Benimle olan düşüncesi ne kafam karıştı?

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım o 36 yaşında boşanmış ve bir çocuğu var 4 ay boyunca onunla aynı evde yaşadım son zamanlarda hep bana soğuk davrandı telefonunu saklayıp duruyordu yanındayken eski sevgilisinin onu aradığını gördüm sadece araşıyoruz felan dedi evden gitmeni istiyorum çocuğumu eve çagıramıyorum senin yüzünden dedi. Bende dışarda buluşabilirsin en azından felan dedim hayır öyle olmaz sen evden git çocuğumu eve çağırmak istiyorum dedi ağladı felan. Telefonunu hep gizliyor ben kendime ev ayarladım utanmadan evin nerde söyle bileyim diyor sonuçta o beni evden kovdu sanane nerde olduğumdan değil mi? Sen evden gittikten sonra benle bağını kesecekmisin felan diyor. Konuşalım felan diyor sonuçta anılarımız var vs sizce amacı ne bunun beni evden kovuyor ama yinede yanımda olmak istiyor eski sevgilisiyle konuşmaya devam ediyor dışarda gezince durmadan kadınlara bakıyor benim yanımda en son bana. Ben kendimi sana ait hissetmiyorum felan dedi evlenme vs niyeti de yok ama neden peşimi bırakmıyor sizce yerimi yurdumu bilmek isteyip arada bi konuşmaya devam etmek istiyor sizce seven insan böyle yapmazdı bence evden kovmazdı…

Benimle olan düşüncesi ne kafam karıştı?