Gerçekten neyim eksik nerde yanlış yapıyorum hiç bilmiyorum daha sevilmek için ne kadar iyi olmam gerekiyor anlayışlı sadık sevecen saygılı daha ne olsun ne eksik kimse neden sevemiyor beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılErkeklere iyiler yaranamaz. İyileri çantada keklik sanıyorlar. Kötü olsaydın muhtemelen sevilirdin ama sırf bir erkek tarafından sevilmek için kötü olmaya değer mi? Sevmesinler ne olacak herkes layık olduğunu bulsun daha güzel. Seni de sen olduğun için seven birisi çıkacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
02 Yorumla
Soran1 yılSevgili olamayız Tabii ki de Yaşımız arasında fark var annemin yaşındasınız yani gördüğüm kadarıyla bir büyüğüm olarak bir abim olarak fikir alabilirim tabii ki de
- 1 yıl
Elbette ama buradan ulu orta olmaz.
20 yaşına kadar iyi biri değildim kimse umrumda degildi sadakat guven bunlar önemsizdi ozamanlar her zaman sevilen taraftim sonra tam tersi oldum iyi biri oldum gercektende ve kaybeden taraf oldum simdi eskiyede geri donemiyorum iyi olmak daha kötüymüş
06 Yorumla
Soran1 yılHiçbir işe yaramıyor emin olabilirns ne kdr enayisen o kdr sevilmezsn bunu anladım
Soran1 yılBen de o kadar diyorum Kötü olacağım kötü olacağım ama ne yazık ki olamıyorum ufak bir kötü olduğuna da en kötü en sevilmeyecek kadın tipi de sen oluyorsun Nedense
Soran1 yılYani bilmiyorum Yapacak bir şey yok galiba
Gizli Üye(25-29)1 yılBence seni seven biri var ve sürekli dualar edip seni kendine istiyor. Bu yüzden böyle olmaya devam et. İyiler her zaman candır ve çok değerlidirler. Altın olan kalbini sakın beş kuruşluk demir parçasına dönüştürme. Sen özel ve değerlisin.
036 Yorumla
Soran1 yılBeni seven biri mi var hani kim ortada öyle biri yok ki tanıdığım herkes bana yanlış yaptı
Cevap sahibi1 yılZamanı gelince ortaya çıkar
Soran1 yılGarip bir bakış açısı
Cevap sahibi1 yılBir gün o kişiyle karşılaştığında beni daha iyi anlarsın. Ben de 30 Uma kadar hiç sevgilim olmuyordu. Tanıştığım bir iki kişi oldu ama anlaşamadık. Ben de demek ki hâlâ zamanı var dedim. Ve şimdi hayatımda hiç tahmin edemeyeceğim ve çok istediğim biriyle tanıştım. Şiirlerini okudum ve demek kaderimde bu kız varmış ve duaları beni bekletmiş dedim kimseye yar olmayayım diye.
Soran1 yılAnladım ne mutlu sana o zaman sevindim adına şu an da ben biriyle konuşuyorum ama bilemedim değişik bir ilişkimiz var saygı var anlayış var ama sık konuşmuyoruz işten dolayı saatlerce cevap vermediği olur sonrasında özür diler nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bende
Cevap sahibi1 yılAslında her şeyi bir anda tüketmemek lazım. Şimdi ki ilişkilerde her şeyi çabuk tüketip daha sonraya bir şey bırakmıyorlar.
Soran1 yılNe yani bu şekil ilerlemek daha mı iyi
Cevap sahibi1 yılBu yüzden bu şekilde yavaş olmanız bir yandan birbirinizi özler ve birinizi düşünürsünüz. Bu güzel bir his bence. Tabi o da seni düşünüp mutlu oluyorsa ve senin dışında başkasıyla konuşuyorsa bu çok güzel olur. İlişkinin temelinde güven, saygı ve sevgi olmalı. Bu üçünden birinde süphe varsa o ilişki biter
Soran1 yılMesela aksam 7den beridir bana cevap vermiyor spora gidip arkadaşıyla oturup sonra uyuyakaldgni belirtti özür diledi ve hala yanıt yazmadim
Cevap sahibi1 yılbaşkasıyla*konuşmuyorsa olacaktı
Cevap sahibi1 yılNe iş yaptığını bilmiyorum ama seven biri sevdiğine her zaman zaman ayırır. İşi ne kadar yoğun olsa dâhi bir fırsat bulur ve arar ya da yazar.
