Lütfen kendi tecrübe fikirlerinizle yazsanız çok sevinmiş olurum.
🫤
🫤
Sen çok sevinmiş ol diye yazıyorum!!!
Yaşını bilmiyorum ve profil yaşına göre yapıyorum yapıyorum. Yaşıtların ve bir kaç yaş büyük adaylarının çoğunluğu sanal alemde olmadığı bir insan profilinde çok vakit geçirdikleri için. Sosyalleşmeyi unuttular, sosyalleşemiyorlar. Başlıca sebeplerinden biri bu. Sonrasında ise ikili ilişkilerde giriş gelişme sonuç gibi evreler ortadan kalktı. Tanışıp sonuç yaşamaktan sıkıldı akranların. Çünkü ilişki iki insanın bir birinden etkilenir etkilenmez takılalım mı? Cümlesi ardından yaşanan tecrübeli / tecrübesi sek*s aktivitesi haline geldi. Bundan sıkılanlar da çekildi bir kenara bunu görüp midesi bulananlar da. Artık insanlar bir birlerini tanımak dahi istemiyor. Yazışmak ve bundan zarar görmemek istiyor. Yazışarak sevişiyor, yazışarak sek*s (yaptığını sanıyor zavallılar) yapıyor, yazışarak ağlayıp, yazışarak seviniyorlar.
Kısaca sanallaşan duygularınız yüzünden gerçek duygularınızdan kopmak üzere odluğunuzu anlamıyorsunuz. Senin gibi gerçeklik ile ilgilenen insanlar da bunun eksikliğine ve gerçeğini yaşamaya özen gösterdiği için üzüntü duyuyor.
Endişe etme Sevgilin de olacak kafa dengi arkadaşın arkadaşların da...
Aradığın şeye emek vermiyorsun ve kimse emek vermeyen birine sunmaz kendini... Kadınlar emekle değerli olmaz. Erkekler emek vererek değerli olur çünkü kadın doğduğu anda apış arasında ki etten dolayı değerli görülür... Erkekse yok olarak varsayılır... Savaşta erkek ölür kadın evlendirilir fark bu kadar barizdir. O yüzden o erkek oraya gelene kadar çok fazla emek ve çaba sarfetmiştir erkekler bir hhiiçten bir yere gelir ve o geldiği yere bunu hak eden bir kadını konumlandırmak zorunda yoksa baştan başlar tüm emeklerine.
Bir kadın topluma uyduğu halde her şekilde desteklenir yaşar... Hatta bir erkek bakar belki evlenmez ama bakar bile seks verdiği sürece... ama erkek ayaklarının üzerinde durmak zorunda her zaman.
İstemek , tercih etmek değil ki.
Bir erkeğe herkesin baktığı gibi bakıp,
Herkesin attığı adımların aynısını atıp,
Söylediği aynı sözleri tekrar edenlerin yakarışları.
Çok iyi bildiğim bir şey var.
Birbirini taklit edenler aynı şeyi yaşamaya mahkum.
Karşınızdaki kişi ister kadın, ister erkek olsun insan görünüş olarak birbirine benzer fakat içinin aynı olması mümkün değildir.
Buna inanıp inanmamak size kalmış.
Şöyle düşünün sadece.
Bu zamana kadar herkes gibi baktınız ne kazandınız ve ne kaybettiniz.
Herkese müsait olmayın.
Doğruyada yanlışmış gibi davranmayın.
Çünkü müsait olmak istemediğiniz doğrularda neleri kaybettiklerinizi tahmin bile edemezsiniz.
Şöyleki bu zaman da ki erkekler 25 yaşına kadar çocuk gibi sanki hata biri ile evlenmek istersen bile bu zaman da 25 yaşının üstünde olması gerekiyor nerden mi sebepleri.
İlk önce bir iş sahibi olması gerekiyor ikincisi ise biraz birikimi olması gerekiyor ki evlenesin ve ayrıca evlenmek için her iki kişinin de okumuş olmasını daha çok tercih ediliyor sevgili ise sadece takılmalık olarak kullanılıyor artık
Yani sevgili neden bulmuyorsun sorusuna gelecek olursam da sohbet etiğin kişiler tam olarak nasıl kişilerdi ve neden etmedin konuşmaya
Aşkın bazen göz kırptığı yerde başka tarafa bakıyoruz gibi geliyor bana! Kafadengi bulmak işte o kadar kolay olmuyor çünkü herkesin farklı bir vibe’ı, enerjisi, hayalleri var. Belki de şu an o mükemmel uyumu ararken karşına çıkan kişilerle ortak noktaları bulmakta zorlanıyorsundur. Ama güven bana, senin frekansında biri var o şehirde bir yerlerde! Sabırlı ol, kendine değer ver, çevreni keşfet ve spontane takıl! Gerçek aşk en çok hiç beklemediğin anda kapıyı çalıyor, o yüzden akışta kal! 🦋✨
Cevap
34Cevap
olur bence sabret
Benimde olmuyor sanırım bnei kıskanna insnalr engel olmak için iftira atıyorlar genelde kızlar smaan altından su yürütüyor ama ben canım olduğum için kendimi haklıyken haksız duruma düşürüyorum
Bunu bende çok sordum. Ama ben sevgili istemiyorum. Sadece neden iyiler kötülere denk geliyor onu çözemiyorum.
