- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılKaçan kovalanır sözünün gerçekliğini ispat etmek için maşallah kızlarımız inadına çaba sarf ediyorlar.
KS de kızların sorularının büyük çoğunluğu " nasıl unuturum " "nasıl geri döndürürüm " ya bırakın giden gitsin.
Kızlar bu şekilde davranmasa işler yoluna girecek, mutsuzluklar azalacak, erkeklerin kasılması kırılacak, az sabırlı olun...02 Yorumla- +1 yıl
Bende erkeklerin kaçmasını söyledim. Kaçanı kovalamazsan sorun kendiliğinden çözülecek.
Kaçan bir daire çizip geri dönecek :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılManyaktan bol ne var ki? İkiside dengesizlik belirtisi. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/QJljEg.gif02 Yorumla- +1 yıl
Sağlıklı insan bana düşmez ki @SinirliBiber hemşire olma içgüdüsüne sahip olan bendim agzıma tüküreyim..
- +1 yıl
Takma kafana. Sen elinden geleni yap. Tedavi olan olur. Gerisini sektir et. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaçan kişi onu kovalayan sert çıkış yapıp bir anda bırakıncaya kadar sürdürüyo
00 Yorumla
Sürekli peşinden gidilsin ister. Egosunu tatmin etmek için sanırım ;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
saçmalık. sakın böyle bayağı stratejilerle uğraşma. o kadar bayık ve ezik olur ki böyle tipler aslında. beğendiği, arzuladığı bir şeyi ucundan ucundan hep kendine eziyet ede ede, saçma sapan manevralarla (ki aslında resmen aptallıktır) geciktirir, yolu uzatır, eğer büker, kendi kendini oynadığı oyunun bokuna batırır, oradan da çıkamaz. e haliyle o boktan bile bir süre sonra haz duymaya başlar.
015 Yorumla- +1 yıl
olur çünkü bu alttan alta birbirini oyan ilişkilerin tüm insanlarda son bulması lazım.
yani insanların kendi akıllarıyla bir saçmanın içinde bulunduklarını anlamaları gerekiyor.
bir de bir kişiyi sevmek, çok garip bir olaydır. sonsuzca olanaklar sunabilir iki kişiye de.
kısıtlı bir kişinin yaşamına yeni imkanlar ekler. onu kendi sıkışıp kalmışlığından kurtarır. başka bir şey olur yani.
ama dönüp bir bakıyorsun, "mesajıma cevap vermiyor, acaba neden?" diye sahte bir evham. sahte değilse bile cılız. kısır, sığ.
+1 yılAslında kişiler fark etmiyor bunu, bilinçli yapılan bir şey değil, herşey bilinç altımızda olup bitiyor. Bir şeyi elde edince hevesin kaçması. Masturbasyon yapıp, boşalmak gibi bir şey. Birdaha yapmıcam denir ve sonra yine aynı şeyler yaşanır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yıl2 Nedeni vardır. Bunlar;
1. si ego tatmini yapmak. (Erkeği yönlendirmekten zevk almak)
2. si ise "acaba gerçekten seviyor mu, sevgisinde samimi mi?" diye sınamak için.06 Yorumla- +1 yıl
Kız, adamın sevmekte ve isteğinde samimi olduğunu anlarsa en azından bir şans vermeli. Ama hemen pat diye değil, yavaş yavaş. Pat diye karşılık verirse kızın o adamın gözündeki büyüsü bozulabilir. Fethedilen kaleyi tekrar fethetmek mantıksızdır. Yavaş yavaş taviz verirse bir müddet sonra evlenmek için adım atılmasını ima edebilirsiniz. Evlenme için adım atılıp, evlenildiğinde, kaleyi fethettiğini belli edebilirsiniz artık.
- +1 yıl
Ya sen hiç ilgilenmiyorsan eğer, yarın nasılsın felan dersin ama arandaki mesafeyi koruyarak muhabbet edebilirsiniz. Sevgili eya aşk-meşk knularını açmadan. 3-4 gün sonra daha çok muhabbet edersiniz. 10 gün sonra sevgili ve aşk-meşk muhabbetine girersiniz. 1 ay sonra teklifini düşündüm ve "cevabım şu" dersiniz. 2. aya kadar size dokunmasını veya elinizi tutmasına müsade etmezsiniz. Böylece sizi "edepli kız" olarak aklına koyacaktır. 3. aydan sonra elele tutuşup gezebilirsiniz. Ondan sonrası size kalmış artık. Ama böyle yapıp sakın onla evlenmeden ilişkiye girmeyin çünkü girdiğiniz gün onun gözünde bitersiniz. Çünkü kaleyi fethettiğini ve evlenip daha fazla uğraşmanın mantıksız olduğunu düşünecektir.
