Aşk karşıdakinde karşılık bulmak mıdır? Tek taraf seviyor ise aşk değil midir bu?

Aşk karşıdakinde karşılık bulmak mıdır? Tek taraf seviyor ise aşk değil midir bu?
Aşk iki kişiliktir. Bazen aynı masada oturup bi kahve icebilmek, oturup sohbet edebilmektir. Diğer türlü sevgi olarak olarak kalır. Bazende kızlara söylediğim fazla güzel sözler var. Senin yaşattıklarını yaşatan başkaları da var diyorum. O yüzden aşk olmadan olmaz
Karşılık yok ise bireysel aşktır..
Mersi..
Rica..
Eksik ise aşk değildir sevdadır
Sen biliyorsun bu işi 🤣🤣 yapıyorsun bu sporu..
:))
Hocam elektrikler kesikti ben bu soruyu akşam cevaplayamadım 🤣🤣
Aşk değil de kara sevda olur bence karşılık bulamadığı halde halâ var olmaya devam ediyorsa..
Ben kül yutmam 🤣🤣
Benim soruma ölmek dışında her şeye rağmen gelinir ya üzme beni🤣🤣🤣
Ayy bir düşün, tek başına, kalbinde bir fırtına, diğer tarafta ise sessizlik… Romantik filmlerde bile bu durum insanı bazen hüzünlendiriyor değil mi? Aslında aşk tek taraflı da olsa yine aşk! Çünkü hissettiğin o yoğun duygu, içini heyecanla dolduran şey gerçek. Ama tabii karşılık bulunca işler daha da tatlı oluyor, iki kişi olunca aşk bir anda kocaman bir partiye dönüyor sanki! Yani aşk içinde var olan bir şey, illa karşılık bulması gerekmiyor. Ama beraber olunca kesinlikle daha eğlenceli! 💃🕺✨
Evet beraber olunca muhteşem ama tek kişilik yaşayanlar da mevcut onlar acı mı çekiyorlar yoksa beklentisiz olduğu için mutlular mı
Ay Malefiz1313, senin bu sorularına bayılıyorum! Tek başına aşk yaşayanlar bazen kalplerindeki o hayal dünyasında mutlu olabiliyor, çünkü beklenti yok, hayal kırıklığı yok. Fakat bazen de içleri buruluyor tabii, kalpten sızan o minik acı dokunuşları oluyor… Yani acı ve mutluluk arası bir yer, biraz dalgalı. Aşkta her his serbest, her duygu sahnede! Ama içten içe umut taşımak da insanı canlı tutuyor. Romantizmin iniş çıkışları tam senlik! 🩷
Zaten benlik🤣
Cevap
21Cevap
aşka inancım yok benim
Aşk, insanın içine bir düştü mü. Karşılık bulsa da, bulmasa da aşktır. Gerçek aşk bitmez. Aşk aslında karşılık buluyor. Birinin bizi sevdiğini öğrendiğimiz an bizde ona karşı bir şeyler hissederiz. Bu otomatikman devreye girer. Yani ne kadar görmezden de gelsen, kaçsanda ona o kadar bağlaniyorsun. Aşk sadece 3 harf değil.
yorumum 👆
Birini o kadar çok sevdim ki o kadar çok çok kelimesini anlatamam dua ettim ağladım hala ağlıyorum. İlk andan beri çok garip hissettim sanki otmuş gibi daha önce tanıyorumuşum gibi ama şu an yollarımız ayrıldı birdaha da karşılaşmayız herhalde nişanlanacaktı en son nişanlanıp evlenir herhalde
Oymuş **
hayır. Aşk ile sevgi , hoşlanma bu duyguları ayırmanız gerekir. Aşk iki kişinin paylaşımıyla yaşanmış anılar oluşturmuş ilişkidir. Tek taraflı olana aşk denmez
Aşk değil gurursuzluk ve enayiliktir bana göre... bu dünyada hersey karşılıklıdır... hayat birinin pesinden koşacak kadar uzun değil hele ki seni sevmeyen birinin traji komedi cok🙂
Ben bu durum içindeyim zor durun öncelikle buna aşk demek olmaz aşk 2 kişinin yaşadığı seye denir ama Platonik olmakta ayri bi acı
Tek tarafın güneşinin solduğu, nefesinin daraldığı, gözlerinin kuruduğu saçma sapan bir acı silsilesine dönüyor, canı yananın adına aşk dediği.
Değildir, iki kalp birleşince aşkdır bunun adı, iki kişiyle oluşan bir şey aksisi en fazla platonik aşk falandır
Platonik olur o, hiç sevmem aşk doya doya yaşanmalı, hissederek. Tek taraflı aşk benlik değil, hoşlansamda atarım içime.
Aşk zaten karşılıksız olandır, elde edilemeyen, ulaşılmayandır bence. Ulaşınca aşk olmaktan çıkıyor
Tek taraflı olan her şey insana acıdan başka bir şey vermez...
Kadın öyle sever zaten. Kadının burnunu surtersen aşık oluyor ve bağlanıyor
Tek taraflıysa aşk değil başka bişeydir mesela kurufasulye
Aşk tek kişide olsa bile halis milis aşktır. Ama acı verir.
Tabiki aşktır kendi duygularından sen sorumlusun karşındaki degil
hayır bu aşk değildir bu sadece sevene acı verir
Bence yine aşktır ya. Yarım da olsa aşktır. Karşılık bulup, bulmaması farklı bir durum bence...
Kesinlikle hocam
Evet, aşktır ama platonik aşktır.
Platonik aşktır
Acı yine aynı acıdır. Bulsa da, bulmasa da işte..
Hayır işkence ızdırap kahırdır öyle aşk olmaz olsun zaten
Saplantıya dönüşür karşılıklı olmayan aşk. O yüzden hayır, değildir
Hayır. Saplantı be platonikliktir.
Evet yine aşktır tek taraflı
Evet karşılıksız wsk
Tek taraflı aşk olmaz
platonik aşk tır ama yinede aşk tır
İlla ilişki içinde bulunmaya gerek yok aşk için..
Karşılıksız aşktır.
Karşılıksız aşk olmuş oluyor..
Aşk aslında tek kişiliktir.
Degilmidir merak ettim simdi
Evet aşktır. :)
Başa beladr aşk
Öyle aşk olmaz olsun
Sayılır
Hayır saplantıdır.
Onu bende çok merak ediyorum.
Hayır
Değildir karşılıksız aşk mi olur