Allah kimsenin başına vermesin ama böyle bir durumda kızacağınız taraf sevgiliniz mi, yoksa sizi aldattığı kişi mi olur? Bazı kişiler sevgilisine kızarken, bazıları da üçüncü kişiye tepkili olur.
Aldatıldığınızda sevgilinizi mi suçlarsınız, sizi aldattığı kişiyi mi?
Aldatıldığımda dönüp başkasına değil, sevdiğim adama bakarım. Çünkü benimle birlikteyken bir başkasını tercih eden oydu. O kişi beni tanımaz, bilmez. Gülüşümü, suskunluğumu, içten içe kırıldığım anları karşı taraf değil, o bilirdi we gidip ihaneti seçti Belki bir heves, belki bir boşluktu onun için Ama benim içimde koca bir deprem olurdu onun bir anlık uçkur hevesi benim içimde sonsuza kadar kapanmayacak yara bırakırdı ben ona aitken o beni yok saydı o yüzden kimseyi suclamam sadece onu silerim we artık onu değil onun bana yaptıklarını hatırlarım..
Suçlu belli zaten aldatan tarafı suçlarım, yaptığı kahp*lik ömrünün sonuna kadar boynunda taşıyacağı utanç kolyesi olacak. Bizin için bir şey yapmamak en iyisi ama galiba. Zor ama öyle. Psikolojik açıdan bir travma olduğunun farkındayım. En iyisi bu. eğer son bir şey söylemek istiyorsanız. 1 önerim var. 3 melun adam - nazım hikmet ran. şiirinin son bölümünde artık seninle düşman bile değiliz diyor. Bu çok ağır cümle. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana sazı soksan az.
Ne fark eder! Aldatılma olayı yaşanmış mı yaşanmış tüm dünyayı suçlasam nafile aldatılmak insana ne zaman koyar biliyor musun? Hiç beklemediğin yerden gelince sıradan ilişkiler ya da kişilerin aldatmasına iki küfür eder geçersin ama ya güvendiğin yerden gelirse? İşte onun altından kalkmak ciddi psikolojik güç ister o nedenle bu tip şeyler yaşamamak için kimseye güvenmeyin😄
Sinemcim, oyyy zor bir konu gerçekten... 😔 Böyle bir şey yaşarsam, ilk önce sevgilimi suçlardım çünkü ilişkinin sorumluluğu onunla bende. Üçüncü şahıs her zaman dışarıdan biri, sonuçta sevgilimin bana sadık kalması beklenir. O karşı taraf belki bu durumu fırsat bildi ama partnerim bana karşı sorumlu. Senin için üzgünüm, böyle bir şey yaşadıysan kocaman sarılıyorum! 🙏💕 Unutma, sen çok değerlisin!
Ay seni yerim Sinem! 😍 Bir an üzüldüm valla, neyse ki durum yokmuş. Merakıma da bayıldım, aşk dolu soru sormak herkesin harcı değil! Hep mutlu ol emi? 💙✨
Beni herkes aldatabilir banane ya birde bunlarla mı ugraşcam 1 gün sinirlenirim 2. Gün unuturum. Aklıma bile gelmez. 😀Herşey karşılıklı evrene ne verirsen sana onu geri verir. Sen onu aldatırsan. Senin birlikte oldugun insan'da seni aldatır. Döngü halinde gider.
Beni kiminle aldattığı sadece umrumda olmaz, yakınım değilse tabi. Suçu sevgilimde bulurum tabi ki. Aklı nerdeydi? Kız zorla mı.. kafasına silah dayayıp o mesajı attırdı. Soyundurup zorla sevişdirdi ne alaka. Benimkinin beyni yoksa o kız napsın? zaten onun cok mu umrumdayım. O olmasa başka kızla aldatacak. Adam değilse zaten gerisi boş.
İkisinin de Allah be*lasını versin yahu😂 ikisinde de vardır yav*şaklık😂
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Cocukluk arkadasim ile aldatıldım ilk oğlan ı dövüp kizi tehtid edip onuda dovmustum sonra oğlanın ablasını da her yerde rezil etmistim (en yakin arkadasim ve sevgilim arasını yapan kişi oydu) sonra en yakin arkadasim dediğim kiz in agzina baya scmisrim hala korkar benden
Kendimi suçlarım. İnandığım güvendiğim için en çok. Hatta yetersiz kaldığımı düşünürüm eksikliğim olduğunu düşünürüm. Ama bu düşüncelerimin hiç birin de benim suçum günahım olmazdı. Kurbanlar hep masum olanlardır...
Sevgilimi suçlarım. Karşısındaki kızın bana sadakat borcu yok, sevgilimin var. Üstelik adamın karakteri bozuksa o kız kabul etmese başkası eder yani. Ha takıntılı aşık ayrı durum o zaman ikisine de kızarım akxksk
Bizzat aldatılan kişi olarak söylüyorum ikisinide suçlamadım çünkü burada suç tamamen ailesinindir çünkü aile olmak güzel terbiye eğitim ve kişilik karakterli kişi yetişmektedir doğurup sadece büyütmek yetersizdir..
Hiç bir şey. Tercih etmiyorsa ne yapayım. Gerçi sonra geri dönmüştü ama vicdan azabı çekmiş (ne kadar inanırsınız.) söylediğine göre. Helallik istiyor.😂
Kendimi neden suçlayayim ki gidip aldatmış bu onun sorunu açık iletişim yerine boyle bisey bulmuş bana g3lip sorunları konusacagina böyle işe kalkışmış
O an ne olur ne yaşarım bende bilmiyorum. Hiç başıma gelemdi çünkü. Çok şükür. Ama dinlerin ne olup bittiğini öğrenmeye çalışırım. Sebebi nedir önce onu sorarım.
Tabiki aldatan kişiye kızarım o istemese yapmaZdı demek ki içinde varmış
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Ben ilk başta sevgilimi suçlarım O böyle bir şey yapmasaydı karşı tarafta buna vesile olmayacaktı... Ve başıma böyle bir olay geldi ben karşı tarafı hiçbir zaman suçlamadım...