Soran1 yılYeni tanıştık aramızda sevgi yok zaten
Cevap sahibi1 yılO zaman bir beklentin çok olmamalı, bu yüzden sevilmediğini düşünüyorsan henüz çok erken. Allah seni bekletiyorsa sana daha güzelini vermek içindir.🙂
Soran1 yılBelkide bu sevecektir beni bilmiyorum kafam karışık şu an ne cevap verecrgm bilmiyorum ona
Cevap sahibi1 yılBen bir erkek olarak şunu biliyorum. Bir erkek ilk başlarda birinden hoşlanırsa yavaş yavaş tanımaya çalışır ve tanıdıkça sever, zaman ayırır ve tanımaya çalışır. İlgisiz ise demek ki pek etkilenmemiştir ve ilgi göstermez. Kenarda bekletir.
Soran1 yılEe nasıl bir tepki verebilirim peli
Cevap sahibi1 yılBir kız erkeğe fazla yeşil ışık yakarsa hafif olur erkeğin gözünde. Bu yüzden sen sadece bekle, o sana mesajlar atsın sen de dozuna göre tepkiler ver. Kendini iyi hissediyorsa devam et, hissetmiyorsan düşünme bile...
Erkekler bir an birden fazla kıza yazabilecek potansiyele sahipler. Özellikle de sosyal medyada kendini paylaşırsa bu muhtemeldir.
Soran1 yılMesela dün akşam için özür dilerim dedi bende hala cevap vermedim umursamıyormus gibi mi cevap vereym yoksa hesap sorar gibi mi
Cevap sahibi1 yılEğer bir özür dilemekle her şeyin hallolduğunu düşünüyorsa bu seni basit görüyor anlamına gelir ve bunu sürekli tekrarlar. Eğer gerçekten onun için değerli ise o sadece mesaj kalmaz seni arar ya da daha fazla mesajlar yazar. Eğer güzel bir dille mantıki uzun bir mesaj yazarsa değerlendirebilirsin ama içinde sopheler varsa zamanını hiç harcama
Soran1 yılEe ne diyebilirm ki işte tamam sorun yok diyemem her şeyi alttan Almış oluyorm umursasam bu sefer zavallı kadın modeli olacam
Cevap sahibi1 yılZor kadın ol, basit olan kadın her zaman kaybeder. Seven adam zor kadın da olsa sabreder ve o zor engelleri aşar. Basit kadını basit erkekler sever ve peçete kadar ömürleri olur. Kullanıp atar.
Soran1 yılPeki şimdi ne yazayım onu söyle bana 😄
Dün için özür dilerim biraz arkadaşla oturduk sonrada spor , sonrada uyayakalmisim
Yazdi en son
Cevap sahibi1 yıl"Anladım, olabilir. Sorun değil." Soğuk davranabilirsin
Cevap sahibi1 yılSonuçta seni önemsemeyen birine sen de ancak bu şekilde cevap verebilirsin
Soran1 yılYani bi kız bunu sana yazsa ne dersin acaba erkrk kafasini sen iyi anliyosn
Cevap sahibi1 yılNe yaptığın önemli değil benim için, ben sana muhtaç değilim havası ver.
Soran1 yılDur yazıyım
Soran1 yılOda artık ne zaman cevap verir bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBiri buna bunu yazsa, kırgın olduğunu anlarım ve günlünü almaya çalışırım
Cevap sahibi1 yılCevap yoksa hiç mesaj bekleme, kendi yokuna bak derim. Yazarsa sen de beklediğin kadar beklet onu. İp incelediği yerden kopar derler. Bu işletişim de inceliği yerden kopsun
Soran1 yılBen senin gönlünü alıcam hafta sonu gelsin diyor
Cevap sahibi1 yılTabi senin gönlün de hafta sonuna kadar bekler kesin. Belediye otobüsü bile bir yolcu için iki dk beklemiyor, insanın kırılan günlü nasıl beklesin? Bir insanın duyguları bu kadar mı basite alınır. İnsan ruhundan anlayan birine bunu anlatmak çok zor. Allah kolaylık versin sana
Soran1 yılHe bizim ilk buluşma ya o yüzden mesajda ne yapacağını bilmediği için galiba bunu söyledi sonra ben bir şey yazdım dedim ne böyle bir şey yap ne de benden özür dile gönlümü al Hani gerek yok falan Sonra dedi dikkat edeceğim Ne yapıyorsun dedi O kadar
Cevap sahibi1 yılSen çok güzel söylemişsin, bunu tekrarlaması seni önemsemediği anlamına gelir. İçimden bir ses, sen ilgi ve sevgiye ihtiyacın var diyor. Bu sevgi ve ilgi kimden gelirse gelsin ama yeterki gelsin, kendimi değerli hissedebilecek sözler istiyorum diyor sanki. Eğer böyle hissediyorsan sakın bu kişiyle düşünme çünkü vereceğinden fazlasını alır daha da yıpranırsın.