- +1 yıl
mesafaden kasıt ben fazla laubalili olmadan ve araya bol bol gün sayısı koyarak mesaj atmayı gorusmeyi anladım eger dogruysa... tamam bunda sıkıntı yok.. o paşa yalnız iyi ben birz sorunlarla ugrasıyorum o zoruma gidiyor beklerken bunalan ben oluyorum onun rahatı iyi ondan böyleyiz zaten... çıkarımın iyi..
- +1 yıl
Mesajınızı tam olarak anlamadım. Maddi olarak mı söylüyorsunuz? Finansal olarak mı sıkıntıdasınız? Eğer öyleyse kendinizi garantiye almadan hiçbir iş yapmayın, pişman olma riski olan hiçbir iş yapmayın.
Araya bol bol gün koyarak yakınlaşma olayını doğru anladınız. Eğer söylemek isteyipte burada söyleyemediğiniz bişey varsa bana özel mesaj atabilirsiniz. Sadece bu konuda konuşmak ve fikir alış-verişi yapma babında.
benim basima cok geldi, her ikiside...
kovalayan kovalamayi biraktinmi kacan niye birakti yeaaa deyip hirs yapip kendi kovalamaya baslar, bazen sevmedigin halde bu hirs-ego yuzunden asik oldugunu dusunebilirsin01 Yorumla
+1 yılben birkaçkez denerim karşımdakinden aynı değeri hissedemezsem umrumda olmaz artık ağzıyla kuş tutsa artık soğumuşumdur ondan ve çok geçtir
010 Yorumla- +1 yıl
beni daha tanımıyorsun ve dövmek istiyorsun önyargı iyi birşey değildir, ben elimden geleni yaparım herzaman açık açık belli ederim söylerim zamanı gelince ama küçük düşmeyede gerek yok niye kendi moralimi bozayımki karşımdakinin kaybıdır
- +1 yıl
baktım olmuyor çabalarım sonuçsuz silerim bende
- +1 yıl
belki kız pişman olmuştur da ilgisini çok gösterememesinin sebebi belki o an önemli ailevi sorunlarından basını kaldıramıyordur da kimseye söylemeyecek kadar da gururludur niye affetmiyorsunuz demekki sevmiyorsunuz.. ben bunu anlamıyorum.. hemen ilgi vermedi diye silmek de ne oluyor.. ondan sonra serseriyle evlendi kız diyorlar tabii evleniriz onlar ilgi olayını abartmıyorr
- +1 yıl
bana nlatmasını isterim ben dertlerini sıkıntılarını söylemesini isterim daha bana derdini sıkıntısını anlatmıyorsa nasıl beni sevip sevgili olabilirki eğer pişman olmuşsa pişmansa seviyorsam şans veririm ben
- +1 yıl
ben yalnız bir insanım ve memnun değilim sürekli şikayet ederim yalnızlığımdan öyle bir tip değilim ben ve tabiki dediğin gibi insanın birbirini tanıması için tartışmada gerekiyor
- +1 yıl
o da çok pişman yalnızlıgından dile getirir.. ama alışmış işte.. yalnızlıga alısınca bırakılmıyor.. durum şu ki o benden rahat benim ilgilenmem gereken milyon sorun bir sürü insan var o yeşillikler içinde efendi efendi oturuyor onu kaldıramıyom ben.. o rahat yazıyor... ben hadi çabuk olsun diyorum...
- +1 yıl
işin zor ona karşı ilgini biraz daha belli et biz erkekte olsak verdiğimiz değerin karşılığını azda olsa görmek isteriz
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kovalayani kovalatmaktan elde edilen ego tatmini...
