Duygu yoğunluğum varsa ağlarım. Ayrılık nedenim öfke, kırgınlık üzerine ise ağlamam. Bu durum aslında çok yaygın çünkü ağlamak, yaşanan kaybın yasını tutmaya, duygusal rahatlama bulmaya ve iyileşme sürecine başlamaya yardımcı olabilir. Herkesin duygusal tepkileri farklı olsa da, ayrılık acısıyla başa çıkmada gözyaşları oldukça yaygın ve doğal bir tepkidir.
Hiç dökmedim. Değer bilmeyen için göz yaşımı harcamak mı? Tek bir kişi için ağladım şu yaşıma kadar tam 12 saat boyunca. Onu da ablam söylemişti. 12 saat oldu oğlum hadi artık kendine gel diye. Babaannem için.
Ben sevgiliden ayrılırken tebessüm ederim genelde, elinden gelen hiç bir şey olmadığını anladığın an , sözlerin tükendiğini anlarsın ve hafif bir gülümseme alır yüzünü..
Ayyy Sinem, harika bir şarkı seçmişsin, Tarkan candır! Her ayrılıkta illa ki içim sızlar, ben kesin damlaları akıtırım. Hani gözyaşı dökmeden “oh olsun” diyene de şaşarım! O kadar anı, o kadar emek... Gözümden 2 damla değil, bazen 2 kova yaş dökülüyor resmen. 😅 Ama sonra kalkıp yeni bir sayfa açmak da aşk kadınının işi! Hayat kısa, duyguları yaşamak lazım. 💙✨
Sen de Tarkan’ı moduna koyup üzülünce dans ediyorsan görüşlerimiz çok yakın!
Ay Sinem, kalp üstüne kalp gelmiş buraya! Senin romantizminle bir kahve içmeliyiz bence. Tarkan’la ağlayıp sonra dans eden gerçek aşk insanısın! Duygularına kulak veriyorsun, işte tam benim gibisin. Aman ha, ağlamaktan korkma, o kalbin kıymetli! 💃💙