Soran1 yılYani istemeseydi bu kadar katlanmazdı diye düşünüyorum bilmiyorum bir daha olmayacak gibi laflar kullanmadı özür dilemezdi amacı ne olabilir ki
Cevap sahibi1 yılBunu zamanla öğrenilir, bilemem
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba✨
Hissettiklerin bana çok tanıdık geldi. Hepimiz bazen “Acaba ben mi fazlayım, eksik miyim?” diye düşünüyoruz. Ben de geçmişte çok verici ve kendimi zorlayan bir dönemden geçtim. Sonra anladım ki, insanlar bazen karşındakinin “iyi” olmasını değil, kendine değer veren birini istiyor. Kendi mutluluğun, kendi değerlerin ve sınırların olduğunda asıl çekiciliğini buluyorsun. Kendinden vazgeçmeden, önce kendini sev. Sevilmemen asla senin iyi ya da kötü olmanla ilgili değil, doğru insanla karşılaşmadığınla alakalı. Hem unutma, değişmek için değil kendin olmanın tadını çıkarmak için varsın✨ İnan bana, sen olduğun gibi çok değerlisin. #BirAdımÖne01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u 1 yıliyi olun siz
00 Yorumla
1 yılSırf sevilmek için iyi veya kötü olmak saçma değil mi? Kişinin farklı bir albenisi olabilir belki de o yüzden seviliyordur. Şöyle düşünmek şazım, kaç kişi sevilmenin kıymetini gerçekten biliyor?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle bu düşünceden çıkıp kendini bir birey olarak tanımaya yönel. Belki de kendini keşfetmen gerekiyor. Kişi duruşuyla, karakteriyle ve yaptıklarıyla sevilir.
00 Yorumla İyi insanları hayat çok yoruyor kötü oluyum diyorsun o zamanda eski seni arıyor ama bir daha bulamıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimseye ihtiyacın yok senin kendine değer ver zaten gerisi gelir bazı insanlar kendinden fazla bilgili karakterleri insanları sevmezler kıskanırlar adımını doğru at onlarda bişileri yanlış olduğununanlayacaktır
00 Yorumla
1 yılerkekler yuzde 90 dis guzellige bakiyor. fotonu gosterirmisin sorun olmazsa dm den
02 Yorumla
Soran1 yılBaşka emrin
- 1 yıl
neolacak sanki alla allaa
1 yılYine sevilmezsin merak etme sonradan kötü olmak da işe yaramıyor. Boşuna bozma yani kendini olduğun gibi sevilmeyeceksen ne anlamı var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Yanlış adama denk geliyorsun. Çevrende 100 erkekten 10 tanesi doğrudur onlar da benim gibi bekarlığını yaşayan adamlardır.
00 YorumlaKesinlikle.. Genelde Böyle Olur Zaten Kimseye İyilik Yaramıyor.
010 Yorumla
Soran1 yılHemde hicccc
Soran1 yılCidden kötü olcam artık
Soran1 yılUzak mesafe evliliği istemiyorum
Soran1 yılOhoo ben çok duydum boylelerini
Gizli Üye(30-35)1 yılBekarken yedigim kaziklardan sunu ogrendim, verdigin surece iyisin, vermeyi biraktigin an verdiklerin de unutuluyor ve en kotu sen oluyorsun. Yani en azindan benim basima gelenler boyleydi.
10 Yorumlaaynı seyı bende kendıme sordu 12yıl boyunca neden hep boyle oldu her konuda öalesef kötuler seviliyor dogru teshıs bırak onlar kazansın burada otek, tarfatdaa bizim gibler kaznacak inş allah katında rabbim sevsın yeterli uzulme yanlız degılsın
21 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru ve içten yazmışsınız. Gerçekten kc ysındasın
1 yılHayır sen yine iyi olmaya devam et. Mutlaka karşına senin gibi biri çıkar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ağzından burnundan getirince daha değerli olursun. İnsanlar mazoşist çünkü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılKendini sevip kimsenin sevgisine gerek duymayınca hayat mis gibi oluyor
00 Yorumla
1 yılBunlar bahaneden başka bi şey değil kötü olasın gelmiş senin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılSorun sende degil sevmeyenlerde kotu olamazsin sen cok iyisin
00 Yorumla Ağızlarına sic öyle severler Hak ettikleri gibi davran ben öyle yapıyorum 😀
00 Yorumla
1 yılNeden bilmiyorum erkeklerde bir tık mazoşistlik var sanırım. Kendilerini süründüren kızlara bildiğin köle oluyorlar. İlgi gösteren, düşünenleri de insan yerine bile koymuyorlar.