Kimseye şans vermiyorsundur. Ya da herkese veriyorsundur.
Acun yapımları gibi 2 dk da kendimizi nasıl anlatalım mnaki
Öncelikle ilişkiden beklentin nedir?
Kriterlerin çok mu kesin?
Bunları cevabini kendine ver aslında ben ne istiyorum beklentim ne?
Demek ki insanların senden uzak duracağı tavırların söz konusu
Doğru çünkü karşı tarafın ne mal olduğunu biliyorum ve uyanık biri olduğum için güvenim yok.
Ben mal değilim ki.
😂 Doğru ben açıklama yapmadığım için bana böyle demen normal
Bismillah nerde hakaret ettim jsjs
Çünkü günümüz kadınları ucuz et gibi kendilerini sergiliyorlar
Kafa dengi sıralı liste herkese denk gelmiyor
Kafadengin nasıl biri mesela bence önce onu bilmek lazım
Sevdiğin kişi için bekletiliyorsun. Biri seni çok seviyordur ve sürekli dua ediyordur takı onunla karsilasincaya kadar.
Bu zamanda kafa dengi yok çünkü senin suçun asla değil
Ya bilmiyorum ya doğru zaman diye bisey var bnede kendini ona hazır hissetmen gerek birini hayatına alabileceğine falan
1 senelik ilişkim ve fb tecrübem oldu ne tecrübesğ lazım
Kendi bilgi birikiminle benim sorunumu yanıtlamak için dedim?
Üzerinde büyü var acil üflemem lazım
Abi sende her yerden çıkıyorsun aa.😂😂
Hoooohhh hohhhhh
Kendini ne kadar tanıyorsun
Bu biraz zor geldi bana.🥲
Nasıl zor
Hem iyi hem kötü ve değişiyor huyum ama hangi konuyu iyi bir kişiliğe sahibim bilmiyorum
Bu çok önemli işte bunları bildikten sonra bi bakmışsın doğru kişi hayatına girmiş oluverir
Bulmak çok zor çevren ona uymuyordur
Nasıl bulmam lazım, karşı taraf bulamıyor mu?
Bende aynı dertten muzdaribim küçük yer kafa dengi yok heryönden
Demekki dunyayda eşin benzerin yok
Dalga geçmiyorsunuz umarım
Neden dalga geçeyim neden olmuyor hiç orurup düşündün mü
Valla konustugun kimse yokmu olmuyomu
Instagram'da istediğim kriter yok ve sadece istek atanlar var ki onlarda yazmıyor gel de anlat, suç bende mi?
Demekki onlara görede sen kriterleri degilsin yani sen kriter seçerken seçilyon aslında biraz instgramnda bişeyler degistirmeyi dene
Kanka onlar beni bile hak etmiyor ya en son malın biri benimle zorla sevgili olup borç istedi ya insan bi kızdan borç ister mi ve ailesini anlatır mı awk çocuğuna bak, arkadaşımın arkadaşı idi diye parayı verdim baktım manipüle edildim ilk defa bende sı*tım çocuğun hayatına tehdit ettim, paramı verecen diye bana ne ailenden ve borcundan dedim diyor ki ikimizin borcudur.
Sonra paramı alıp hadi ordan ettim ya gel anlat suç bende mi, bu olaydan dolayı kriter seçiyorum.
Borç isteyenden uzak dur ama tipe görede kriter seçme ama yani sende
Tipi bile iyi değildi inan bak.
Versene instanı bakıyım bi
He kanka vereyim çok iyi olur, dalga mı geçiyorsun?
Hayır be ciddi dedim
İtin yoldaşı it olur diyebiliriz
Anladım
Yavrum üzülme keyfine bak umursama
Üzülmüyorum sadece insanın bi tık zoruna gidiyor
Neden zoruna gitsin sen doğru bir aşk çıksın istiyorsun istesen eminim 10 tane sevgili bulursun
Mesela Instagram'da istediğim sadece istek atanlar var ki onlarda yazmıyor gel de anlat, suç bende mi?
İstangram ölçü değil örnek dışarıda yurudugunde bir erkekge bakıp gulsen hemen seninle konuşmaya calisir
😂😂 hiç alakası yok inan ki
profile gelsene oradan yaz
Kaç yaşındasın karşı tarafa şans vermiyosundur
21 şimdi ne alakası var onu anlamadım
Tecrubesiz olduğun belli fizigin nasil kilolu musun sjsdff
Awk
Niye böyle gerginsin tahammülün yok kimse seninle sevgili olmak istemez ya
Kafa dengi bulmak zor ama imkansız değil
Doğru düzgün adam kaldı da sanki
Olmasın zaten kafana göre takıl
Her şeyin bi zamanı var
Kafan demekki çok güzel