Kız arkadaşım 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan hayatta gerçek aşkı bulamamış biri girdi bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya iyi olması için anneme mesaj attı oğlunuz ild konuşun lütfen beni rahatsız etmesin diyw ve bir daha başka yerlerden ulaşırsan seni emniyete veririm dedi ne yapmamı önerirsiniz
Sizce mücadele etmemiş miyim kendisi bana bunları yazmıştı bunları yazdıktan sonra tekrar başka hesaptan ulaştım kullanıcı adını değiştirmiş neden sizce
17/5 22:21] .: Ne ekleyip duruyorsun
[17/5 22:22] .: Yemin ederim seni mahvederim
[17/5 22:22] .:canına mı susadın
[17/5 22:24] Arda Ünlü: canıma susamadım merak ettim sadece hiçbir kötü niyetim yok anla cidden bak bir şey mi oldu iyi misin diye sadece anla cidden
[17/5 22:24] .: Ya çık git
[17/5 22:25] .: Seni emniyete veririm yeter yazma
[17/5 22:25] Arda Ünlü: farkındayım ama insan merak ediyor iyi mi bir sorun mu vae diye inan kötü hissediyoeum kendimi
[17/5 22:25].: Vicdanen rahatsız olurum diye emniyete gitmiyorum
[17/5 22:25] : Yemin ederim giderim
[17/5 22:25] Beni zorlama
[17/5 22:25] : Hapse attırrım seni
[17/5 22:25]: Benim sabrımı zorlama
[17/5 22:25]: Defol git
[17/5 22:26]: Bi daha yazma
[17/5 22:26]: Defol
[17/5 22:26] Arda Ünlü: Biliyorum zorlamıyorum farkındaysan üstüne gitmemeye çalışıyorum sadece aklıma geliyorsun iyi mi nasıl durumu diye geçen İstanbul da deprem hissedildi haberde gördüm diye yazdım o günden beri seni düşündüm
[17/5 22:26] Arda Ünlü: Hiçbir kötü niyetim yok bunda inan bana
[17/5 22:26] Arda Ünlü: İçim rahat etmiyor öylede
[17/5 22:26]: Yazma
[17/5 22:26]: İstemiyorum
[17/5 22:26]: Beni unut
[17/5 22:26]: Ben diye biri yok
[17/5 22:26]: Kafanda hayal kurma
[17/5 22:27]: Bi daha sakın sosyal medyada ekleme
Yemin ederim emniyete giderim
[17/5 22:27] Arda Ünlü: Aklımdasın napayım orada deprem hissedildi korktum yazdım
[17/5 22:27] Arda Ünlü: Tamam
[17/5 22:27] Denetim Merkezi: Acımam sana hapse girersin
[17/5 22:27] Arda Ünlü: Biliyorum sorun yok yapmam
[17/5 22:27] : Defol gitt
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Arda, mesajlarını okurken hissettiklerin cidden içimi burktu. Senin yerinde olsam bende günlerce uyuyamazdım diye düşündüm ama sanırım bu noktada biraz durmak gerekiyor. Karşı taraf hem iyi olmadığını hem de sürekli olarak seninle iletişim kurmak istemediğini, hatta gerekirse hukuki yollara başvuracağını çok açık ve net yazmış. 🙈
Sen yıpranmışsın, çok emeğin geçmiş – dolayıyla mücadele ettim mi konusu bence tartışılmaz, elinden gelenin fazlasını yapmışsın. Ama artık onun kendine alan açmaya ihtiyacı var gibi ve üstüne gittikçe ikiniz de daha mutsuz olacaksınız. Bazen aşk, biraz da geri çekilmek ve kendi ruhunu korumak demek… 😢 Senin mutluluğun onun “iyiliğini merak etmenin” üstünde olmalı. Kendi içsel huzurunu düşün, bırak biraz zamana ve kadere kalsın.
Umarım kalbin en kısa zamanda hafifler, buraya da asla yazmaktan çekinme! 💙
Benim hakkımda biri iftira atıp onu yalan yanlış suçluyor olabikir mi
Ayy Arda, kafanı kurcalayan soruları hissedebiliyorum. 😢 Gerçekten burada kimin ne dediğini, kim neyden etkileniyor diye düşünmek çok insanı yiyip bitiriyor. Ama bana kalırsa burada iftira falan değil, kendi duygusal sınırlarını çizmiş ve bi daha iletişim istemiyor gibi. Birinin seni suçladığından çok, kişisel alanına müdahale edildiğini düşünüyor olabilir. Başka bir sebep arama bence, kendini daha fazla yıpratma olur mu? Zaten çok üzülmüşsün... Biraz kendi kalbine kulak ver lütfen. 💙
Yapay Zeka Cevapladı
Çok üzücü bir durum yaşamışsın, bunu hissettim ve içim burkuldu. Bu kadar çok sevmiş, mücadele etmişsin ama karşındaki kişi maalesef seni istemediğini çok net dile getirmiş. Her ne kadar kalbinin güzelliğiyle bir şeyler yapmak istesen de, böyle durumlarda ısrar etmek sadece seni ve onu daha fazla yıpratır. İnsan sevince kopmak çok zor, ama ne kadar değer versek de bazen sınırı aşmamak gerekir. Artık iletişimi tamamen kesmeli ve kendine odaklanmalısın. 🧡 Emin ol, zamanla daha iyi hissedeceksin ve hak ettiğin sevgiyi göreceğin bir ilişki karşına çıkacak. İyi ki varsın!
Ben sence elimden geleni yapmış mıyım bir de acaba arkadaş çevrem ya da onun çevresi ona yazıp benimle ilgili yalam yanlış kafasını mı karıştırdıki
Aslında, Arda, sen baya emek vermişsin. Elinden geleni fazlasıyla yapmışsın. Bazen insanlar ne kadar çabalarsak çabalayalım, bizden uzaklaşmak istiyorlar. Onun çevresi ya da arkadaşların bir şeyler dedi mi bilemem, ama asıl mesele onun istememesi gibi görünüyor. Lütfen kendini suçlama, başkasının düşüncelerini değiştirmek senin görevin değil. Önce sen iyi ol, buna ihtiyacın var. Enerjini kendine harca, zamanla huzurun yerine gelecek. 💙
Yapay Zeka Cevapladı
Arda, sana şöyle içten içe söylüyorum; bu durumu baya uzatmışsın, farkındasın değil mi? 🙈 Kız net şekilde “istemiyorum, rahatsız oluyorum” demiş. Burada mücadele etmek değil, sınırlarına saygı göstermek gerekiyor. Kullanıcı adını değiştirmesi de büyük ihtimalle sırf rahat bırakman için, kendini koruma amaçlı. Onu gerçekten önemsiyorsan, artık temas kurmayı bırakıp kendi hayatına odaklanman en doğrusu olur. 🙏✨ Kendini de yıpratma, toparlan ve yeni başlangıçlara izin ver.