010 Yorumla- +1 yıl
Kovalayanin onu kovalayacagini bilmesinden geliyor bu ozguveni zaten. Ona bu zevki yasatmazsa kovalayan kisi, mutlaka garibine gidecektir ve soracaktir ve bu sefer avci iken O av konumuna dusecektir. Ikinci ihtimal de senin soyledigin tabi, psikopatin biriyse, artik kovalayandan bu hazzi alamadigini hissedip baska kovalayanlar aramaya kalkabilir, ama ben birincisine daha yuksek ihtimal veriyorum...
kaçanı artık kovalamamak lazım istemiyosa ver yoluna gitsin. daha da naz yapınca polise kadar gidiyo çünkü
01 Yorumla
+1 yılkaçanın bir beklentisi olmuyo genelde sıkıldığı için terkediyo ekstradan buna egoda dahil edebiliriz sevse zaten kaçmaz.
01 YorumlaBen bu lafa İnanip öyle bir depar attımki türkiyede hala yakalayan oLmadı: )))))))
Ukraynaya kadar koştum Hayatı burada yakaladım..00 YorumlaEgosunu tartıyor. Kovalayan var mı test ediyor.
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Bir süre sonra höyt deyip durdurması ve kendine getirmesi.
00 Yorumla
+1 yılkacanin kovalayandan beklentisi belli kovalanmak prim yapmak piyasayi yukseltmek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kovalamasini bekliyor bir taraflari kalksin diye. Kovalayan yorulduysa birakmali kovalamayi.
05 Yorumla
+1 yılİlgi beklemese kaçar mi hic?
11 Yorumla
+1 yılKaçmayı fazla abartmak kovalayanın bıkmasına neden olur.
00 Yorumlakinetix giymeli reklamından hatırlayın;
'koş yoksa düşersin'00 YorumlaBelki biraz daha değer vermeni istiyor olabilir
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılValla hic kovalanmadim ya o yuzden beklentimde olmadi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaçan egosunu tatmin eder
Kovalayan da Mülkiyet odakli düşünüyordur.
Gerisi hikaye013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBal gibi de var
Yoksa ne diye kaçıyor?
Cevap sahibi+1 yılHele bir de bu yaşta. ..
Cevap sahibi+1 yılO zaman kacma sen de
Otur konuş işte
Şöylesin ve böyleyim diyerek. .
Cevap sahibi+1 yılBirşey demeyeceğim
Çünkü ben de yoruldum bu işlerden. ..
Cevap sahibi+1 yılSinirlensen de kacsan da gerçek bu bayan.
Yoruyorsunuz çünkü bizi
Cevap sahibi+1 yılPosta kutuna bakarsan. ..
Anladim ve karşı tarafi anlamani bekledim...
Cevap sahibi+1 yılAl işte al...
tek bildiginiz patavatsizca ve düşünmeden konuşmak...
Seni de bekleriz cehennemin dibine.
Ne de olsa kambersiz düğün olmaz
kovalamasini bekliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki yakalanmamak istiyor :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYorulup peşimi bıraksın düşüncesi yaşıyor
02 Yorumla- +1 yıl
İçim kötülük dolu napim :)
Onu ole bir kistirki senden kacacak yeri kalmasin
01 YorumlaKaçıyorsa kovalamasını bekler :)
00 Yorumla
+1 yılDaha çok cezbediyor kaçan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaçarak değer arttırma diye düşünüyorlar
00 Yorumla
+1 yılufak ayak oyunlarına hiç gerek yok (:
00 Yorumla
+1 yılBeni yakalasın da... Neyse..
08 Yorumla- +1 yıl
Şu resmi değiştir gözünü seveyim :((( @velocixraptor
- +1 yıl
Niyeki? @besiktasasigikiz seviyorum keratayı.
- +1 yıl
Ya iğrenç :(((( @velocixraptor
- +1 yıl
@besiktasasigikiz insanların tipime değil de yazdıklarıma odaklanmasını sağlıyor ;)
- +1 yıl
Çok gıcıksın :(( @velocixraptor
- +1 yıl
@besiktasasigikiz gıcıklık değil. Bakış açısı.
- +1 yıl
Millet tipine neden baksın ki başka resimde koyabilirsin sorun değil ben sadece fikrimi söyledim :)))
- +1 yıl
Fotoğraftakinden çok farkım yok zaten.
onu kovalamasini bekler iste :D :D
00 Yorumla
+1 yılİstemiyordur
01 Yorumla
+1 yılEgo+ego
20 Yorumla
+1 yılboskoycan gıtcek
00 Yorumla
+1 yılkovalamsı :)
00 Yorumla