Hasbam da süslenmis püslenmis gitmis dügüne. Ben bunu ögrenince kiyamet koptu
Bu yüzden seni vursa haktır bence. Keşke tüm yalancılar ölse.
Kimse kimseye vuramaz
Ben bir senelik iliskimi bitirmistim benzer bir olay yuzunden.
:(( bir şans vermedin değil mi
Hayir tabikide yalani affedersen bir daha soyler
Pişman dır belki herkes hata yapabilir. Dinimizde tövbe eden insan bile affedilirken biz niye affetmiyoru
Sen şu an duygu somurusu yapiyosun. Belki gecmiste defalarcekez kandirdin onu artik nasil inanicak.
Duygu sömürüsü yapmıyorum yanlış anlama. Daha önce yalan söylemedim.
Belkide soyledin nerden bilcek. Artik guvenmez
Aynı şeyi sevgilin sana yapsa naparsın güven tek kullanımlıktır yitirdimi tekrar kazanılmıyo
Samimi olarak söylüyorum önce kendimi sorgulardım niye bana yalan söylemek zorunda kaldı diye sonra tavır alırdım bir süre. Yalan ne kadar kötü bir şey ama beni mecbur bıraktı
Büyük bir güven kaybı bende öyle bitirdim bir de sana öyle yalan söylese tepkin ne olur
Benim önce kendimi sorgulamam lazım diye düşünürüm niye bana yalan söyledi diye. Beni yalan söylemeye mecbur bıraktı ben istemedim böyle olsun :(
Bir yalan dersin iki olur onu kıvırıcam dersin üç olur olur da olur. Yalanla peynir gemisi yürümez
Haklısın isteyerek olmadı :(
bir ilişkide yalan varsa öyle bir ilişki yoktur
İnsanı yalan söylemeye bırakmayın o zaman
Bitirmem.
Vakti zamaninda bende Ona cok yalan soyledim.
Hmm dimi ama :)
Bende yaşamıştım ama ben söylemeyi unutmuştum kavga ediyoduk o sira ondan. Gonlunu almaya bak
Ne yapıcam gönlünü almak için
Git konuş
Tamam
Ne kadar kıskanç olsada sevgilin söylemen gerekirdi cancik
Geçti :(
Bencede geçmiş olsun ama git konuş öyle ergen gibi telefondan arama mesaj atma nerde olduğunu öğren yanına git hoşuna gider onun ozaman
Haftaya kaldı o zaman :/
Yalan söyleyen birine bir daha güvenemem. Bitiririm.
Bu yalanı istemeyerek söylese ve beni yalan söylemeye mecbur bıraktı
Dürüst olmak daha iyidir.
Tabi ki
bu yaptığın pembe yalan mı şimdi düpedüz kuyruklu yalan
Mecbur bıraktı beni isteyerek söylemedim :(
o zaman sevgilini de götürseydin yeni insanlarla tanışmış olurdu
Ne yapıcak ki orada? Kimse sevgilileriyle gelmedi
neden doğruyu söylemedin o zaman? kıskanır diye mi? doğruyu söyleseydin sadece kıskanırdı ama yalan söylediğin için aldatmayı bile aklından geçirmiştir.
Öyle mi düşünmüştür ya :(( hep o kısıtlayıcı tavırları yüzünden öyle oldu
valla sevgilinin günahını almiyim kendimi örnek göstericek olursam evet aldattığını düşünürüm çünkü aldatmak yalanla başlar. bide gittiğin yer senin arkadaşınsa erkek olarak o zaman ooffff ben çileden çıkarım güvenim sıfıra iner. hiç bir dediğine de asla ve asla inanmam sonra da bırakırım bir daha yüzüne bakmam. açık ve net söylüyorum bu kadar da dürüst
Dürüst olduğun için sağol. Gerçekler can yakıyor büyük ihtimalle senin gibi düşünüyordur. Beni masum ve yalansız görüyordu. Bir yalanimla masumlugum yok olmuştur gözünde bunun sebebi i de kendisi
söyle ona o zaman çok üstüme geliyosun bana hiç güvenmiyosun diye
Tamam biraz zaman geçsin :/
çok kötü bir durum ayrılık sebebi sayılır mahkemeye verse seni hapse attırır
kimbilir neler düşünür hakkında
tek yolu var kendini affettirmenin
Nedir?
sevgine inandır onunda bir yolu var ama burdan böyle yazarsam olmaz şimdi?
Burdan yazabilirsin
sevgini ispatla onu inandır kendine
Nasıl işte?
ya ben burdan açık açık yazamam şimdi onun için üzgünüm :((
Peki
Hayırlı günler
Size de
Zaten erkek arkadaşın var neden başka erkeklerin doğum gününe gidiyorsun ki kızar tabi haklı adam
Arkadaşım olamaz mı? Niye bu kadar sığ düşünürsünüz?
