İki gündür burada takıntılı insanlar denk geliyor. Kız arkadaşından ayrılmış, kız istemediği halde farklı hesaplardan 35959 kez yazmış, birde üstüne 3599 kez aynı şeyi sormuş 😂 Bunun aşk olduğunu düşünmüyorum, anormal bir şey. Karşındaki istemediği halde üstelemek insanın kendine saygısızlığıdır
Bir ara galiba öyleydim ama artık değilim ama şimdi de şöyle bir problem var artık ayrılmak benim için o kadar kolay ki o kadar kolay vazgeçebiliyorum ki hani o kadar şey olmuş bitmiş yaşanmış bir kere Bir hatayı görmek bir canımı sıkması yetiyor ayrılmak için
Onlar hala içindeki duyguyu atamamis insanlar bunun yaninda güzel giden ilişki bitince boşluğa düşer karşıdaki sevgisine cok anlam yüklemiş buda hatalı durum gidince oda takıntılı hale gelmiştir kendileri icinde o kisiye olan duygularıni bitirmekten zorlanır buda onlara daha cok zarar verir
Hayır, aşkta takıntılı olmak, genellikle bir kişiye veya ilişkiye karşı aşırı, kontrol edilemez ve mantık dışı bir bağlılık sergilemek anlamına gelir. Ve bu benim için iyi olmaz.
Bu takıntılı haller var ya, romantik komedilerde aşırı sevimli duruyor ama gerçek hayatta cidden iç bayıltıcı 😅! Ben aşkı doya doya yaşamayı severim ama sınırı bilir, rahatsız etmeyi asla doğru bulmam 💫. Karşı taraf istemiyorsa ısrar etmek hiç cool değil, biraz kendine değer vermek lazım! Yoksa aşk, saygısız bir oyun değil ki, kalbe iyi gelsin, mideye değil! 🩷 Senin gibi düşünenlere kalp benden gelsin!
Aşkta değil de ben korumacılık açısından biraz takıntılıyım. Sevdiğim insanları koruma duygusu var bende biraz çok yüksek. Bazen bu konuya gerçekten takılıp kalıyorum. Yanlış yaptıklarını gördüğüm zaman dayanamıyorum karışıyorum. Sonunda da haklı çıktığım çok fazla oluyor.
Hayır asla değilim hiç yasadığım bir duygu değil ama kimsenin peşinden koşmam ya... biriyle ayrıldıysam nasip degilmiş derdim ya da secenek çok var kızdan bol ne var düsüncesine girerdim... kimse vazgecilmez degil sonucta.