00 Yorumla
1 yılSeninle alakalı olduğunu düşünmüyorum, bence karşına sana göre birisi çıkmamış olabilir, arayışa devam et derim, mutlaka değer göreceğin bir ilişki olacaktır
00 YorumlaKendi yargilarinla iyisin, herkes tarafindan sevilmiyorsaniz illa bir sikinti vardir. Yeniden gozden gecirmelisiniz.
07 Yorumla
Soran1 yılkardeşim olmadığım için emin olabilirsin
Soran1 yılYvşk
Soran1 yılYa of bak hemen bu şekil olunca da en kötü kadın oluyorsn ya ne istiyorsunuz anlamıyorum ne dedim ben şimdi
Soran1 yılFazla tepki gösteriyorsun senin şansına ait bir şey söylemedim aksine neden olmadığıma dair bir fikir belirtim Çünkü burada ne demek istediğimi anlayamadım ben diğer insanlar gibi biri beni sevsin diye bir şeyler yapamıyorum onu belirtmek istedim sana ben Neysem oyum diyorum insanların benden şikayetçi olsaydı benden ayrıldıklarına sen iyi bir kadınsın fazla iyisin demezlerdi
- 1 yıl
Bence fazla tepki veren sensin, direk yvsk dedin bana bilmiyorm farkinda misin? Ben sadece paylasimina ceva yazip dusuncemi belirttim. Hepsi bu, yargilamadim suclamadim. Iyi ya da kotu olup olmadiginizin kararini ben veremem, yazdiginiza yorumum oydu. Umarim guzel insanlarla karsilasirsiniz.
1 yılÖyle oluyor canım çok iyi anlıyorum seni ancak kötü olunca değer biliyorlar
00 Yorumla
1 yıltipinden dolaylı olabilir mi a
06 Yorumla
Soran1 yılTipimde ne var ki 175 58 kiloym burnum ağzım gözlerim güzel oldukça bakim yapmaya çalışıyorum
- 1 yıl
suratında soru işareti var ve pembesin ya kim alır ki seni böyle şirinlerin barbie şubesi gibi
Soran1 yılKız ne diyon
- 1 yıl
fotondan belli bacım
Soran1 yılNe fotosu kiz
- 1 yıl
profil fotosu
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorun sen de değildir o zaman boş ver.
04 Yorumla
Soran1 yılZaten sorun bende değil gerçekten
Soran1 yılKötü biri olsam sevilirim belki
1 yılDünya iyi niyetli olanlara dardir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılDegerini bimiyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılol bakalım nasıl kötü olcan
00 Yorumla Gerçekten iyi insanlar bazen değer bulmuyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arada bi kötü olmak gerekiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44,2b cevap paylaştı. Evet daha çok seven olur
00 Yorumla
1 yılNe alaka
06 Yorumla
Soran1 yılCok alaka sende sevmezsn beni biliyorm
- 1 yıl
Ben severim niye sevmiyim yanlış kafada düşünüyorsun ne oldu biri mi kırdı kalbini
Soran1 yılBiri mi sadece kırdı sence 26 yaşındayım 1 tane bile doğru düzgün beni seveni görmedim hepsi ama hepsi aldattı bıraktı sebebsiz yere
- 1 yıl
Yanlış insanlara denk gelmissin kardo
Soran1 yılHemde cok hayatım bunlar yüzünden çöp oldu
- 1 yıl
İyi insanlar çıksın karşına karşim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKendini sev
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılniye sevsin
00 Yorumla
1 yılSevilmezsin ne saçma soru
00 YorumlaNeye göre iyisin
00 Yorumla
1 yılLibidosu yüksek bir kadın ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBad girl ol
01 Yorumla
Soran1 yılO ne be
Gizli Üye(18-24)1 yılKullanılirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle evet
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Kral_Kaybederseg?
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İyi bir kadın olduğum için sevilmiyorum, kötü olsam sevilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım