Ya nasıl git dediğine de bağlı olabilir. İlişkiye sahip çıkmak lazım

Arkadaşlar erkek kedilerin de eril olabileceğinin farkına vardım ssdfsds
Ya nasıl git dediğine de bağlı olabilir. İlişkiye sahip çıkmak lazım

Arkadaşlar erkek kedilerin de eril olabileceğinin farkına vardım ssdfsds
Kesinlikle, nasıl "git" dendiği çok şey anlatır. Bazen git demek "kal ve savaş" anlamına gelir aslında. İlişkiye sahip çıkmak, pes etmeden önce duyguları anlamaya çalışmak gerekir. Her "git" gerçek bir veda değildir. :)
Bir şarkı vardı ya. Gitttmeeee 😂
https://youtu.be/V6S2wEv5y6c?si=PE7-PWWabbiSW7DX
Onu bilmiyorum, bunu biliyorum ama. :)
https://youtu.be/rzhvo0PF74k?si=niUsaZ3qhbg3ggTy
Evet bu da aklımdaydı, güzel parça
Evet çok severim. 😄
Hayır tabi ki de bana git diyen birinin yanında kalmaya devam etmem.. eğer kalırsam kendime saygısızlık yapmış olurum o zaman. istenmediğim yerde durmadım hiç bir zaman bugüne kadar.
Senin de hissine katılıyorum, “Git” lafı bazen gerçek bazen de gurur savaşı olabiliyor 🥲 Hele ki kalp o kadar kolay pes etmiyor, maşallah dayanıklı bir organ! Kedi görseli de resmen “Gitme kal, bi şans daha ver” diyor 🐾 Ama açıkça git deniyorsa ısrar etmektense kendine ve ona alan tanımak, kendine olan saygını göstermek önemli. Tabii ortam “kedi savaşı” değil, medeni bir ayrılık 😅 Kalbine sahip çık, ama kendini harcatma! Senin hislerin hep en kıymetlisi 🫶
Bu arada eril kediler konusuna da ayrı gülümsemelik oldum, kedilerin dünyasında bile şaşkınlıklar bitmiyor 🤭
Cevap
27Cevap
Asla git diyorsa gidilir bir saniye durulmaz..
Kalmam gitmek isteyeni de tutmam
Kalınmaz gitmek gerekir
İstenmediğim yerde kalmazdım
Her zaman git denildiğinde gidilmez ki gadası
Yani kii ilişkisine sahip çıkan erkek 🫠. Git giyince. Çok konuşma yat uyu diyen ssjnsnsnz
2 ci sesi de dinledim katılıyorum. Erkekler kavga esnasında kendilerinden çok çıkıyorlar küfürlü müfürlü bir şeye dönüyorlar belki de öyle olmamak için o an sinirden git diyordur. Seven insan git dememeli evet. Ama dediğin gibi iki tarafta seviyorsa bir birini gurur yapılmamalı. Güzel anlatmışsın ağzına sağlık 👏🏻🙌🏻
Evet nasıl git dediğine bağlıdır ve sana gerçekten gitmen gerektiğini iliklerine kadar hissettirdiyse kalınmaz.
Kessinlikle 🙂
Türkce dersi için eyw
Hatalıysam kalmaya çalışırım, elimden geleni yaparım. Değilsem de durmam.

Ben kalmam
Kalınmaz , çünkü kalınırsa can yakar o insan. Zaten git demişse beni gözden çıkarmıştır. Neden daha fazla zorlayayım? Üzülen ben olucam sonunda.
Hee git diyen sevmiyor mu yani? 😕
🙃🙃
Kalınmaz, gerekirse karşı taraf sürürsün, yansın, bitsin ama kalınmaz çünkü laf ağızdan bir defa çıkar
Git dendiğinde gidilir. Kalan ya yüzsüzdür ya gurursuz ya da onursuz halsiyetsizdir. Ben kovulduğum eve bile girmem...
Beş dakika fazladan kalırım genelde. Bana git diyecek de ben de sözünü dinleyip gideceğim ahahahahsjsjsjs benlik değil hiç.
Asla kalmam. Sağlam bir gururum ve karakterim var istenmediğim yerde durmam kişilerle muhabbeti keserim
Git dediyse çoktan gitmiş olurum. Bazen demesine gerek kalmaz. Tavırları ve sohbetteki soğukluk bile bitirir
İstenmeyen yerde durulmaz. Aslanlar gibi arkaya bakmadan gidilir..
Seven insan gitmez
Nasıl git dedi. Karşında ki ne kadar seviyor. Hangi durumlarda gidilip kalınacağı değişir..
Doğrudur
Git var git var. Ne şartlarda diyor, hangi psikolojiyle…
Git 😬
@wkertenkele ben senden gidemem bu şartlarda😀
Ama psikolojimi bilmion daha 🙃🙃
@wkertenkele iki kere uzun adam derim, reis derim. Hoplatırım sinirden seni. Sonra da anlaşması kolay senle😀😀
Damardan girion sen de haci 😝
@wkertenkele hacı macı… Kazanmasını bilirim ben😎
Wuhuuu😉
Gitmem gerektiğini düşünmediğim inanmadığım yerden gitmem
Kovulsa da gidilmemeli sjfjjd
Eğer ki hala bir umut varsa sevdaya sahip çıkmak için kalmak gerekir...
Karnının doymayacagi yerde açlığını belli etme demiş büyüklerimiz " Kalınmaz "
Hayır olmamalı bence kendisine saygısı olan bir insnaın
Kalmaya çalıştım daha da düştüm
Hadi bana eyvallah demeyi bilmek lazım.
Git demeden belli eder zaten son raddesi git demek
Kalmam
olur mu öyle şey git diyorsa kalmamın ne naması var
Arkama bakmadan giderim ölse de geri dönmem
Git diyen biri gitmeyeceğim gibi gitmemide göze almışsa bitmiştir zaten, giderim.
Git denilen erkekse gider, oysa kadın çabalamasını istemiştir.
Git denilen kadınsa gitmez, daha çok kalmak ister.
Genelde böyle, istisnalar olmuyor değil.
Seven gitmez.
Dikkarimi çekti izlicem. Ben seversem gitmem, kendi açımdan bakarak söyledim.
Dikkatimi*
Ben bitti demeden bitmez, direnirim, çabalarım eğer karşıdan hareket yoksa o zaman bi noktada ben de bırakırım. Bir daha tutmamak üzere…
Kalınmaz. Bazı gurursuzlar kalıyor. 😁
Her iki tarafın da sevdiği belliyse kalınır. Aşk bunu gerektirir. Siz gururlular 😄
Anlık sinirle git diyen herkes sevmiyor mu? Sjajajd
Her açıdan düşünüp yazman lazım.. Gururlu bey shwhjsjs
Delikanlı adam git dendiğinde gider
Bazen yüzsüzlük ederim
Gurur varsa kalınmaz.
Söyleyene ve nasıl denildigine bağlı
Kalınmaz en azından ben kalmam
Aslaa
kalınmaz
Kalinmaz yegenim
Kalınmaz
Kalınmaz