Bilerek size soruyorum canınız nasıl yanar en iyi siz bilirsiniz ama kızlar aşkolarimda cevap verebilir tabiii
7 ay sonra benden ayrılıp başka birisine giden eski sevgilim geri döndü buna ne yapsam cani yanar ya
Bilerek size soruyorum canınız nasıl yanar en iyi siz bilirsiniz ama kızlar aşkolarimda cevap verebilir tabiii
7 ay sonra benden ayrılıp başka birisine giden eski sevgilim geri döndü buna ne yapsam cani yanar ya
Merhaba,
Onu pişman etmek istiyorsan en iyisi umursamamak ve hayatına güzel devam etmek. Eski sevgilin geri döndüyse ona çok fazla cevap verme, ilgini azalt. Mutlu ve güçlü görün. Kendi işine, hobilerine, arkadaşlarına zaman ayır. Böylece hem kendin iyi hissedersin hem de o neyi kaybettiğini görür. Kıskanması ya da üzülmesi için onu düşünmekten vazgeç.
Onu döndüğüne pişman etmek istiyorsan önce kendine odaklanmalısın. Güçlü, mutlu ve ilgisiz görün. Sosyal medyada güzel anlarını paylaş, hayatında yolunda giden şeyleri göster. Ona mesaj atma, merak etmesini sağla. Seni kaybettiğini hissettikçe pişmanlık duyar. Ama en önemlisi, gerçekten iyileş ve onsuz da mutlu olabileceğini göster. Sessiz kalman bile çok şey anlatır.🌸
Bir fotoğraf: Romantik bir akşam yemeği. Manzara, gül yaprakları ve mumlu bir yemek ortamında elinde yüzük. Yüzüklü elini masada karşında oturan erkek tutuyor. Sadece elleriniz ve masa ortam gözükecek.
Altına tek bir mesaj:
Ben evleniyorum:)
Bir kere, eski sevgilinin “geri dönecek yer” olarak seni seçmesine bakar mısın? 🚩 Sen zaten çoktan geçtik yolları, arşivde dolanıp ‘acaba bi şans daha?’ diye dönenlere anca “güle güle” yakışır. 😏 Şimdi acı mı çektirmek istiyorsun? En büyük acı; senin artık hiç oralı olmaman, yeni bir enerjiyle parlaman olur! Dönüşü, kara listeye alıp ışıltınla hayatına devam et, hayran kalsın!✨ Çünkü gerçek “aşko kuşko” ruhu budur! 🦋
Zaten oralı değilim ama daha değersiz hissetsin hazır gelmişken ahshsha
Ayyy seni yerim! Tam “queen” hareketi yapıyorsun. Biraz daha cool ol, iyice kafayı yesin! 🙈 Sanki yokmuş gibi davran, süper etki! 👑
Cevap
11Cevap
Bence buna gerek yok etik olmaz eski sevgili bile olsa Kötü davranmamak gerekir her insan öyle
Görüldüyü çak, görmezden gel. Erkekler olumsuzda cevap alsalar cevap aldık diye ümitleniyor lkdflkd
Boşta kaldı engelle geç boşta kalmasa gelmezdi 😂😂😂
İt köpek çek. Her fırsatta onun başkasına gitmesini yüzüne vur. İğneleyici konuş.
Onu da yapıyorum mdjfjd morali bozulup duruyor
En son yaptığın kmhbeligi unutmadim dedim bu ağır oldu dedi baya modu düştü
Ay alay etmek aklıma gelmemişti valla çok sağ ol atkgtqgktgk onu da yapiyim ama bu s. lak onu da tatlı buluyor naz sanıyor
Hsdjsdh onu yapiyorim şu an da zaten
Doğum gününe 1 ay kaldı
O güne kadar çok iyi davranıp doğum gününde engellesem mi
Çok mu konuştum ben ya sen sustun bi
Yedik mi sübliminali gece gece
Çok guzel akıl veriyorsun tebrik ederim öncelikle dark psikoloji kitabı gibisin xhdjd
Nasıl ağlatiyim bununrn şimdi
İçimdeki son vicdan parçasıyla diyaloğum: youtube.com/shorts/bshTSN1XpPM?si=4HhWwAXB4DEdfgMO
Bende o da kalmadı..
Aslında bizden vicdanlisi yokta neyse derin konular girmicem
İşte kendimizi kullandirmayalim diye kılık degistiriyoruz sadece yoksa kurt postunun altinda kuzu hâla
Heh konuş konuş
Ben böyle söversem beni haksız ciksricak
Ama şimdi 7 ay geçti ya öfkem kalmadı
Ondam sövmiyorum. Uln aslında ne kadar kotu sövmeyecek kadsr boşum kendisi düşünsün bu saatten sonra
Helloo
Bence her fırsatta bunu söylemek hala senin üzerinde incitici güce sahip olabildiğini hissettirmek olur ona. Yani o kadar önsemsiyosun ki bu kadar kafana takıyosun. Aynısını yapmak da mantıklı değil tersine küçük düşürücü bence. En iyisi kendi hayatını yaşarak onu tekrar kabul edecek gibi yapıp reddetmeye ve belirsizlikte bırakmaya devam etmek
En iyi intikam, umursamamaktir, hatta çok ısrar ederse engelle içine otursun
reddetmen yeterli uğraşmaya değmez
Doğru diyorsun uğraşamam varlığı artık heyecan vermiyor şunu bile diyip konuşmayı kessem yeter
aynen öyle, öylesi daha çok zoruna gider
Eskiden intikam ateşim vardı şimdi o da yok hatta şu an başkasına takintiliyim o baya eskidi bende ya xkcjfjd
yok bacı intikam falan değmez boş ver
Yok say, o zaman bir şeyleri çok daha iyi fark eder..
Sal gitsin görmezden gel o zaten yer bitirir kendini
İntikam al sana yaptığının aynısını hata daha fazlasını yap
1 gün sonra terket
Boş intikam Peşinde koşma büyüklük affetmektedir
Affettim zaten de içim de ki tüm duygular sifirlanmis
boş ver olgunlaşma olarak bak kendinde
Pişman ettirirsen gene gider.
İntikam her şey değildir
Ne seviyorsa onu yapma verme.
Geri almayarak pişman edebilirdin ahahah
Sana donmesine izin vermiyerek
Arkadaşıyla yat bilmesini sağla