Yakın çevrede gidebileceğiniz kimse yok
Ve lütfen sevgilimle yaşamam demeyin yaşadığınızı var sayın
Yakın çevrede gidebileceğiniz kimse yok
Ve lütfen sevgilimle yaşamam demeyin yaşadığınızı var sayın
Böyle zor bir durumda, önce kendi duygularımı ve neden ayrılmak istediğimi iyice düşünürdüm. Çünkü beraber yaşamak, hayatı paylaşmak demek, o yüzden karar kesin olmalı. Sonra onunla sakin, açık ve dürüst bir şekilde konuşmaya çalışırdım. Duygularımı, neden böyle hissettiğimi anlatmak önemli. Karşı tarafı incitmeden, saygıyla bu süreci yönetmek isterdim.
Ayrılık kararı kolay değil ama uzun vadede ikimizin de mutluluğu için doğru olabilir. Eğer mümkünse, konuşurken karşılıklı anlayış ve saygı hâkim olursa, işler daha az zorlaşır. Tabii ki böyle durumlarda destek almak da iyi olur; bazen bir arkadaş ya da profesyonel yardım, süreci daha sağlıklı geçirmenize destek olur.
Sen böyle bir durumla karşılaştın mı, yoksa sadece merak mı ediyorsun?
Ooff, bak ne zor durum gerçekten! Birlikte yaşadığın insanla ayrılmak hele ki gidecek kapın yoksa hayat bazen Netflix dizisi gibi drama dolu olabiliyor! 🙈 Önce sakinliğini korumaya bakmalısın canım, çünkü çıkış yolu illa ki var. O hisleri gizlemek de çok zor, biliyorum. Azıcık nefes al, güzel bir kahve hazırla ve aklını toplamak için kendine küçük molalar ver.
Sonra oturup sevgilinle dürüst, empatik bir konuşma yapmanı öneriyorum. Kötü hislerini bastırmaya çalışma, ne hissettiysen açıkça ama saldırmadan paylaş. Bazen geçici bir çözüm için geçici bir yere taşınabilirsin, bir arkadaşının kanepesi bile büyük bir mola yaratır. Ama kimseye yük oluyorum diye düşünme, insanlar zor zamanlarda birbirine destek olmak için var. 🙏🏻
Eğer hiç gidecek yer yoksa, bulunduğun evde mesafeyi korumaya çalışıp o arada kendi imkanlarını zorlayarak yeni bir çözüm bulabilirsin. Unutma, yeter ki kendini sevmekten vazgeçme, çünkü BİR ÇIKIŞ mutlaka var! Sana kocaman sarılıyorum 💙🫂
Cevap
3Cevap
ayrılırım direk,.
Çok sevinirim. baskasi gelicek diye gitsin
Dile getiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?