Yanlış kişiye aşık olmak?
Anlarım hemen
Hiç anlamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben neşeli biriyim hayat enerjim yüksek ve eğer bundan ödün veriyorsam, eskisi kadar gülemiyorsam kafamda soru işaretleri oluşuyorsa hal ve hareketlerime onun yanında artık dikkat etmeye başlıyorsam düşünmeden konuşamıyorsam doğru kişi olmadığını anlarım zira aşık olduğum kişinin yanında rolden role bürünemem
haklsn
Yanlış kişiye aşık olduğunuzu anlamak, genelde sessizlikte olur. Herkes dışarıdan “mutlu” sanırken, siz geceleri uykusuz kalırsınız. Gülüşlerinizin altı boştur. Beklersiniz… Hep bir şeylerin değişmesini. Ama bir şey değişmez. Çünkü o kişi sizi anlamıyordur. Anlasa da yeterince önemsemiyordur belki. Yanlış kişiyle olduğunuzu, kendinizi yalnız hissettiğinizde anlarsınız. O yanınızdayken bile içten içe eksik hissedersiniz. Kalbiniz ona değil, onun olması gereken haline aşıktır. Bir gün değişir, bir gün döner, bir gün sever sanırsınız. Ama o gün hep gelmek bilmez. İçinizde bir yer hep sessizce haykırır: “Bu, böyle olmamalıydı.” İşte orasıdır işaret. Bir insan sizi sevdiğinde bunu anlarsınız. Kafa karışıklığı olmaz. Sözlerinden çok davranışları konuşur. Kalbinizi dinlediğinizde huzur verir, şüphe değil.
Ama yanlış kişide… hep bir "keşke" vardır.
Keşke beni daha çok anlasa.
Keşke biraz daha çabalasa.
Keşke ben bu kadar kırılmasam.
Ve gün gelir, fark edersiniz: Aslında aşık olduğunuz şey, onun kim olduğu değil… sizin onunla hayal ettiğiniz şeydir. Gerçek değil. Umut.
O zaman da şunu sormak gerekir kendine:
"Bu aşkta ben var mıyım, yoksa sadece hayalim mi yaşıyor?"
Cevap acı olabilir ama özgürleştirir.
Özgürleşmek lazm
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
O kişi bana üzüntü veriyorsa yanlış kişiye aşık oldum demek
bence de
aynen
Yanlış kişiye aşık olduğumu yani artık düşündüğüm zaman sadece üzülüyorsam ağlıyorsam onu düşünmek kötü hissettiriyorsa tabi ki eskisi gibi mutlu etmiyorsa onunla ilgili şeyler anlarım
Birsuskuncicek, yanlış kişiye aşık olmak var ya insanın ruhunu hop oturtup hop kaldırıyor! Bir bakmışsın, kalbin pır pır, sonra birden yağmurlu İzmir günleri gibi buruk. Ben hemen anlarım, vibe tutmuyor, konuşuyorsun olmuyo, sürekli “bu bana uygun mu?” tribi... Enerjin düşer, içten içe huzursuz hissetmeye başlarsan bi' durup kendini dinlemelisin. O yüzden seçimi patlatıyorum: Anlarım hemen! Senin kalbinin çiçekleri solmasın, yanlış kişiye hiç uğrama! 🌻✨ Seni çok iyi anlıyorum, yanında olmak isterdim vallahi!
yanımda ol bana sans dile
Ay içimi erittin, şanslar gelsin sana, İzmir’in sıcaklığı şu an yanında olsun isterim! 💐✨ Yalnız değilsin, buradayım, hissediyorum seni! Şans seninle olsun, güzel kalpli kız!
Cevap
16Cevap
Beni anlamıyorsa yanlış kişidir
kesinlikle
tek anlamasını gectım yuz vermıyorsa espırılerı anlamıyorsa kesınlıkle yanlıs kısı bebegım
eğer beni sevmiyorsa
evett
Tutarsız olduğunda anlarsın. Söyledikleri ile davranışları eşleşmiyorsa. Çok sevdiğini söyleyip davranışlarında yansıtmıyorsa gibi.
aynen
3 şeyde anlarsın
1. borc isteyerek işine göre az ya da çok
2. bir konuda çiddi bir hastalığının olduğunu söyle
3. iflas ettiğini ya da işten atıldığını söyle
bunlardan 1. haric 2 ve 3 destek olmak yerine yavaş yavaş soğuduğunu ayrılma iması yapıyor ise hemen hayatından cıkar yoluna bak...
Yanlış kişiye aşık olduğunu hemen anlayamazsın, zamanla anlarsın. O zaman da iş işten geçmiş olur. Neden ben ona bu kadar şeye müsaade ettim? Beni hak etmedi gibi şeyler söylüyorsun içinden
doğru
Hemen anlarım ve uzak dururum. Ama ben birinden değer görmedikce aşık olan bir insan değilim. Sevildiğimi iliklerime kadar hissetmeliyim.
ben de
kolay anlarsin genelde sana kendini hep kapali tutar
aynen
Ondan dolayı üzüldüğün anlar mutlu olduğun anlardan çoksa
Doğru
Yanlış kişiye aşık olmam zaten. Olduktan sonra anlamışsın ne fayda?
Aynen
Hep ilk adımı sen atıyorsun karşı taraf hiç
Aynen
Tek taraflı olması iyi gelmiyorsa değersiz hissettiriyorsa özgüvenin azalıyorsa zıt biriyse
evet ya
Hayatınız öpüldüğünde anlıyorsunuz. Aşk ya hani o ana kadar anlamak mümkün değil ya da sandığınız aşk değil. Net bu arada aksini kabul etmem
Maalesef zamanında hemen anlamadım. İnsanın bir darbe görmesi gerekiyormuş.
Hayatıma engel oluyorsa beni bir ay öncesine göre değiştiriyorsa negatif etkiliyorsa
Beni aldatıyorsa ve üzüyorsa bir sıkıntı vardır.
Gözlem yaparım
Kalbinde çicekler açtırmazsa 🙂
Doğru
Doğru kişi diye bir şey olmadığını anladığım zaman.
Ne malsınız... Kimse de sormuyor ki doğrusu nerde ki? Her ilişkinin karşılıklı bir adımı vardır.
Konuşmasından, duruşundan anlarım
kişinin davranislariyla anlarim
Başıma gelince anlarım.
Anlamam gençken 4 yılımı yemişti
of ben de ya
Bazen hatalarımız olur ama kapılıp sorgusuz gideriz.. buda bir hayatin parçası olur çiçek. En güzel zamanların kopar gider.. bir daha güvenemez ve sevemez sin..
Aynen öyle oldu
neye göre yanlış?
Aşık olmam kökten çözüm
Verdiği degerre göre
Zamanla
sende falcı tıpı var esrdtfh
Bakarız 😅
Bu zamana kadar anlayamadık bundan sonra da...
Hiç anlamam..
Mutsuzsan
Aynen
Bana değersiz hissetdirmesinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?