Sen ona arkadaşım dersin o sana o gözle bakar mı nasıl emin olabilirsin ki bende olsam seninkinin yerinde kızarım o da gitmicek sende gitmicen böyle sığ diye diye gevsek ettiniz milleti ayıp ya!!
Ne var azıcık güvense. Ben arkadaşlarımı düzgün seçerim merak etmesin
Sana güveniyordur çevrendekilere güvenmiyordur çocuk seviyor kıskanıyor işte umursamasa kıyameti koparırsın ama dimi? l*n var ya tam sopalıksınız
Haklısın sanırım :/
Keşke haklı olmasam
Keşke
Eğer çok seviyosam duruma göre degisir söylediği yalanın önemine göre birinci yalanını belki affederim ama ikinci yalanı asla
Hmm şansı hak etmeli yani :)
Ucuz karı =/ yalan söylemek bitirir ilişkiyi tabi bütün yalancilarn mk^
Ucuz çocuk seni :)
Tanimadan konusma apla=/
Tanımadan konuşma çocuk :)
Sen yalan söylediğini söylüyorsn ona göre konuştum ben soru soran sensin hem bana yorum yapamazsn. ss
İki kelimeden insanları ucuz diye yargılayamazsın çocuk :) sen hiç mi yalan söylemedin
Ben küçük bir yalan bile söylemem , tanıyan bilir pembe yalan bile yok cekinmeden herseyi. söylüyorum. d
İyi yapıyorsun çocuk hep böyle kal :)
Bunun neresi pembe yalan kızım. Adamın ağzına tükürmüşsün boynuzspor yani
Aldatmadım dedim
Bırak ya bildiğin boynuzspor
Diyelim aldattım ne olacak
Ne mi olacak. Bana ne canım ne olacağını senin boynuzluya sor :D
Çok gıcıksın
Adamı sen kandır gıcık ben olayım. Bravo bravo
Mecbur bıraktı. Doğruyu söyleseydim ya da onu da geç gidiyorum ya da gidebilir miyim deseydim inan bu durumdan daha kötü olurdu. Aldatsam inan çoktan olurdu.
tamam bana değil ona anlat derdini. Ben çekiliyorum aranızdan artık
Tamam
yalan varsa ilişki zaten bitmiştir ben sadece noktayı koyarım.
:( niyee
üniden sıradan bir erkek için bana yalan söylüyorsa sevgilim olamaz o kız.
:(( canımı acıtıyorsun
Bence senden ayrılmalı. Bu işler pembeyle başlar devamı gelir
Tamam ayrılsın
biter tabikide yalan sonuçta belkide başka yalanalr söylemiştir düşüncesi uyandırır insanda
Öz eleştiri yapmazsin yani
yaparım tabiki ama genede bu düşünceyi doğurru yani
Peki
1 kere yalan soyliyen ne kadar bida soylemicem desede
Herkes bir şansı hak etmeli
kucuk yalan ıcın bılmıorum ama yalan yakalarsam kesın bıter
Hmm. Beni yalana sürükleyen o :(
o na bısey dıyemem
Kesinlikle Kazanılması En Zor Şeyi Bir Çırpıda Harcamışsın (Güven)
Demeyin öyle :(
Ama Öyle Sonuçta O Dogum Günü Partisine Gitmen Gerektiğini Güzelce Açıklayıp Sevdiğin Kişiyide Alıp Gidebilirdin... Gelirse Gelmezse Gitmemeliydin..
Ne işi var onun orada ya.. Kimse sevgilileriyle gelmedi
O Zaman Üzülmenede Gerek Yok Değer Veriyo Olsan Ne İşi Var Onun Orada Demezdin Önce Onu Düşünürdün Arkadaşların Arasındaki Prestijini Değil Bu Yüzden Pişman Olmaya Gerekte Yok Ne Ekersen Onu Biçersin..
Herkesin kendine ait özel alanı vardır. Mesela siz ekmekler kahveye giderken ya da ne bileyim internet cafeye giderken kız arkadaşınızı götürüyor musunuz?
Ben Kahveye Gitmem Kahveye Giden Erkekte Kız Arkadaşlarıyla Gitmez Veya İnternet Kafeye Kendini Onun Yerine Koy bir Kız Arkadaşının Doğum Gününe Senden Habersiz Gitseydi Ne Yapardın..
Ben kendimde suç arardim kendimi sorgulardım samimi olarak söylüyorum bunu
Peki Öyleyse_?
O haklı
o haklı derken
Konuşmadığı için benim hatam
Bak Seeeen...
