Bir kere aldatan bi daha aldatır mı?

1 senelik bi ilişkim var ilişkinin 4. ayında ve üstelik çok kötü bir dönemden geçtiğim günlerde (annemin hastalanıp vefat etmesi) aldattı beni. yüzyüze buluşma olmamış biliyorum çünkü sevgilim yurtdışında konuştuğu kız Türkiye’de. sohbet uygulamasında tanışmışlar ve kız için gidip kendine fake instagram hesabı açmış beni de engellemiş görmeyim diye. bana iş yoğun yazamıyorum dediği zamanlarda kızla konuşmuş yetmemiş bugün iş geç bitecek dediği gün aslında eve gelmiş kızla 2 saat boyunca görüntülü konuşmuşlar. ben bunu görünce ayrılma noktasına kadar getirdim sonra pişmanım dedi köpek gibi ağladı yalvardı affettim sevdiğim için. 2 ay önce de nişanlandık ama yaptığı şeyi hala unutamıyorum. şu an bana karşı davranışları çok iyi asla bi şeyinden şüphe duymuyorum gerçekten değiştiğini görebiliyorum ama bana en kötü günlerimde yaşattığı şeyi de unutamıyorum. aramız çok iyiyken durduk yere aklıma geliyor soğuk davranmaya başlıyorum bu sefer. bu durumu nasıl aşabilirim ya bi fikir verir misiniz bana lütfen.

Bir kere aldatan bi daha aldatır mı?