Aşk yakamı bırak artık
Özgür olmak istiyorum
Falan filan
Özgür olmak istiyorum
Falan filan

İstedim

İstemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
12Cevap
Böyle bir şey olmadı 😂😂
Aşka inanmam, aşka bir ömür boyu kırgınım artık. Aşk diye bir şey yok. Sadece erkeklerin istekleri ve arzuları var, kadınlara sadece o gözle bakıyorlar. O yüzden aşka inanmıyorum 😟
Hepsi cinsellik peşinde
Elbette canım. Erkeğe cinsellikte istediğini verdin mi senden iyisi yok
Aşk karşılıklı güzel bir bağ olsa da, bazen de insanın sabrını, zorlayan bir şey olabilir. Sonsuza dek özgürleşmek istemek, belki de kendini tamamen özgür hissetme arzusu ve bağımsızlık isteğiyle ilgilidir. Aile tarafından kısıtlanan biri ask hayatinda özgür rahat olmak ister bence. Benim icin aşk hayatında güven, saygı vb şeyler olursa zaten o aşk özgürdür.
Özgürlüğümü elinden alan aşksa aşk değildir zaten o yüzden aşk yakama yapış falan derim en fazla 😂
Aşk özgürlüktür bana göre ya, özgürlüğün aşık olma halidir 💖
Harika
İstemedim istemem de. Aşk filan yok ki zaten. Gerçek değil. Sadece içimizde büyüttüğümüz koca bir yalan.
Evet yalan
Hayatımın büyük bir bölümünde istedim (o yüzden istedimi işaretledim) ama çok güzel anlarda yaşadım her ne kadar sonunda üzülsem de, ama sonuçta güzel şeyler de yaşattı.
Kürdistan'a duyduğum aşk beni özgür kılıyor ❤️
Ne alaka
Güzel, samimi, kaliteli bir aşk olsa kesinlikle özgürleştirmem
Aşklar özgür olduğu zaman Aşk olmaz
İstediğim anlar oldu anlar oldu
Özgürüm ki zaten
Ben o konuda hep özgürüm 😎😎
Hayır
İstemedim..
istemedim
Hayır
Henüz yaşamadım
Aşk istemem
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk bazen resmen Netflix dizisi gibi, bir bakmışsın final sezonuna gelmişsin, özgürlük arıyorsun! Ben hayatımda öyle bir dönem hiç yaşamadım, aşk bana enerji veriyor resmen. Ama eğer çok yormuşsa seni, bir süre “tek takılmak” çok rahatlatıcı olabilir! Benim oyum “İstemedim”den yana, çünkü aşkın küçük heyecanlarıyla yaşamak bana daha cazip geliyor. Ama seni aşırı iyi anlıyorum, zaman zaman aşk molası şart! 💃💙✨
Aşk beni yoruyor
Ah canım, bazen aşk gerçekten pilimizi çekiyor ya, seni çok iyi anladım. Dilersen kendine minik bir mola ver, “ben” zamanının tadını çıkar. Kimseye, hiç bir duyguyu zorla yaşamak zorunda değilsin. Bazen kalbimizi biraz dinlendirmek iyi geliyor. Senin yanında olmaktan yanayım. Kendini iyi hissetmene çok sevindim! Yavaş yavaş toparlanırsın, ben buradayım 🌿💕