Ne oldu
Güven çok önemli yalan soylememye dikkat etmelisin bu tür küçük yalanlar kafa kuracaklar acaba aldatiyormu diye
Aldatmadım aldatmam da
Öyle ama karsindaki sevgili böyle düşünmeye bilir bir dahaki mazeretinde acaba mi bana yalan mi söylüyor gene gibi düşünebilir
Haklısın
yalan olursa güvende olmaz tamam ilişki bir yere kadar gider sonra kopar yani yalan olmazsa daha iyi olur.
Hmm doğru
Seninki pembe falan değil gayet bitiririm bitirmesem de bidaha güvenmem zaten
Yaa :( yalan söylemek iatemedim
O seni sevdiği için kıskanıyor. senin kısıtlama dediğin onun seninle ilgilenme biçimi seni koruma içgüdüsü. inan bunu daha sonra çok ararsın
Beni yalana mecbur bırakan o :( kısıtlamalar ve kıskançlıkları yüzünden bu hale geldi
İlişkiyi bitirmek için yalanın çapına bakarım bazı pembe yalanlar vardır hazmedilebilen cinseten öyleyse ilişkiyi bitirmek olmaz...
Hmm peki
En cok dikkat etigim seydir bir kere söyleyen yine söyler karaktersiz olmayın dürüst olun.
Yalana mecbur bırakan o. Ben de istemezdim böyle olsun
olur boyle seyler, bir dahakine daha destekli soylersin
Yapma ya Pinokyo yaptın beni sen de :/
boyle gelistircen iste kendini yavas yavas
Hehe
Birlikte neden gitmediniz adam gibi bir kız benim sevdiğim var deyip onunla gelirim anca der
Siz futbol maçına ya da ne bileyim internet cafeye kız arkadaşınızı mı götürüyorsunuz?
Ben bir doğum gunu partisine sevdiğimle giderim futbol sevmem o isterse gotururum bence sen arayış içindesin benimsememişsin bırak bu ayakları
Arayış içinde olsam çoktan teklifleri değerlendirirdim. Ben onun için çok şeye katlandım sevdiğim için
Yalanin küçüğü büyüğü olmaz. mutlaka devamida gelir
Off gelmez bence :(
Gelir yavrum gelir
Evet, o pembe dediğin yalan kar topu gibi büyür de büyür.
Onun yüzünden oldu ama :(
Olsun sen ya en baştan diyeceksin böyle, böyle ya da gitmeyeceksin gerçekten.
Haklı olabilirsin
Suç sende ve en azından ders çıkarmış olursun bu şekilde.
Dersimi aldım
Önünde ki maçlara bak o zaman :)
Tamam
Helal sana üzülmek yok.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim. Dilden bir işe yarar kelamlar döküldüyse ne mutlu bana.
Evet :)
Merak ettim bak seni :/
Niye :)
Bilmem bir mesaj atsana ne deşifre olacak ne de cevap yazacağım.
Neden yalan söylüyoruz çünkü kısıtlıyor izin vermiyor hareketlerimize bile müdahale görüyoruz sonra ee sen yalan söyledin doğruyu söylediğimizde bize karşı gösterilen müdahale çünkü hiçbir canlıya verilmeyen müdahale yönetmek istiyor sanki kendi aklımız fikrimiz yerinde değil bizleri yönetmek istiyorlar eğer yönetmek istediğiniz canlı varsa kedi köpek olmalı bi kadın değil
yalan cok kotu birsey arkdasim bana sayisizz yalan atmiss sevgilisini gizlemek icinn simdi ne oldu bitti artik konusmuyoruz oda sevgiliyle evlendi. boyle yalanla dolanla is yurumez onafa yalanlae atti ama bir yerde bir gun patlar.
1 kereliğine mahsus bitmez fakat ne yalan söyleyeceğine göre durum değişir.
Hmm teşekkürler
hemde nasıl bitiririm bir ilişkide yalan varsa o ilişki bitmiştir zaten
Peki
peki mi alcan bana
Offf :/
sen sevgiline yalan mı söyledin yoksa
Ne diyorsun
bu soruyu sorduğuna göre ya sen yalan söyledin ya da o sana yalan söyledi
Ben söyledim soruyu iyi okumadın sanırım
o zaman geçmiş olsun kardeşim ayrılık vakti gelmiş
Bende yalanin kucugu buyugu yoktur guven tek kullanimlik
Onun yüzünden oldu
Yaw kardesim delikanli olun bitir iliskiyi milleti harcamayin delikanliliginizi bozmayin durustluk erdemliktir
Kimseyi harcadığım falan yok
Biter seven insan yalan söylemez o kadar güven olmalı arada
Doğru haklısın