Sevgilimin iş arkadaşı sevgilime aşkım dedi?

geçen sevgilimin iş yerine gittim, yanında çalışan kadın yeni elektrikli bisiklet almış kenara park etmiş, biz sevgilimle konuşurken çağırdı dedi "bunu burdan cıkartabilir misin çıkartamadım" sevgilimde yardım etmeye calısıyordu, kadın gözümün önünde "hadi az çabuk ol hadi aşkım hadi acelem var" dedi? kadın aceleyle gitti bende arkasından ters ters bakıyorum. sevgilime döndüm dedim "sen bu kadına sana aşkım diyecek kadar yüz veriyosun, amacınız ne sözde ablam diye geziyosun ortalıkta." işte böyle tartıstık falan olaydan 1 gün geçtikçe ben tutturdum kadınla konuşucam az agzını toplasın diye. yine sevgilimin iş yerine gittim ilk sevgilimin yanına uğradım dedim kadınla konuşucam ben içeri geçip. adam gelmiş bana "kadına slk sacma konuşup olayı bana patlatma" diyor. normal olarak bende dedim "yani onun sana aşkım demesi çok zekice ama benim onu uyarmam saçma öyle mi?" böyle devam etti konuşma bende bindim motora bastım gittim. hala bana gelmiş işte ablam gibi o benim abartıyosun diyo. ama bu ilk değil yani bu kadına ilk zamandan beri başka bu tarz olaylardan dolayı da gıcık kapıyorum yani de gözümün önünde aşkım diyecek yüzü bulması da iyice sinirlerimi attırdı. ben mi abartıyorum? ne yapayım sizce?
Sevgilimin iş arkadaşı sevgilime aşkım dedi?